X

[AUDIO] Gheronda Gavriil, ucenic al Sf. Paisie Aghioritul: „Dacă vom primi acest vaccin, vom muri”

În ajunul Bobotezei pe stil vechi, pe 18 ianuarie 2021, gheronda Gavriil a răspuns credincioșilor cu privire la vaccinul Covid. Vă oferim principalele idei din înregistrarea de mai sus:

 1. Nu putem avea încredere în cei care fac vaccinul, căci nu cred în Dumnezeu.
 2. Vaccinul conține celule de copii avortați
 3. Vaccinarea este o greșeală, poate ultima din viața noastră.
 4. Nu acceptați acest vaccin!
 5. Să ne rugăm să ne lumineze Dumnezeu!
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

  1. Vă întreb unde ați citit? să arătăm și noi celor apropiați ai noștri și să-i convingem cumva să nu se vaccineze pentru binele lor. Daține un link sau sursa. Vă multumesc mult.

 1. Interesant… Pe bideu îl cheamă Joseph, ca pe logodnicul Maicii Domnului. Deci, diavolul copiază și deviază :asa cum Sfântul Iosif a însoțit-o pe Maica Domnului pentru Nașterea Mântuitorului, la fel, diavolul, prin bideu și kamalla Harris, pregătesc nașterea antihristului..

  1. Doamne ajuta! Cum adica ” nasterea antihristului” , pai nu s.a nascut de mult? ?Ca asa se auzea! Ca e nascut deja si ca ar urma sa apara in urmatorii 2- 3 ani!cred ca de fapt, el trage sforile la tot ce se intampla in lume!

    1. Si eu cred la fel ca in 2-3 ani maxim va aparea! Tot ce mai lipseste acum este un razboi care poate incepe in orice moment si dupa va aparea si el ca un mare aducator de pace. Perioada lui va fi de 7 ani. 3,5 ani inainte de a fi incoronat, timp in care va face false minuni si va aduce pace peste popoare si ceilalti 3,5 ani in care va fi vai si amar de noi. Semnele sunt deja prea mari, sa nu mai zic ca este o sansa ca antihrist sa se descopere acum pe 21 februarie cum zic evreii, care acum se roaga toti la ora fixa sa apara „mesia”
     Sursa: https://m.youtube.com/watch?v=Emtj8G2oNqY

     1. Bai,de unde o tot scoateți asta cu 7 ani de domnie ai lui ah?!
      Revelația dupa Ioan nu pomenește aceasta cifra a voastră!
      Spune doar de 1240 de zile,ca și profeția lui Daniel.
      De Ce tot apare cifra asta în calculele voastre?!

 2. Buna ziua,
  In legatura cu acest vaccin pe baza de ARN mesager, nu este el prezent in Psalmul 63:
  6. Iscodit-au fărădelegi şi au pierit când le iscodeau,
  7. Ca să pătrundă înlăuntrul omului şi în adâncimea inimii lui.

  Cum adica inlauntrul omului?
  Intrega noastra existenta si informatie nu este in ARN si ADN?
  Multumesc!

 3. capitalismul clasic avea teoria ca producatorul creaza piata si cererea.
  liberalismul socialist coporatist a venit nebunia ca piata o face consumatorul si astfel consumatorul e vinovat pentru decaderea omenirii nu criminalii si dealerii lor secondat de mass media.
  cine consuma produsele slujitorilor lui mamona o face pe socoteala lui, chiar de ar fi otrava si nu a citit prospectul, caci invataturile diavolesti nu-i mai incrimineaza pe cei prin care vine sminteala.
  daca nu tineti ochii larg deschisi si nu sunteti in legatura cu Hristos lumina lumii, o sa va cereri singuri osandirea de frica, de placere sau de mandrie.
  Fiecare are datoria sa faca binele, adica sa-l faca pe aproapele lui sa se gandeasca bine la deciziile sale.
  Cine tace in vremurile astea e vinovat de partasie cu diavolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button