X

OFICIAL INSP propagă ideea că persoana vaccinată NU are cum să fie infectată de persoane nevaccinate sau bolnavi Covid

Persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 nu vor mai fi carantinate timp de 14 zile dacă intră în contact direct cu un bolnav, a anunțat Adriana Pistol, directoarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

Adriana Pistol a declarat, în timpul unei conferințe de presă de la Guvern, că, astfel, definiția contactului direct va fi modificată.

„E logic ca o persoană vaccinată și sănătoasă imunologic să nu mai fie carantinată. Se vor mai relaxa unele tipuri de măsuri”, a declarat Adriana Pistol.

Așadar, putem înțelege că persoana vaccinată NU are cum să fie infectată de persoane nevaccinate sau bolnavi Covid.

Adriana Pistol a mai precizat însă că măsura ar urma să se aplice doar pentru persoanele care au făcut și a doua doză de vaccin, la o distanță de 10 zile de la cea de a doua imunizare, astfel încât persoanele respective să beneficieze de anticorpi.

Constatăm că are loc și o segregare a populației pe baza vaccinării Covid, căci cei care nu se vor vaccina vor fi discriminați și privați de drepturi fundamentale.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Pina cind nu-mi va lua dreptul la viata, prin interzicerea aprovizionarii minimale, nu ma voi vaccina !
  INDIFERENT DE DISCRIMINARI !!!

 2. „Constatăm că are loc și o segregare a populației pe baza vaccinării Covid, căci cei care nu se vor vaccina vor fi discriminați și privați de drepturi fundamentale.”

  Bineinteles, nici nu ma asteptam la altceva de la satanele astea, carora le spunem impropriu, autoritati!
  Nu ma voi vaccina, indiferent de oprelistile si teroarea la care ma vor supune! Doar mort, ma pot astia vaccina!

 3. …de fapt este exact pe dos…cei vaccinati vor fi adevarate bombe umane bacteriologice cata vreme aceste vaccinuri nu au fost testate nici macar pe legume sau animale, asa cum se proceda in mod normal si se experimenta timp de ani de zile inainte de a fi pus pe piata… nimeni nu stie ce va incuba in cei vaccinati, ce microbi si virusi se vor dezvolta si vor purta in ei, pe care-i vor raspandi, aerian si tactil peste tot pe unde vor umbla, boli si infectii cumplite, caci este ptr prima data in istorie cand un vaccin care contine tot felul de agenti patogeni se aplica direct pe oameni, fara niciun fel de verificare prealabila, un vaccin facut pe repede-nainte…tocmai din cauza asta, ptr ca cei de la putere stiu foarte bine ce va fi si care este adevarul, li se cere celor vaccinati sa nu renunte la masca de protectie si sa pastreze distantarea sociala…

  https://www.youtube.com/watch?v=fBDlHDFY0FA

 4. „E logic ca o persoană vaccinată și sănătoasă imunologic să nu mai fie carantinată. Se vor mai relaxa unele tipuri de măsuri”, a declarat Adriana Pistol.”
  De vreme ce au spus înainte ca vaccinul nu previne infestarea, nu pot sa înțeleg decât ca este un alt tertip de a indemna la vaccinare. Omul, când aude ca scăpa de carantinare și alte restrictii, se va vaccina, chiar dacă la un eventual test ar ieși pozitiv. Are adeverință la mana, se poate plimba pe oriunde, și binenteles ca transmite mai departe virusul. De aceea este recomandat ca cel vaccinat sa poarte masca pe mai departe, dacă inhalezi mult dioxid de carbon poate se măresc ,,sansele” sa scapi cu totul de Covid ( o gluma, binenteles).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.