X

Începe teroarea COVID asupra copiilor: Noua tulpină a virusului SARS-Cov-2, depistată în România

Noua tulpină a virusului SARS-Cov-2, depistată în România. Pacientul este internat la Matei Balș

A fost depistat primul pacient infectat nu noua tulpină britanică a SARS-Cov-2, pe teritoriul României.  Bolnavul este internat la spitalul Matei Balș.

Noua variantă a virusului este cu până la 70% mai transmisibilă, dar nu provoacă forme mai grave ale bolii.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Persoana infectată nu a călătorit recent în Marea Britanie.

33 de țări au descoperit pe teritoriul lor mutația, denumită B.1.1.7, iar de astăzi se adaugă și România pe lista statelor afectate.

Medicul Adrian Streinu-Cercel declară că, la acest moment, nu există certitudinea că tulpina este identică cu cea britanică sau a apărut una nouă. „De mâine facem secvențieri suplimentare pentru a vedea dacă e identică cu cea din UK sau dacă a apărut una nouă”, a spus el.

Oamenii de știință britanici observaseră deja, la sfârșitul lunii noiembrie, că cei mici erau mai afectați de Covid-19 decât în ​​timpul primului val. Sindicatul educațional național a declarat că este „tulburat” de numărul copiilor cu rezultate pozitive.

„Săli întregi” cu copii spitalizați

Îngrijorător este că numărul de cazuri la copii este mai mare decât în ​​primul val. „Acest virus nu a afectat foarte mult copiii în timpul primului val. Dar acum avem o sala plină de copii”, avertizează Laura Duffel, directorul unui spital din Londra. „Știu că unii dintre colegii mei observă același lucru în spitalele lor”, iar „mulți pacienți se află într-o stare mai proastă decât s-ar crede”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Dacă până acum nu ne atacau la copii, iată că au argumente să ni-i bage în spitale, și probabil să încerce același lucru pe care l-au făcut cu cei adulți în plandemie. Vor avea motiv să și țină închise școlile la nesfârșit, sacrificând, pe lângă economie, generații întregi de elevi și studenți, încât viitorul să fie cât mai sumbru.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

    1. A fost descoperită prima persoana infectata cu o rădăcină din virusul gripal mai agresiv numit ,, coronavirus ,, și ce ați descoperit tâmpiților ce vreți să mai experimentați ,, protocoalele ,,voastre idioate si să terminați oamenii și mai nou acum copii cu uite gata este mortal …luați ,,vaccinul ,,adică modificatorul genetic ,, că să aveți scăpare ,,
      Oare nu vă este sila de maimuțăreala asta pe fața doar că să îngenuncheați tara la noua ordine mondiala pentru că v ați vândut pe voi înșivă și acum hai cu vitele la mezat …
      Sa va fie rușine porcilor daca erați atât de capabili in cercetarea medicala pe virusologie , imunologie , microbiologie v ați fi luptat pina acuma sa avem producție proprie pe antivirale puternice chiar și din naturiste făcute , v ați fi luptat să fie dotate spitalele cu aparate de ultimă generație pentru ATI pentru eliminarea infecțiilor nosocomiale și ați fi lăsat BISERICA ORTODOXĂ sa fie deschisă că sa se roage în BISERICA tot poporul cu Vlădica in frunte și cu SFINTII in procesiuni …dar se vede de departe că nu sunteți decât o bandă de tâlhari adunată precum la comanda sau hiene care tabăra asupra tot ce inseamna ROMANIE.
      Însă groapa la care lucrați cu sârg și spor …in aia veți cădea .

  1. Am primit pe mail doua documente care anticipau aparitia acestei tulpini inca de acum cateva saptamani, cand nici zvon de asa ceva.

    Bun, am tratat ca o chestie de teorie a conspiratiei, fake news, etc. Dar acum ca se implineste ceea ce e scris in cele doua documente, avem o problema: aceste documente din moment ce exista, organele abilitate trebuie sa se autosesizeze, ca fiind ceva planificat, dar nu o fac.

    Organele abilitate se pare ca nu fac parte din solutie ci din problema: avem complicitate, tradare nationala in forma calificata. E o operatiune steag fals la care sunt complice toate institutiile tarilor in discutie.

    1. Bună seara! Unde se pot găsi aceste documente pentru a le putea citi? M-ar interesa și pe mine să văd exact ce spun mai ales că am nepoței în familie. Mulțumesc! Doamne ajută!

  2. Ma numesc Rob Oswald
    „Am un doctorat în virologie și imunologie. Sunt om de știință în laborator clinic și am testat 1500 de probe „presupuse” pozitive Covid 19 colectate aici în S. California. Când eu și echipa mea de laborator am făcut testarea prin postulatele și observația lui Koch sub un SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în oricare dintre cele 1500 de probe. Ceea ce am constatat a fost că toate cele 1500 de probe au fost în principal gripa A, iar unele au fost gripale B, dar niciun caz de Covid și nu am folosit B.S. Test PCR. Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare ale Universității din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID. Au găsit gripa A și B. Toți am vorbit apoi cu CDC și am cerut probe viabile de COVID, pe care CDC le-a spus că nu le pot furniza, deoarece nu au avut probe.
    Am ajuns la concluzia fermă prin toate cercetările și lucrările noastre de laborator, că COVID 19 a fost imaginar și fictiv. Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de morți au murit din cauza morbidităților, cum ar fi bolile de inimă, cancerul, diabetul, emfizemul etc. Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid 19 cu care să lucrez.
    Noi, din cele 7 universități care am făcut testele de laborator pentru aceste 1500 de probe, acționăm acum în judecată CDC pentru fraudă Covid 19. CDC nu ne-a trimis încă un singur eșantion viabil, izolat și purificat de Covid 19. Dacă nu pot sau nu ne vor trimite un eșantion viabil, spun că nu există Covid 19, este fictiv. Cele patru lucrări de cercetare care descriu extrasele genomice ale virusului Covid 19 nu au avut niciodată succes în izolarea și purificarea probelor. Toate cele patru lucrări scrise pe Covid 19 descriu doar biți mici de ARN care aveau o lungime de doar 37 până la 40 de perechi de baze, care NU ESTE UN VIRUS. Un genom viral este de obicei de 30.000 la 40.000 de perechi de baze. Cu cât de rău se presupune că Covid ar fi peste tot, cum se face că nimeni din laboratoarele din întreaga lume nu a izolat și purificat vreodată acest virus în întregime? Asta pentru că nu au găsit niciodată virusul, tot ce au găsit au fost doar bucăți mici de ARN care nu au fost niciodată identificate ca virus.
    Deci, ceea ce avem de-a face este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an, COVID 19 nu există și este fictiv. Cred că China și globaliștii au orchestrat această farsă COVID (gripa deghizată ca un virus nou) pentru a aduce tirania globală și un stat de supraveghere totalitară a poliției la nivel mondial, iar acest complot a inclus fraude electorale masive ”.
    -Dr. Rob Oswald

    1. Fabulos ! Aceste dovezi confirma tot ce am spus despre inexistenta “Covid” si faptul ca virusii gripali sezonieri au fost folositi drept “Sars Cov2” ! Testarea PCR e cea mai ordinara FRAUDA !

    2. Mare atentie ca aici iar se lucreaza la distrugerea credibilitatii celor ce se opun vaccinului. Ori intentionat ori din intamplare, declaratia de sus nu-i apartine acestui doctor “Rob Oswald”, care a negat complet si a sugerat ca lumea sa “poarte masti, sa tina normele de distantare si sa se vaccineze”. Dr Rob Oswald e profesor la Universitatea Cornell, nu in S. California, si nici nu e virolog sau imunolog…e la departamentul de medicina veterinara.

      Vad un trend ingrijorator in care nu se face nici cel mai elementar nivel de verificare cand se posteaza ceva ca adevar. La una alta despre covid hai ca nu e asa grav (tot rau e), Foarte grav o sa fie cand o sa vina cei ce lucreaza in a aduce deznadejdea in Biserica Ortodoxa. Cand o sa incercea dezbinare vicleana, inputinare duhovniceasca, pizma etc si o sa puna citate care o sa le atribuie unor sfinti parinti dar fara sa mentioneze titlul cartii si capitolul.

      Si acolo cand va fi dar si aici acum, va rog si 1 minut de verificare face diferenta enorma. Sunt destule minciuni in toata mizeria asta cu plandemia. Hai sa nu mai introducem si noi confuzie si neincredere prin neglijenta si lucru facut in graba.

      Sa ma iertati ca va reprosez. Doamne ajuta!

  3. Am aflat că azi intră în dezbatere legea vaccinării obligatorii. Unde pot fi trimise comentarii?

    Ar trebui să punem accent pe faptul că vaccinarea nu ar trebui să fie obligatorie pentru creștini. Cu argumente pertinente, așa cum s-a procedat și în cazul cardurilor de sănătate. Așa cum există drepturi pentru minorități, trebuie să existe drepturi și pentru creștini.

  4. Andreea Saramet:
    Buna seara! Maine intra in dezbatere Legea Vaccinarii… trimit mai jos un exemplu de memoriu sa fie trimis, de cei care doresc. Evident, este doar un exemplu, puteti trimite altfel de scrisoare,sau sa faceti modificari la aceasta.

    Mesaj pentru a transmite deputaților:

    Buna ziua!

    Va scriu cu rugamintea de a NU vota LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. 

    Va rog sa intelegeti ca VACCINAREA este un act medical care nu se adreseaza tuturor asa cum nici CHIMIOTERAPIA nu se adreseaza tuturor.

    Aceasta lege va avea efcte devastatoare.

     Atat dumnoavoastra, copiii dumneavoastra, nepotii vor avea de suferit in urma acestei legi.Adultii sunt vizati la fel de mult ca si copiii.

     Vaccinurile nu au fost niciodata sigure si nu exista studii care sa dovedeasca acest lucru. Prin actul „FREEDOM OF INFORMATION ACT” IN SUA, DOMNUL AVOCAT ROBER KENNEDY, cat si Dell Bigtree, jurnalist de investigatie pe teme medicale, au obtinut studiile de la CDC, conform carora vaccinul pentru hepatita b , facut in primele 60 de zile de viata ridica incidenta autismul cu 1300%. Va reamintesc, ca studiul care a facut ca fumatul sa fie declarat cancerigen, a aratat ca in randul persoanelor care fumeaza sansa de a face cancer creste cu 1120%. Aceste studii exista si se pot cere la CDC.

     Exista foarte multe studii si medici care vin si depun marturie in procese. In SUA au fost platite peste 4 MILIARDE $ copiilor care au suferit in urma vaccinarii.

    Va aduc la cunostinta ca medicul neurolog care a fost desemnat de Guvern sa reprezinte statul american in procesele care vizeaza vaccinarea, DR. ANDREW ZIMMERMAN a aparut public si a spus ca „in anumite cazuri vaccinuriloe provoaca autism”(COPII CU MODIFICARI PE MITOCONDRII)Aici aveti linkul : https://childrenshealthdefense.org/news/how-a-pro-vaccine-doctor-reopened-debate-about-link-to-autism/

    Un vaccin nu asigura imunitatea, ba din contra poate sa duca la epidemii. A se vedea cazul barbatului care a fost contagios timp de 30 de ani, dupa vaccinarea cu vaccinul de poliomielita. Aveti aici cazul:

    https://www.bbc.com/news/health-34082627

    Aveti aici si cazul documentat la CDC, in care se arata ca, copii vaccinati iau virusul, dar nu manifesta boala, iar rata inmultirii virusului este mult mai ridicata decat la un copil nevaccinat, astfel incat vaccinatul devine un rezervor de virusi, extrem de periculos pentru persoanele cu imunitate scazuta. Aici aveti linkul cu studiul: https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/6/5/00-0512_article

    Pe website-ul ORGANIZATIEI MONDIALE A SANATATII apare acest articol in care se spune:”On 27 September 2019 , a circulating vaccine-derived poliovirus type 1 (cVDPV1)”, cu alte cuvine in Filipine este EPIDEMIE de poliomielita cu virusul din VACCIN. Aici aveti linkul: Circulating vaccine-derived poliovirus type 1 – The Philippines

    https://www.who.int/csr/don/24-october-2019-polio-the-philippines/en/

    Va mai aduc la cunostinta ca absolut toate companiile producatoare de vaccinuri au in SUA acuzatii de FRAUDA CRIMINALA. Recent MERCK a fost condamnat pentru FRAUDA CRIMINALA pentru medicamentul VIOXX. 

    Un alt PROCES de care nu se vorbeste absolut nimic, este procesul in care SUA, alaturi de JOAN A. WLOCHOWSKI si STEPHEN A. KRAHLING, au dat in judecată Merck pentru fabricarea de date ca sa induca in eroare GUVERNUL AMERICAN si sa cumpere de la ei vaccinul mmr(vaccinul ror in Romania). Numarul cazului este 2:10-cv-04374, in Pennsylvania, judecator C. Darnell Jones II.

    VA RUGAM, SA NU SEMNATI CONDAMNAREA unor generatii intregi.

    Va multumesc,

    Lista emailurilor deputaților este incompleta. Dacă ne poate cineva ajuta cu emailurile noi, cu diferența între deputații noi și cei rămași sa știm cui mai trebuie sa facem rost de numărul de telefon și de adresa de email, ar fi extraordinar. Am început deja sa scriem unor deputați, sa vedem dacă ne vor susține petiția în camera deputaților, având în vedere zvonurile că de luni se vor lua dezbaterile la cameră.
    Lista noua, neactualizata pe site-ul camerei deputaților:
    http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.de?par=C
    Lista veche de contact:
    https://vaccin.education/2020/01/27/adrese-email-deputati/

  5. Oculta mondială urmează planul, dacă vizionati programul de deschidere a jocurilor olimpice de la Londra 2012 veți vedea spitalele pregătite pentru adulți si pentru copii iar undeva in fundal se vede scris Coronavirus, asa ca “Ei” se grăbesc să fie în grafic!

  6. Mare atenție la profețiile părintelui Elpidie! Mie îmi par a fi asezonate cu diversiuni! Spune că vor fi șapte vaccinuri și abia al șaptelea va conține cip. Din moment ce serul conține hydrogel, nu mai este nevoie de alt cip. Acesta este un cip care se poate dirija oriunde în corpul uman și se solidifică ulterior. Ținta este creierul. Așadar, vaccinul presupune și pecetluire.

    1. corect, avem destule date ale problemei pentru a refuza acest vaccin INDIFERENT cine l-ar recomanda, si „inger din cer” sa fie… Este de vorba de ADN, nanoboti, celule de fetusi avortati, luciferaza, virusi sintetici, fragmente de tesuturi animale….acum vin si ne ridiculizeaza ca nu ar fi mai nimic, nici luciferaza, nici tesut uman….Dar prospectele nu mint, insa este suficient ADN-ul recombinat inclusiv prin mARN si nanobotii sa pecetluiasca tot corpul. Deci satana nu se multumeste sa implanteze pe mana un cip rfid el insemneaza cu pecetea satanei, totul la nivel de ADN, infestand inima, creierul, toate organele….prin tehnologii care MODIFICA, si MANIPULEAZA tot corpul uman si poate cel mai important ei au putere sa manipuleze si sa controleze inclusiv la nivel de CONSTIINTA. Oricum ar fi, vaccinul asta aduce la pachet pecetea inclusiv prin acel certificat digital ….Se pare ca a venit timpul sa mai dam si Domnului nu doar cezarului, cine vrea sa se mantuiasca, cine are ceva datorii la Hristos….. acum este momentul. Doamne, miluieste!

      1. Pecetea antihristica e cu lepadare clara, constienta. Oare dupa atatea lamuriri si ale profestiilor de ce se tot tine de tulburarea aceasta periculoasa. Pecetea antihristica nu e automata, “din greseala”, implicita, dependenta de informarea online si alte rataciri. Oare asa e dreptatea lui Dumnezeu, ca va lasa ca oamenii sa se lepede ireversibil de credinta, botez, de Domnul Nostru Iisus Hristos “la pachet” cu un presupus medicament ? fara sa isi dea consensul?

        Va rog din tot sufletul, avem toate motivele necesare sa nu luam vaccinul dar neaparat trebuie atentie si chibzuinta in aceasta ravna necontrolata in care ne apucam si luam orice intentie vadita a slujitorilor necuratului ca fiind deja gata infaptuita (de parca ei decid raul ce vine), chiar si cum e in acest caz, cand vine in contradictie cu pronia dumnezeiasca.

        A venit pecetea sa intelegem, dar antihrist nu s-a aratat (???). A venit pecetea dar nu au venit Enoh si Ilie sa ne certe si sa ne convinga sa nu o luam si sa nu ne inchinam antihristului. Sau cum, va fi in hibernare si activata peste X ani cand se arata necuratul?

        Din cauza pericolului clar, si faptul ca e evident aspectul ce se vrea transformativ, duhovnicesc al vaccinurilor astea. Se tot vorbeste de homo deus, un alt om, transumanism, vaccinul a “venit” in prima zi in care sarbatorim Nasterea Domnului (25) si prima vaccinare a fost in ultima zi a sarbatorii (27). E clar pentru toata lumea aspectul pseudo-religios in care se vrea primit aceasta, de “mantuire a omului de la om”. Poate din cauza aspectelor astea ne aruncam fara socoteala sa facem din el pecetea, pentru ca are implicatii pana acum nemaiintalnite pentru oameni si viata lor. Dar nu dupa mintea si parerea noastra trebuie judecate lucrurile. Poate simtim ca se vrea schimbarea lumii, se vrea punerea omului pe un drum ce clar duce la lepadare si pecetluire, si stim ca pentru noi inseamna inceputul unui drum greu, cu sacrificii si necazuri. Oare nu e posibil ca din cauza acestor primejdii, unii incercati sa va convingeti ca e pecetea pentru a prinde mai mult curaj? ca nu e altceva de facut. Dar trebuie sa ne gandim si la crestinii mai simpli, sau credeti ca de ei a uitat Dumnezeu ? Poate multi saracii tineri care in toata nebunia asta s-au trezit, vad afirmatii de genul asta si se pierd de tot in deznadejde, ca isi vor pierde sufletul in mod ireversibil automat printr-un vaccin.

        Si vaccinurile de pana acum contineau ADN non-uman, celule de fetusi avortati, alti virusi si bacterii (si metale grele, fecale, substante cancerigene etc). Si mancarea care o mancati si sucurile care le beti au sanse mari sa contina lucrurile astea (daca sunt de la corporatii mari ce vand “mancare in pungi”). Aceste vaccinuri noi vin cu riscuri mai mari, prin lipsa testelor clinice si administrarea la oameni cu aprobari date cu japca, suntem intimidati in a participa la un experiment uman care sa cuprinda aproape intreaga populatie a lumii. De ce nu e destul pentru voi raul acesta dracesc ? Am ajuns sa ne contrazicem cu profetiile Sfntilor Parinti, ca noi stim mai bine aparent, chiar daca postam peste tot un film cu “dovada cipurilor” in care se arata spre deraderea celor anti-vaccin ca din doza de vaccin la microscop iese un cip cat o boaba de fasole si…un bob de fistic. A circulat pe toata blogosfera ortodoxa. Asta da discernamant. Atata de mult discernamant, ca si parintele Elpidie aparent e diversionar (?) Nu zic ca a avut dar de la Duhul Sfant aceste profetii ale lui, ca nu stim sigur in acest moment. Dar uite ce usor il dam deoparte pentru ca nu se potriveste cu informatia ce am adunat-o noi pe internet ? Dar cine suntem noi fratilor? Multi simtim in duh poate ca vaccinul nu trebuie luat punct, de acord. Dar afrimatii in care suntem 100% siguri ce contine fiecare (o a fie 2-3 minim in uz) si ca sunt pecetea pentru ca lucifereaza ? Vom si controlati prin 5G chiar daca acoperirea 5G e inca in constructie…. Toate le stim cu exactitate profetica. Si le stiu si neo-protestantii. Oare nu de la ei am invatat increderea asta in sine?

        Va rog sa ma iertati pentru tonul luat, dar consideram ca primejdia deznadejdii e atat de mare, ma gandesc la cineva la inceputul dumului duhovnicesc ca citeste ce se scrie aici si saracii sunt in starea aia de teroare in care nu vad o iesire…care numai de la potrivnicul vine, dupa cum zic Sfintii Parinti.

        1. fratilor, ne putem exprima clar sau nu, este sau nu este bun acest vaccin? Ce rost are atata trancaneala? Daca au mai fost vaccinuri de genul asta, sunt probabil de ultima generatie, deci este foarte posibil sa fie inca, destui care au scapat si daca au mai fost NU S-A STIUT ceea ce schimba radical datele problemei. Ăsta ne este nivelul, in loc sa facem cercetari pornind de la putinul care ni se prezinta si sa adunam informatii noi ne temem ca poate cineva va cadea in deznadejde. Daca spuneam de la Sfinti, nu era bine, daca aratam cat ne duce mintea ce vor astia sa faca, iar nu e bine, astea sunt FAPTELE, daca esti sigur ca deja ai fost injectat cu adn recombinat introdus in nanoboti si alte dracii, este problema ta, eu nu cred ca am ajuns pana acolo, si cred ca mai suntem cativa pe aici…Mai, ce sa zic, exista acest tatuaj cuantic, billy gheiț il prezinta, nimeni altul decat el, si ne arata un filmulet in care explica el, in culmea extazului cum au descoperit ei aceasta noua tehnologie prin care vaccinurile sunt injectate in piele impreuna cu istoricul medical al persoanei, iar acest tauaj este de fapt un mic certificat digital, invizibil cu ochiul liber insa se vede cum il detecteaza ei cu o aplicatie pe telefon si o lumina infrarosie, deci nu este poveste , am vazut filmulet in care el explica, arata cum devine vizibil acest tatuaj, daca pentru tine asta este ok, te rog sa-mi dai voie sa spun ca pentru mine nu este. Fratilor, cine citeste pe aici inseamna ca-i pasa, undeva acolo are o speranta o dorinta de a nu se lepada de HRISTOS , altfel nu ar citi, cunosc cazuri, persoane credincioase zic ei, care imi zic, pleaca ma cu astia d-aci. Eu, cand vad ca se dezbat lucruri de genul asta ma bucur, fratilor pentru ce sa ne speriem, nu asta am asteptat, nu asta dorim, avem ceva pe pamantul asta pe care sa nu-l lasam la plecare, avem ceva ce nu am primit de la El, familie, copii, masini, case, le avem dar nu ne apartin, si mai ales corpul care este templul lui Dumnezeu…nu e nimeni fara greseala, eu mai mult ca toti, ce deznadejde??? Ar fi bine sa se ingrijoreze careva cu grija cea buna, sa se gandeasca ca nu cariera este scopul acestei vieti, si daca nu si-a nascut pruncii ca sa aiba o cariera/bani, macar acum, in timpul care a mai ramas mai poate sa faca ceva pentru pruncii aia care stau acolo si spera, asteapta…poate sa mai faca ceva pentru propria persoana…solutii exista, cu siguranta, simplitatea nu a omorat pe nimeni si chiar daca ar fi…. Eu cred ca cei care citesc stiu si vad si ei la fel de bine ca noi tot ce se intampla, Hristos nu are pe nimeni de pierdut atata timp cat nimeni nu cedeaza singur. Eu ma gandesc ca, acum, cu toate evenimentele astea, daca rabdam si noi putin, avem mai multe sanse la mantuire decat daca nu se intamplau toate….avem sansa sa ne vedem visul cu ochii, sa ne privim in suflet si sa intelegem ce vrem de fapt cu adevarat. Daca Hristos a mers singur, nevionovat ca un miel la junghiere, El, Dumnezeu, a indurat atata batjocura, NEVINOVAT, noi vrem sa ne mantuim fara sa rabdam nimic? Pentru cine va dori cu adevarat Hristos va descide usi, porti, mari, munti, dar problema este, chiar VREM????

    1. @Ruxy: nu se vede nimic clar din video cenzurat pe facebook.
      Care ar fi concluziile.?!!
      Fiecare, ce gândeste.

      Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button