X

Plandemia 2.0: Apare NIPAH, un alt „virus”, tot de la lilieci, tot din Asia, dar bineînțeles mai mortal, că deja ne-am obișnuit

O nouă pandemie la orizont| Virusul Nipah, tot de la lilieci, tot din Asia, dar cu o rată a mortalității mult mai mare

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a revizuit lista agenților patogeni care ar putea provoca o nouă pandemie, așa cum face an de an. Pe lista primelor 10 virusuri cu potențial epidemic se află și Nipah, transmis de lilieci.

Asia este un teritoriu bântuit de un număr mare de boli infecțioase emergente. Biodiversitatea din zonă și creșterea contactului dintre oameni și animale sporesc riscul de izbucnire a unei noi pandemii.

Virusul Nipah provoacă îngrijorare în rândul oamenilor de știință. Este transmis de lilieci frugivori (care se hrănesc cu fructe), nu există tratament împotriva lui, iar rata mortalității în urma infectării este de 40% – 75%, în funcție de locul în care apare focarul, afirmă Supaporn Wacharapluesadee, director al Centrului de Științe ale Sănătății pentru Boli Infecțioase al Crucii Roșii din Bangkok.

Nipah este mult mai agresiv decât SARS-Cov-2. Are o perioadă de incubație de până la 45 de zile, adică un subiect infectat poate răspândi virusul multor contacte până să afle că este bolnav. Infectează o gamă largă de animale și îl poți contracta chiar fără să intri în contact direct, prin consumul de alimente contaminate.

Primele simptome sunt asemănătoare gripei: febră, dureri de cap, dureri musculare, vărsături și dureri de gât. Pot urma apoi stări de amețeală, moleșeală; stări de conștiință alterată și semne neurologice care indică encefalita acută.

Expunere constantă

Piețele din Asia sunt înțesate cu mii de lilieci frugivori, cu care oamenii intră în contact zilnic. În Thailanda sau Cambodgia, liliecii sunt prezenți și în zonele de închinare, școlile sau zonele de interes turistic, nu doar în piețe, scrie BBC.

India și Bangladesh au avut în trecut focare de Nipah, legate probabil de consumul de suc de curmal. Noaptea, liliecii infectați pot zbura până la plantațiile de curmali și se pot înfrupta din seva crudă a copacilor. În timp ce fac asta, pot urina în vasul de colectare a sevei. Fără să știe, localnicii care cumpără a doua zi un suc de curmal de la un vânzător de pe stradă, se îmbolnăvesc și devin totodată purtători ai virusului.

În perioada 2001-2011 în Bangladesh au existat 11 focare de Nipah, 196 de persoane au fost detectate cu Nipah și 150 au murit.

Răspândirea agenților patogeni zoonotici se accelerează prin defrișări, prin urbanizare și prin intensificarea agriculturii. Șaizeci la sută din populația lumii trăiește în regiunile din Asia și Pacific, iar urbanizarea rapidă este un proces încă în desfășurare. Potrivit Băncii Mondiale, aproape 200 de milioane de oameni s-au mutat în zonele urbane din Asia de Est între anii 2000 și 2010.

Liliecii poartă o serie de boli periculoase: Nipah, Covid-19, dar și Ebola și SARS.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. OMS are dreptate… s-a identificat si un virus generat de omida (nu mama Omida). da, cica omida poarta un virus, ea se suie pe copaci si pe frunze, iar daca cineva atinge acel copac sau acele frunze pe unde a fost omida cu pricina ia virusul…e un virus letal, ataca in special circumvolutiunile creierului (asta ptr cine le are, cine nu le are este imun la virus). OMS a mai anuntat ca se fac cercetari ptr a vedea daca nu cumva greierele si furnica imprastie, la randul lor, virusi extrem de periculosi, virusi despre care pana acum nu s-a spus nimic (de fapt doar Trump si cu administratia sa stiau asta, dar au tinut-o la top secret, lucru ptr care vor fi deferiti justitiei). va urma!

  1. …rugăciunea de mai sus sa fie palma asupra ierarhilor apostați din BISERICA ORTODOXA ROMANA masoni și călcători de Sfinte Canoane ale Bisericii Sobornice și Apostolice putregaiul din Biserica ORTODOXA cum este tâlharul de Casian și alții care indeamna spre a se lua modificatorul genetic pentru pierzania turmei lui HRISTOS .
   MAI BINE SA I PIARDA DUMNEZEU pe ei Ciubotea Daniel , Casian și câți se mai declara pentru nanogenetica inspre pierzania ROMANIEI .
   …RIDICA TE GHEORGHE
   RIDICA TE IOANE
   NU PENTRU PATULE
   NICI PENTRU POGOANE
   CI PENTRU VAZDUHUL TAU
   LIBER , DE MAINE.

   Radu Gyr

 2. DOAMNE IISUSE HRISTOASE DUMNEZEUL Nostru in SFANTA TREIME , Stapin al vieții și al morții , Ziditorule a toată făptura văzută și nevăzută care dai hrana la timp tuturor viețuitoarelor , lumina și căldura necesară plantelor , copacilor , vietuitoarelor din ape , de pe pămînt și din cele mai adânci locuri știute de Tine Tu care Creația in Mână Ta Cea Dreapta o tii iar pamintul este sub picioarele tale precum un așternut Ai Mila și Îndura te de noi zidirea făcută după Chipul Tau și Asemănarea Ta așa cum ai poruncit și nu îngăduie DUMNEZEULE fiarei și procletului antihrist ca să ne silească spre pecetluire cu semnul preaspurcat numit blestemul iadului .
  Mai bine DUMNEZEULE îngăduie surparea pamintului unde prin diabolica și vicleană lucrare au lucrat la aceste meșteșugiri ale pecetii lui antihrist decât sa fim siliți spre a o lua .
  Mai bine DUMNEZEULE sa se dărâme turlele Bisericilor peste capetele lor trufașe ale lui Ana și Caiafa și să fie dați morții decât să împingă cu înverșunare atâta popor de pe acest pămînt la talpa iadului.
  Surpa i DUMNEZEULE CU DREAPTA CEA SFANTA pe tâlharii adunați în BISERICA ORTODOXĂ DIN ROMANIA cu nume de patriarh și ierarhi care îndeamnă poporul spre prăpastia cea fără de scăpare spunind deopotrivă cu naimitii cum că acest modificator genetic trebuie luat și astfel slugi ale fiarei și procletului antihrist se fac aceștia.
  Și au luat blestemul iadului asupra lor foc și pucioasa sa cadă asupra lor pentru că ca ne vând precum vitele la mezat .

  Îndura te SFINTE DUMNEZEULE DE CEI CARE striga către Tine și cei care Te Mărturisesc pe Tine IN SFÂNTA ORTODOXIE în aceste vremuri și să spunem Slava Ție DUMNEZEULE pentru toate.
  Amin.

 3. Ar fi trebuit ca pana acum Thailanda și Cambodgia sa nu aibă locuitori, la asa rata de 45%-70%. Iar India care are 1,3 miliarde oameni, ar fi trebuit sa rămână doar 300 de milioane. Hopa brusc liliecii sunt de vina, nu se pot apară. Parca nu au existat lilieci în trecut.

 4. „NIPAH” seamănă cu NIKA. Acuma, sa revedem icoana Mântuitorul pe cruce cu coroana de spini, căreia astăzi i se disimuleaza „corona virus”, deasupra capului Mântuitorului și a coroanei Sale, scrie NIKA, căreia i se disimuleaza astăzi „virusul” NIPAH, deasupra lui NIKA, scrie IISHS, nume căruia i se va disimula(îl va copia prin viclenie) ghici cine… Va las pe voi sa va dați seama…

 5. Boala asa-zis infectioasa NU este produsa de virusi/virusuri, ci de otravirea cu chimicalele toxice raspandite deliberat. Virusul este efect, este REZULTAT al otravirii. Baietii au mutat vina de pe cauza pe efect. Chiar numele de „virus”, care in latineste inseamna otrava, este mutat de pe cauza pe efect. Este o megașmecherie de comunicare, nu are de-a face cu stiinta biologiei ci cu stiinta comunicarii, adica cu stiinta de a minti.

  Carevasazica,
  urmatoarele propozitii sunt false:
  1. Virusul produce boala.
  2. Boala este contagioasa.

  Si
  urmatoarele propozitii sunt adevarate:
  1. Boala este produsa de otrava chimica artificiala (facuta de om).
  2. Efectul de contagiune este mimat prin imprastierea in masa a otravii.

  Nu se poate lupta cu minciuna stand inlauntrul matricei minciunii.

  1. ,,Uitandu-ne cu atentie în viata și istoria popoarelor, neapărat, fie ca vrem sau nu vrem, trebuie sa tragem concluzia ca: omul a fost, este și va fi un calator, un venetic pe pamant. Ce ne aparține noua în aceasta viata, în chip nestramutat și necondiționat, ca proprietate a noastra? Nu avem nimic al nostru. Căci ,,hoții sapa și fura”, stihiile stăpânesc totul și pe noi, în nimic nu avem siguranta. Ziua de maine, ca un fur, vine și schimba toate cele pe care astăzi ne bazam. Viitorul pentru noi este obscur și necunoscut. Aceasta este soarta oricărui om pe pamant.
   DecI sa învățăm credinta. Ea ne invata sa Îi aducem lui Dumnezeu jertfa iubirii, toată viata, și în bucurie, și în mâhnire, incredintand-o lui Dumnezeu. Ea ne va învăța sa primim și sa păzim descoperirile lui Dumnezeu, fagaduînțele lui Dumnezeu. Prin frica de Dumnezeu, ea ne va apară de potopul râului și al necredintei care inunda lumea. Credinta va fi pentru noi arca cea mântuitoare, în care cârmaciul va fi Insusi Domnul, Care ne va duce la porțile dreptății. Și vor pieri frica cu care privim la ziua de maine, căci ce este ea, această zi de maine, dacă celui ce crede în Dumnezeu și trăiește în Dumnezeu îi este făgăduita vesnicia”. (…)
   ,,Cel mai clar semn pentru noi al autenticității Sfintei noastre Bisericii Ortodoxe, Sobornicești și Apostolești sunt suferintele ei. Ele sunt dăruite Bisericii de Hristos, īi sunt poruncite de către El: ,,Dacă vrea cineva sa vina după Mine, sa se lepede de sine, sa-și ia crucea și sa-mi urmeze Mie (Mt.16/24).
   Calea Bisericii lui Hristos a început în cămară Sionului prin binecuvântarea întemeietorului ei, Hristos, și aproape odată cu El a pornit pe calea suferintei. Si nu odată a urcat ea pe Golgota. Și, având în vedere de cate ori a trecut Biserica prin moarte, de mult nu ar mai fi fost pe fata pământului. Dar ea este vie!
   Biserica este vie mulțumită Domnului și rugăciunilor Sfinților care, mergând în viata pe drumul crucii și toate rabdandu-le, au dobândit, pentru credinta lor, puterea de a intra în Biserica Trimfatoare, Cereasca si de a deveni stâlpi ai Bisericii pamantesti”. (SA FII CU DUMNEZEU! Este lucrul cel mai important, pp.72-74).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.