X

Vaccinul Covid continuă să ucidă. În Germania, zece persoane au murit la scurt timp după vaccinare


Institutul Paul Ehrlich din Germania a anunțat că analizează cazurile a zece persoane care au murit după ce s-au vaccinat anti-covid, anunță presa germană.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experții spun că nu cred că decesele au legătura cu vaccinul, deoarece pacienții erau foarte grav bolnavi.

Germania se alătură astfel țărilor care verifică posibile legături între vaccinarea anti-covid și decesele înregistrate în rândul bătrânilor sau bolnavilor care s-au vaccinat.

Reamintim că autoritățile norvegiene sunt în alertă după ce 29 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea anti-covid, iar o partea din autopsii au confirmat conexiuni între efectele secundare şi cauza decesului.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

10 comentarii

 1. Când se moare de vaccin, se specifica imediat, ca nefericiții aveau afecțiuni grave. Când e vorba de covid, atunci nu se admite nici un comentariu despre comorbiditati.

 2. Nu au murit pur si simplu. S-au sinucis.

  Declaratia pe care o semneaza inainte de vaccinare este de fapt “scrisoarea de adio”. Doar cei fara discernamant ar trebui ingropati cu preot. Ceilalti intra la sinucigasi.

 3. Pãi așa zisul vaccin își face treaba exact pentru ceea ce a fost creat: pentru MOARTE;nu se pune problema DACĂ vor muri cei care l vor face,ci CÅND;unii imediat,alții la câteva zile,ore,saptãmåni,luni,ani;unii de infarct,alții de avc,dar cei mai mulți de boli autoimune și cancere galopante.

 4. Vaccinul nu a fost creat pentru moarte. A fost utilizat fara discernamant. Daca era creat pentru moarte, mureau mult mai multi
  Si ce va inchipuiti, ca pretinde cineva ca vaccinul te face nemuritor? Toti cei vaccinati vor muri, asta o stim sigur. O sa se zica ca au murit din cauza vaccinului. Cine ne face o statistica in care sa avem incredere? Cum verificam? De unde stim daca au murit din cauza vaccinului? O sa apara cu siguranta ca ciupercile studii cu rezultate contradictorii.

 5. @@@Pãcãtosul revoltat se contrazice pe sine prin,citez:,,vaccinul nu a fost creat pentru moarte”.Apoi,mai jos,în același comentariu susține,citez:,,toți cei vaccinați vor muri, asta o știm sigur”.
  Oameni buni,nu ascultați de astfel de oameni care alternează minciuna cu adevărul ca sã parã credibili și nevinovați;mai este unul cu pseudonimul LMS care scrie tot felul de aberații care mai de care mai trãsnite legate de vaccin!
  Oameni buni, dacă țineți la integritatea voastră psihică,fizicã și spirituală,NU VÃ vaccinați!

  1. Subscriu @PM

   Nu ascultati de cei laxi si toxici. Opozitie vehementa trebuie fata de ori ce abatere de la dreapta credinta si dreapta judecata.

   Vaccin = Sinucidere

   Nu va vaccinati.!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button