X

Doi doctori au ajuns la terapie intensivă după vaccinarea Covid. Asistentă decedată din același motiv

NZ Gets Covid Vaccine At Expense Of Poor Countries With High Death Rates | Newsroom

Directorul adjunct al unui spital din Grecia a fost plasat în terapie intensivă la scurt timp după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19, relatează postul de televiziune grecesc Skai.

Directorul adjunct al spitalului Triasios, din suburbiile Atenei, a fost intubat pe 1 ianuarie, la scurt timp după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19, relatează postul de televiziune grecesc Skai. Bărbatul de 54 de ani nu avea boli preexistente și a dezvoltat simptome ale unei infecții a tractului respirator inferior la trei zile după vaccinare.

Potrivit postului, starea sa s-a agravat în ajunul Anului Nou, astfel că a fost considerată necesară intubarea sa a doua zi.vaccinări pe zi, asigură Ministerul Sănătății.

Caz similar în Mexic

De asemenea, un medic mexican de 32 de ani care primise vaccinul Pfizer a fost internat la terapie intensivă cu dificultăți de respirație și convulsii, potrivit ministerului Sănătății din țară. Cazul său este încă supus investigaţiei, dar s-a constatat dezvoltarea encefalomielitei, o inflamație la nivelul creierului. Pacientul a avut anterior reacții alergice la anumite medicamente, potrivit unui comunicat al ministerului.

O asistentă a decedat a doua zi după ce a fost vaccinată anti-COVID. Familia așteaptă autopsia

O asistentă din Portugalia a murit la două zile după ce s-a vaccinat anti-COVID-19. O asistentă portugheză, în vârstă de 41 de ani, a murit la două zile după ce a primit vaccinul anti-coronavirus Pfizer. Tatăl ei spune că ”vrea răspunsuri”. Povestea dramatică a fost publicată de jurnaliștii de la DailyMail.

Sonia Acevedo a suferit o ”moarte subită” chiar în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după vaccinare. Mamă a doi copii, femeiea lucra la pediatrie la un spital din Porto. Sonia Acevedo nu a avut efecte secundare adverse după ce a fost vaccinată. Familia asistentei moarte în condiții suspecte așteaptă o autopsie cât mai repede posibil.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. Am pășit cu speranțe de mai bine în anul 2021. Nu mă gândesc la un bine lumesc, ci la acel bine pe care ni-l poate da Hristos, la acea pace sufletească prin care El ne arată că e în inimile noastre.

  Deși afară nu e zăpadă, fiind luna ianuarie, mă gândesc cu drag la Părintele Arsenie, Acuzatul ,,ZEC – 18376”, un sfânt în lagărele comuniste din Rusia. (Asta în caz că se va începe o nouă prigoană împotriva creștinilor.) Acest Părinte a fost condamnat la carceră pentru 48 de ore, împreună cu un alt deținut necredincios, la o temperatură de minus 30 de grade Celsius! Aceasta echivala cu o condamnare la moarte! Deprins fiind cu păstrarea păcii sufletești și cu rugăciunea, Părintele s-a gândit că a sosit pentru el un prilej bun de a se ruga cu voce tare! După ce au trecut cele 48 de ore, fiind găsit în viață, a mărturisit că l-a salvat credința în Dumnezeu și rugăciunea! În plus, prin puterea exemplului, a salvat și sufletul camaradului său care, speriat de iminența morții, a început să se roage.

  Mă gândesc, de asemenea, și la Irod care nu încetează a-L prigoni pe Hristos! Pentru o parte a lumii, Irod a creat comunismul ca să-L nege cu vehemență. Dar Hristos a învins prin cei care L-au mărturisit și, astfel, o oștire de sfinți s-a ridicat spre Cer și se roagă acum pentru noi. Pentru o altă parte a lumii, Irod a luptat în mod mai viclean, prin promovarea păcatului, care-L îndepărtează pe Hristos de inima omului. Păcatul și patimile au atras lumea în secte și erezii și au dat drepturi necuratului asupra lumii. Omului i s-a creat mai întâi iluzia că este independent, că se poate descurca și fără Dumnezeu! Însă știm cât de mult se ostenește necuratul să câștige suflete de partea lui! Dacă în sufletul omului nu e Hristos, locul acela nu rămâne liber, ci este ocupat de necuratul! De aceea, în ciuda oricăror provocări, trebuie să dorim ca Hristos să învingă în sufletele noastre!

  În același timp, observ cum necuratul din nou își ascute săbiile pentru a aduce alte provocări creștinilor! Provocări mai mari decât toate cele de până acum. De când își dorește Irod să controleze mintea creștinilor și să-i facă inapți pentru mântuire!!! Dacă Hristos a dat posibilitatea oricărui păcătos să devină sfânt, Irod vrea acum să-i ia această posibilitate. Prea puțini știu că, prin vaccinarea începută deja, omul este pus să aleagă între suflet și trup, între cruce și pâine, așa cum scrie în Apocalipsă, capitolele 13-15. (Deja se pune problema anulării unor drepturi ale celor care nu se vaccinează.) Cei mai șubrezi riscă să-și piardă și sufletul și trupul. Iar Hristos ne învață: ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28) Deci nu greșesc dacă recunosc că mă tem de ceea ce ar putea face Irod în aceste vremuri! Dar am promis că voi fi optimistă, deci trebuie să-mi temperez teama și să-L însoțesc pe Hristos fie în Egipt, fie pe cruce, astfel încât nimeni și nimic să nu mă despartă de El.

  Unii încearcă să arunce în derizoriu teama creștinilor de pecetluire, deși se știe că acesta este scopul real al creării pandemiei! (1) Alții spun că există șapte vaccinuri și abia în al șaptelea se află cipul! Există și cercetători onești care susțin că serul din vaccinul care se dorește a ajunge la toți locuitorii Planetei conține hydrogel care este, de fapt, un cip care se solidifică după injectare și care poate fi dirijat oriunde în corp. (2) Ținta este, bineînțeles, creierul! Pierzându-și independența gândirii, după conectarea sa la tehnologia 5G, omul cipuit prin vaccinare cu nanoboți, nu mai poate aspira spre mântuire și nu se mai poate opune forțelor malefice.

  Ar fi de dorit ca Patriarhia Română să explice credincioșilor aceste lucruri. Dacă nu o va face, va răspunde pentru sufletele care se vor pierde din cauza lipsei de informație.

  Ar fi de dorit, ca în cazul în care vor exista constrângeri pentru acceptarea vaccinului, să cerem evitarea vaccinului din motive religioase, așa cum s-a procedat și în cazul cardurilor de sănătate. Dacă minoritățile de tot felul își cer drepturi, trebuie să ni le cerem și noi.

  Indiferent ce se va întâmpla, Hristos va învinge prin cei care vor face voia Sa și nu se vor lăsa modificați genetic,(3) manipulați și controlați de la distanță prin nanotehnologia introdusă prin vaccin, ci se vor lipi cu toată ființa de El! Vaccinurile venite acum în România sunt cu ARN-mesager și sunt de la Pfizer-Biontech! (4)

  Dumnezeu să ne ajute să facem voia Sa!

  1.https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/

  2. https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)
  3 https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/
  4. ibidem

  1. frumoase ganduri, vorbim despre „impartasania” diavolului, care se vrea fix in ADN, in tot corpul uman care este templul lui Dumnezeu, cine a inteles e bine, cine nu, asta este, din pacate nu avem ce face insa mare pacat au cei care incurajeaza in vreun fel acceptarea acestui vaccin, e multa viclenie…. satana umbla turbat….comentariile sunt de prisos. Mila nesfarsita a Domnului sa ne acopere pe toti de tot ceea ce ni se pregateste!

 2. Nu stiu de ce credeti ca vaccinatii morti au murit din cauza vaccinului. Ce ar fi sa zicem ca toti mortii nevaccinati au murit pentru ca nu li s-a facut vaccinul? Evident, e gresit. Mor si vaccinatii, si nevaccinatii
  Si mai terminati cu cipurile din vaccinuri sau cu hidrogelul care se solidifica si ajunge in creier, etc. Este imposibil asa ceva. De ce nu va temeti ca sunt cipuri in pastile sau in alte medicamente mai raspandite ca vaccinurile? Si cu ADN-ul modificat, asta e alta aberatie, nu trebuie sa va temeti. Hai sa zicem ca se modifica ADN-ul unei celule. Ce, va inchipuiti ca celula aia mai are mult de trait? O mananca anticorpii val-vartej. In definitiv cel mai mare modificator genetic e chiar virusul. De el nu va temeti?
  E drept, vaccinurile au efecte secundare si cred ca din pacate autoritatile le prezinta ca fiind mai reduse decat sunt in realitate. E posibil sa ne trezim cu alergii puternice, boli autoimune, cancer si poate si altele datorate unor accidente la fabricarea vaccinului. Nu avem ce face, nimic nu e perfect. Nu Dumnezeu a facut vaccinul, ci omul. Dar trebuie se ne asumam riscul mai mic si sa mergem inainte

  1. Eu te sustin personal, ca sa-ti faci 10 doze una dupa alta, iar apoi astept sa vad daca te mai avem ca interlocutor sau nu! Asta, in prima faza! Iar peste 2-3-4 ani, as vrea sa constat daca esti inca un om normal sau esti doar un zombie umblator, ca in filmul „intoarcerea mortilor vii”!

   1. Trebuie sa fiu nebun sa fac 10 doze. Asta inseamna castig cat o doza in schimb efecte secundare, care nu sunt de neglijat, probabil, de 10 ori mai grave. Dar unora li s-au facut din greseala 5 doze. Pacat ca nu stim ce s-a intamplat cu ei
    Oricum, pana imi vine randul, vine vara. Desi, daca multi se tem, poate rezolv mai repede. Dar nu ma bucur
    Si fii sigur ca zombie umblator nu voi fi. Ori voi fi sanatos, ori voi suferi din cauza unui efect secundar anticipat dar putin probabil

    1. De mutilarea genomului uman, prin modificarea/editarea unor secvente de ARN, responsabile de aparitia in cascada a unor boli autoimune peste 2, 3 sau 4 ani(dupa cum a fost setat mecanismul microcelular al vaccinului), ai auzit? Aaa…, faptul ca tu doresti sa devii cobaiul globalistilor oculti, tine pur si simplu de alegera ta! Nu pot decat decat sa-ti urez, folosindu-ma de cunoscuta vorba a inegalabilului comic, Vasile Tomazian: „Sal’tare taica si noroc”!

  2. Riscul mai mic e sa nu te vaccinezi. Impotriva unui virus neidentificat, de are nu ai suferit, nu suferi ci doar ti se inoculeaza frica de el. Numai prostii se vaccineaza.

 3. Spui ca cipuri pot fi si in pastile sau medicamente. Da, dar astea se iau pe cale orala. Vaccinurile se administreaza intramuscular deci penetreaza la alt nivel, si contin agentul patogen, adica, practic, esti infectat cu boala iar organismul tau e facut fortat sa lupte contra ei. Nu mai spun de faptul ca vaccinul nu inseamna revenirea la viata de odinioara pentru ca nu previne raspandirea, ci doar declansarea bolii. O intrebare retorica: de ce ne-ar dori binele aceiasi oameni care ne otravesc aerul, apa, mancarea, mintile si sufletele, de atatia ani? Stii cum se spune, iubire cu sila nu se poate.

 4. „Sustin Vaccinarea” sinuciderea este un mare păcat,iar dacă tot vrei să te sinucizi poti încerca injecția letală care este și legala in unele țări europene care acum ne vor „binele” si noua!Dar totuși nu mai bine te-ai informa un pic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button