X

[VIDEO] RĂU TRATAȚI – Documentar INTERZIS despre marea manipulare Covrig sau despre cum au fost privați oamenii de tratamente eficiente

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest documentar ilustrează perfect strânsoarea înfricoșătoare a lumii financiare asupra sănătății oamenilor.  Sănătatea oamenilor (ar trebui să fie un bun public de primă importanță) a fost confiscată de către industria farmaceutică. O provocare imensă pentru viitori politicieni care vor prelua de la cei aflați în prezent la cârmă, care cred că misiunea lor este de a sprijini proiectele delirante ale câtorva miliardari.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Scopul pandemiei este vaccinul cu ceea ce se dorește a fi introdus in corpul uman în mod fraudulos. Această luptă pentru dominarea, manipularea și controlul ființei umane este motivată în mod ipocrit prin preocuparea pentru binele omenirii.
    Serul cu hydrogel se solidifică după ce ajunge unde trebuie. Ținta este creierul. Și uite-așa lumea crede că se tratează și se trezește pecetluită.
    https://youtu.be/0uRwxMVf5wo

    1. Cam exagerat cu faptul ca te trezesti pecetluit. Sa nu ne discreditam. E doar o pregatire si o constrangere pentru ceea ce va fi de fapt pecetea

      1. Adevarul nu este nici exagerat,nici mai putin exagerat:este adevarul.Sf.Paisie Aghioritul a spus clar cand veni vorba de vaccin:”este O pecetluire”.Ca este “o”,ca este “alta”,ca este”cealalta”,cum vrei sa i spui,e clar,ramane,este PECETLUIRE.N o mai poti da invartita.Nu ai ce nuanta.

        1. Mi se pare ca ati spus aseara ca nu stiti de dovezi cum ca exista cip in vaccin.Pai nanobotii din vaccin nu fac parte din categoria cipurilor pt ca au componente cu microemiatatori?Ati scris articole despre asta.Apoi va prezint un mic material ca dovada a existentei cipului nano in vaccin.Este cat se poate de explicit baiatul:
          https://youtu.be/ImdIn_FX8kI
          Iar cu videoclipul cu medicul grec cum sa nu credem pe moment ce presa oficiala minte de rupe?

          Vad ca Manastirea Petru Voda are pana la acest moment o pozitie foarte foarte buna.Ascultati i,in problema vaccinului.In problema ecumenismului,a ereziei,nu sunt vrednici de ascultat pentru ca inca mai sunt in cloaca cu ierarhul eretic Teofan si nu trebuie mers la slujbe acolo.

      2. Este întradevăr o pecetluire, dar nu pecetluire cu semnul fiarei și nu este cazul să vorbim de o lepădare.
        O numim pecetluire pentru că această modificare genetică este ireversibilă nu mai putem reveni la starea inițială. Vaccinul afectează anticorpii. Așa cum ne-a înzestrat Dumnezeu cu antcorpi pentru toți virușii și toate bacteriile ce vor mai veni asupra noastră și prin vaccinare toți anticorpii vor fi setați pentru un singur virus Cov 19. Problema este, când apare o nouă tulpină de virus. Va trebuii, să așteptăm următorul vaccin, care să ne garanteze sănatatea. Este cumplit, dacă ne vaccinăm devenim dependenți de sistemul medical. Adio libertate şi imunitate lăsată de Bunul Dumnezeu

    2. eu zic ca este un pic nociva teoria asta in sensul , ca, pana la urma un singur nanobot poate functiona ca si microcip, si dupa cum spun ei deja au fost imprastiate in apa si alimente prin spray, deci asta ar insemna ca suntem deja microcipati, dar nu cred ca este bine sa propagam ideea asta nu pentru ca nu ar fi posibil dar ce rost mai avea toata desfasurarea asta de forte cu aceasta plandemie, cu acest vaccin…oamenii pot sa zica ai frate ca oricum suntem cipati, ce mai conteaza un vaccin in plus. Eu zic ca problema reala este tocmai acest vaccin combinatia letala pe care o fac ei, este clar ca trebuie refuzat cu orice pret insa este posibil ca dupa ce oamenii vor fi distrusi sa vina cu acea lepadare pe fata prin care oamenii vor fi de acord sa ia pecetea satanei constienti, pentru ca daca ar veni acum si ar intreba oamenii daca se leapada pe fata nu stiu cati ar fi de acord, insa cred ca pecetea este doar bomboana de pe coliva, coliva fiind de fapt vaccinul. Filmele astea de pe yt sunt nocive, imi pare rau ca am postat, nu-mi place realizarea, sunetul, este dracesc, macar sa anulati sunetul, cititi doar traducerea.

      1. si mai este un aspect, faptul ca au nevoie de mai multe doze, inseamna ca daca ar pune totul intr-un singur vaccin corpul nu ar rezista, si asa…..oricum ar fi, o concluzie sta mareata la orizont, RETRAGEREA, in munti, in locruri izolate, traim timpuri istorice, sfintii s-ar fi bucurat sa le traiasca sa nu uitam ca ei au considerat lumea asta DESERTACIUNE si lepadarea de ea INTELEPCIUNE.

      2. ilioara,ce este mai dracesc:sunetul de acolo sau a te duce dupa ei,a te conforma,nu mai conteaza daca mori in urma vaccinului sau te cipuiesti,dar sa dai bine la lume?Draga,intelege ca este la ora actuala epidemie de schizofrenie din cauza mass mediei .Trebuie sa ti iei masuri de siguranta.Nu auzi?Acum mass media a trecut la faza a doua:le baga in cap obsesiv,secunda de secunda idiotimii ca daca esti vaccinat,acum trebuie obligatoriu sa i dai in cap celui nevaccinat pt ca de fapt nevaccinatul ti a adus raul si nu vaccinul letal.Atentie mare ca schizofrenia a atins aproape toata populatia si o sa vedeti ca un sanatos cu capul nu o sa mai poata trai intre ei,daramite sa mai lucreze intre ei.Sarmanii.Stiti unde vor sfarsi toti schizofrenicii care va vor chinui?In dintii canibalilor,ca pedeapsa pt faptele lor.Nu mai sperati.Cum a zis acum cativa zeci de ani parintele Visarion Iugulescu:”Rugina pacatelor o va curata doar para focului”.

      3. Sa nu i tradati pe francezi.Ei santajeaza acum toata Europa si care tara le va ceda,de acolo vor sparge gheata.Daca Romania va ceda si le va face jocul,ii vor determina si pe francezi sa se vaccineze.Faceti,domnule,ce fac americanii,baietilor:nu va mai uitati la stiri.Mai cautati si acele stiri care nu s la burta lor.Numai americanul sa fie cel mai deztept?

  2. Nu sînt de acord că sănătatea oamenilor ar trebui să fie un bun public. Sănătatea e o problemă individuală a fiecăruia și fiecare om trebuie să fie liber să se îngrijească de propria sănătate după cum consideră de cuviință. Tocmai declararea sănătății ca bun public a oferit pretextul Statului să facă abuzuri împotriva cetățenilor în actuala pandemie. Exact pe ideea că sănătatea e bun public se bizuie și cei care vor vaccinare obligatorie – în numele „sănătății publice” susțin ei aceasta și consideră că pot trece peste opoziția indivizilor care nu vor vaccinare. Pentru a fi liberi, trebuie să ne împotrivim cît mai mult ideii de bunuri publice, să nu cerem prea multe de la Stat, fiindcă un Stat care îți poate da îți poate și lua. Iar Statul devine lesne subjugat de diferiți băieți șmecheri care se organizează mai bine (iar cine are bani poate să creeze organizații care să-l slujească), și în spatele propagandei despre „binele comun” își rezolvă interesele particulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button