X

CNN: China a învins virusul fără a avea nevoie de vaccin

Wuhan coronavirus: From silent streets to packed pools - BBC News

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vineri, în cadrul emisiunii „New Day” transmisă de CNN, invitatul emisiunii Fareed Zakaria și-a imaginat cum ar putea arăta o administrație Biden pe scena mondială, mai ales că imaginea Chinei comuniste pare să fie în plină ascensiune.  Zakaria a amintit cum inițial China s-a luptat cu COVID-19, pentru ca mai apoi „să învingă virusul” chiar și fără vaccin.

„Gândiți-vă doar unde suntem acum cu China”, a spus el. „China este acum în mod clar a doua cea mai importantă țară din lume. Statele Unite și China se află într-o ligă proprie. China a ieșit din această pandemie în multe privințe mai puternică. Într-adevăr, reputația ei s-a deteriorat puțin din cauza felului cum a gestionat inițial pandemia – dar în esență a învins virusul fără un vaccin. Are și vaccinuri pregătite. Înaintează cu mult mai mare încredere în lume.

Și multe țări, aliați din Europa și Asia se întreabă ce va face administrația Biden în acest sens? Cum poate găsi o modalitate de a coopera și de a concura cu China? Aceasta este într-adevăr marea întrebare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. China e prima, nu a doua, cum sustin americanii.America a devenit vasalul Chinei, a spus-o banditul planetar Kiss-inger in urma cu zeci de ani.
    Curva a fost mancata din interior, carnea ei va fi fripta in foc, zice Revelatia.

  2. Un decerebrat marxist delireaza la un post de televiziune bolsevic, recte CCN, laudand un regim totalitar-criminal. Asta vor americanii, sa fie ‘intr-o liga proprie’ cu o China condusa de criminalii marxisti? Daca asta doresc, atunci n-au nici un motiv sa iasa pe 6 ianuarie impotriva comunistilor care vor sa-l aduca prin frauda pe dementul Bideu si gasca sa de scelerati neomarxisti la conducerea SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button