X

Rusia dezvoltă primul antiviral Covid-19 din lume, cu eficiență de 99%

Spital

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Agenția Federală Medicală și Biologică din Rusia (FMBA) a anunțat dezvoltarea unui medicament împotriva Covid-19, care ar deveni primul antidot antiviral cu acțiune directă din lume, dacă studiile clinice vor avea succes. 

Potrivit Veronicăi Skvortsova, șefa FMBA, studiile de până acum au arătat că eficienţa medicamentului este mai mare de 99%.

„Acesta este primul medicament etiotrop care afecteaza direct virusul. De fapt, acesta este un antidot pentru infecția cu coronavirus”, a declarat miercuri Skvortsova, informându-l în acest sens pe premierul Mihail Mishustin, menționând că au fost finalizate studii preclinice, care au arătat că remediul este „complet sigur” și „extrem de eficient”, potrivit RT.

Etiotropic înseamnă că tratamentul este îndreptat împotriva cauzei unei boli.

Skvortsova a comunicat premierului că FMBA este pregătită să solicite permisiunea pentru testări ulterioare, permisiune pe care speră să o primească înainte de Anul Nou.

„Dacă studiile clinice confirmă eficacitatea acestui medicament, acesta va fi primul medicament antiviral sigur, eficient, cu acțiune directă, care nu are analog în lume”, a explicat aceasta.

De asemenea, FMBA lucrează la crearea unui medicament separat pentru tratamentul celor mai complexe cazuri de coronavirus, care suprimă și previne o reacție fiziologică numită „hipercitokinemie”. Cunoscută și sub denumirea de „furtună de citokine”, este un răspuns imun care duce la deteriorarea țesuturilor, ceea ce se consideră că provoacă decese din cauza Covid-19.

În luna mai, Ministerul Sănătății din Rusia a aprobat un medicament anti-coronavirus numit „Avifavir”, un tratament pe bază de Favipiravir care a fost utilizat în Japonia din 2014 împotriva formelor severe de gripă. Medicamentul este produs pe plan intern.

Dacă este eficient, antidotul nu va fi singura descoperire a Rusiei în timpul crizei cauzate de Covid-19. Mai devreme în acest an, Rusia a devenit prima țară din lume care a anunțat înregistrarea unui vaccin împotriva coronavirusului, denumit Sputnik V. După efectuarea studiilor, s-a descoperit că este 95% eficient în producerea anticorpilor după 40 de zile. La începutul acestei luni, Putin a ordonat începerea vaccinării în masă, aceasta începând la Moscova pe 5 decembrie.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

23 comentarii

  1. Este vreo țară care să facă excepție de la planul pandemic? Sau altfel spus, este vreo țară care să spună adevărul despre acest virus “ucigaș”? Nu toate țările și-au carantinat cetățenii lor, nu toți și-au obligat cetățenii să poarte (semn) masca(botnița) și să stea distanțați social?
    Așadar în care dintre aceste țări unde s-au fabricat vaccinurile să avem încredere?
    Cui slujesc de fapt toate aceste țări de sunt toate dintr-odată la unison în ceea ce privește confiscarea drepturilor și libertăților cetățenești?
    Dacă slujeau adevărului măcar una dintre ele situația ar fi fost evident în favoarea omului în țara respectivă. Deci, ce vedem? Vedem tot mapamondul aliat împotriva adevărului și dreptății, adică vedem toate țările aliate împotriva adevărului(Hristos). Cine va accepta minciunile și privările de drepturi și libertăți, aceia vor accepta și vaccinul, iar cine va purta numele lui Hristos, adică vor fi de partea adevărului, aceștia nu-și vor da acordul spre a fi vaccinați. Credem că se vede un oarecare raport între o turmă și cealaltă chiar mai înainte de a apărea constrângerile cele mai mari. Astfel se produce sub ochii noștri cernerea grâului de neghină și pleavă. August Comte, părintele sociologiei, spunea:”A ști înseamnă a prevedea, iar a prevedea înseamnă a putea”. Deci noi știm adevărul, rămâne să demonstrăm că și putem să-I urmăm adevărului, adică lui Hristos.
    Nu-s decât doar două căi, urmarea adevărului(refuzul vaccinării), adică pe Hristos, sau compromisul cu statul antihristic(acceptarea vaccinării), adică urmarea lui Lucifer – potrivnicul lui Hristos. Noi alegem, căci alegerea ne este liberă.

    1. LMS@ Ți se pare că tulbur apele? Oare așa să fie? LMS-ule, care este treaba ta pe aici, căci ba ataci, ba te retragi, ba acum îi vâri în gura lupului pe bătrâni?
      Dacă îți pasă de bătrâni precum vrei să dai de înțeles, spune-le tu lor, convinge-i că vaccinul nu le este de folos. Dar îți va fi greu să faci acest lucru fiindcă nici nu nu ești în apele tale cele bune. Mai studiez scrierile, asta ca să te liniștești, cu toate că nu indeajuns de mult.
      Să fii sănătos și întreg la minte, iar ceea ce-ți urez ție urez tuturor, adică și mie!
      (P.S.: Întreg la minte înseamnă ceva în limbajul duhovnicesc)

      1. @Giani
        Mai acum vreun an era altcineva care ținea cu rușii. Acum nu zic că nu fac lucruri bune, dar ținând cont de alinierea lor la planul panemic, mă îndoiesc să fie așa. Anul trecut un anume ”Gheorghe” posta în bine despre ruși, iar de ceva timp a cam dispărut “Gheorghe” și a apărut “Giani”. Poate ca ai intenție bună, dar adapteaz-o la conjunctură. Mă tem că și LMS-ul este vreun cal troian, căci așa dintr-odată a apărut pe aici și ține cu împărtășirea ecumenistă. De fapt nu-i singurul pe aici. Ortodoxinfo, unde l-ai găsit pe LMS și care-ți sunt întențiile cu el, căci am văzut că pe Naavin l-ai descoperit de sub numele de Ciprian chiar de intenția lui fusese bună, numai că nu se plia pe politica ta?

    2. LMS,nu e frumos cum te comporti in sanul Bisericii.Explica mi ce inseamna expresiile tale si cine sunt “contagiosii” si ce inseamna”smurd(osi)”.E vreme de marturisire,frate;nu de careuri.Te rog frumos,amabil si dragut si cum vrei:lasa ne asa “contagiosi”si “smurd(osi)” cum iti place sa ne vezi,asa ,cu slabiciunile noastre,mai neputinciosi.Hristos vrea”contagiosi” ,”smurd(osi)”,mai “ne-modificati”genetic,mai cu un picior stramb,mai cu fata mai stalcita,dar in Adevar si Adevarul deplin “intru acestia mai mici ai Mei”.

    3. Nu cugeti Drept LMS. Cugeti sincretist.

      Nu exista sa nu cunoasca pericolul, batranei, ci sunt doar cei ce nu vor a cunoaste tineri ori batrani . Nu exista ca Dumnezeu sa nu descopere celui ce vrea manturie indiferent de varsta calea cea Buna de urmat.

      Varsta inaintata nu te face automat inapt in cele duhovnicesti si analfabet de ai fi. Dar daca sta omul cu “tembelizorul ” in cap toata ziua de il face “naimit cu totul” nu inseamna ca s-a absolvit de raspundere.

      Cunosc destui octogenari si drepti si strambi, iar si unii si altii aleg constient tot ce fac. Mai mult sau mai putin manipulati , dar tot cu voia lor manipulati.

      Si te rog sa-mi spui unde la sfintii parinti ai vazut matale scuzari pentru pacatele batranilor inclusiv lepadarea.

      PRECUM IN RUGACIUNEA DE MARTURISIRE :” CU VOIE SI FARA DE VOIE, CU STIINTA SAU FAR DE STIINTA” Dupa cum spui matale se intelege ca rugaciunea aceasta “nu se pune” pentru batrani.
      Iar lepadarea asta ce se face in trup prin vaccin , nici o impartasanie si nici o Spovedanie nu ti-o mai scoate.

      Sa fii sanatos

      1. @LMS
        Nu mai pretinde ca lupti cu Evanghelia intr-o speta cat se poate de elocventa si URGENTA in acelasi timp. Pentru ce sa nu indemne duhovnicii(cati au mai ramas) pe crestini sa refuze acest “vaccin” ?? Mai ales ca este un ser EXPERIMENTAL, aproape NETESTAT si plin de NECUNOSCUTE -atat in tehnologie , cat si in EFECTELE pe termen mediu si lung.
        Tine minte : Dupa MASCA urmeaza MARCA – “vaccinul” este exact instrumentul care, acum, SEPARA TURMELE si ii felicit pe cei care au observat asta si atentioneaza poporul pe acest sait.
        LMS imi pare rau , dar esti foarte de contaminat de duhul viclean al secularismului si “realismului” stiintific care a generat nenumarate episoade de GENOCID in istoria sec XX – Eu unul sunt uluit de implinirea proorociilor si vremurilor si convergenta lor pe o scara exponentiala – Si tocmai ca am primit si educatie in stiinte reale -electronica.

    4. @ LMS
      Oricat ai incerca sa te strecori moale si diplomatic, te tradeaza sarcinile din incadrarea operativa. Observ ca te ocupi si cu contorizarea “tulburarilor de ape” – Hai o data , hai de doua ori , dar “mereu” ??
      De unde aceasta grija deosebita pentru batraneii cei nestiutori si potential tulburati de acest forum? Si apoi daca tot il citesc , eu cred ca vor fi si suficient de informati.
      Eu vad ca expunerea lui Baltag Lica este foarte clara si logica – Probabil ca si asta deranjeaza soparlele care se incalzeau pe caloriferele din Deal in timp ce IPS Teofan era singurul care slujea in frig si ploaie la Pestera Sf Andrei – Soparlelor le plac diplomatia , discretia si degetul tinut la gura – In timp ce sistemul satanic cu care au cazut la adanca intelegere (vezi doar propaganda de pe RadioTrinitas) a casapit batrani pe banda rulanda in lagarele Covid ! Despre asta NU te-am auzit graind niciodata.

        1. Scuze , da IPS Teodosie .

          Cand vine vorba de propaganda plandemica imi tot amintesc de textul lui IPS Teofan de la sarbatoarea Sf Parascheva…

  2. LMS@ Ți se pare că tulbur apele? Oare așa să fie? LMS-ule, care este treaba ta pe aici, căci ba ataci, ba te retragi, ba acum îi vâri în gura lupului pe bătrâni?
    Dacă îți pasă de bătrâni precum vrei să dai de înțeles, spune-le tu lor, convinge-i că vaccinul nu le este de folos. Dar îți va fi greu să faci acest lucru fiindcă nici nu nu ești în apele tale cele bune. Mai studiez scrierile, asta ca să te liniștești, cu toate că nu indeajuns de mult.
    Să fii sănătos și întreg la minte, iar ceea ce-ți urez ție urez tuturor, adică și mie!
    (P.S.: Întreg la minte înseamnă ceva în limbajul duhovnicesc)

    1. De ce site-ule Ortodoxinfo nu-mi postezi ultimul articol și mi-l postezi de două ori pe penultimul? Te deranjează atât de mult adevărul?

      1. Baltag Lica,zi ,ca zici bine.Comentariul tau care este al 2-lea de la inceput e foarte bine gandit si mi a placut.Totul e bine punctat.

  3. fratilor, ma scuzati ca insist dar vedeti ca au aparut niste stiintifici in mediul on line care zic ca vaccinurile pe baza de ARN, spre deosebire de cele pe baza de ADN recombinant sunt minunate, adica nu modifica ADN-ul. Astia ne cred prosti gramada,
    Un retrovirus este un virus ARN care se poate replica în celula gazdă. Folosește propria enzimă numită reverstranscriptaza pentru a produce ADN din ARN și astfel „întoarce” șablonul inițial, de unde și prefixul „retro” (invers). Noua secvență de ADN este incorporată în genomul gazdei cu ajutorul unei enzime numite integrază. Celula gazdă se comportă cu noua secvență de ADN ca și cum aceasta ar face parte din propriile sale instrucțiuni, pe care le urmează necondiționat, făcând proteinele necesare pentru asamblarea noilor copii ale virusului. O categorie specială de retrovirusuri o constituie retrovirusurile endogene care sunt integrate in genomul gazdei și pot fi moștenite și transmise de la o generație la alta. Virusul păstrează informația sa genetică sub forma de ARN mesager; se integrează în genomul celulei gazdă, devine un parazit și declanșează infecții. Informația unui retrovirus produce proteine urmând pașii ARN -> ADN -> ARN-> proteine.

  4. De ce nu se teme nimeni de efectele secundare ale avifavirului?
    Nu se pot implanta cipuri si cu acest medicament?
    Si despre vaccin se spune ca este „complet sigur” și „extrem de eficient” si nu e asa. Atunci de ce ar fi asa in cazul medicamentului?
    Pe cine credem si de ce?

    1. nu avem incredere in nimeni si in nimic din ce ni se ofera… Am vazut un film cu razboiul medicilor francezi pentru hidoxiclorochina, un medicament foarte ieftin, cu rezultate imediate, deci eficienta, pe de o parte si razboiul oms, si al guvernului impotriva lor. Deci ramai fara cuvinte, medicii in cor spun si demonstreaza ca au un tratament si vine ministra sanatatii si spune de maine stop hidroxiclorochina este daunatoare, contrar studiilor si evidentei, si au bagat remdesivir, un medicament extrem de costisitor cu rezultate ZERO, si efecte adverse la pachet. Ma uitam la medici, spuneau ca sunt obligati sa lase oamenii sa moara si ma gandeam oare ai nostri unde or fi, bine avem si noi, tot respectul dar parca fara voce…Au expus medicii francezi si tratamente naturiste deci vitamina D este foarte buna, vitamina C, zincul de asemenea este foarte bun, vedeti sursele naturale de zinc, este si anticancerigen, se gaseste in ciuperci spre exemplu, am vazut undeva un comentariu in care cineva zicea ca ce mare bataie de cap sa cautam ciuperci ca nu au nicio valoare…deci atentie la hiene…slava Domnului ca toamna asta a fost darnica cu ciupercile!
      Vaccinurile sunt periculoase din toate punctele de vedere, o sa fie o lupta stransa , acum ne ataca si ne ridiculizeaza dar mai tarziu ….vorbim de tehnologii noi, despre care ne spun doua vorbe trei prostii in care se contrazic de cinci ori, dar ei sudiaza de foarte mult timp aceste arme pentru ca cercetarile se fac in cadrul serviciilor secrete si se incadreaza la sectiunea bioterorism. Acesti nanoboti se por grupa in corpul uman, pot fi actionati din exterior….despre acest adn se spune ca nu va mai fi posibil efectuarea unui test de paternitate din cauza modificarii adn-ului nu se va putea demonstra paternitatea unui copil……deci este o lista nesfarsita, dar se vede din avion ca se tinteste pecetea. Nu vor accepta oamenii de buna voie aceasta pecete decat daca sunt deja terminati, adica nu poti lega pe cineva care se impotriveste daca nu ESTE IMOBILIZAT. Vaccinul asta face, IMOBILIZEAZA. Sunt multe de spus dar nu prea are cine sa puna in discutie toate astea, oamenii nu inteleg ca aici vorbim despre RAZBOI. Este foarte greu, insa noi avem o ARMA mult mai puternica decat toata sandramaua aia a lor, cine intelege ce presupune aceasta ARMA , numita IISUS HRISTOS DOMNUL, si cata putere are, acea persoana mai are o sansa, o Speranta…
      https://youtu.be/0uRwxMVf5wo
      DOAMNE, miluieste!

      1. ‘Or fi expus tratamente NATURALE, nicidecum naturiste – daca tot esti foarte atent la cuvinte, afla ca “naturismul” e samanism, adica vrakitorie si nu are cum sa contribuie la binele omului, “da” ceea ce e numit “danatate nparuta”, adica pacaleala.
        Ca acesti samani amesteca vrajelile cu tratamente cunoscute si FDIRESTI nu ii dace nici drepti, nici corecti, nici bunide recomandat – se stie ca dracu’ da solutii de reparare la ce strica el, nu poate sa vindece…
        PS: gheorghe… cu “g” mic) , nu sint (nu posyez) Gheorghe…

  5. Fiecare superputere are nevoie de un control propriu asupra cetățenilor.
    Substanța injectată poate fi, în linii mari, aceeași. Însă de roadele manipulării trebuie să se bucure cine trebuie. Dacă n-ar fi un conflict de interese, ar putea fi același vaccin în toată lumea. Ia să (re)vedem cum suntem cipuiți cu hydrogel injectabil! Acesta poate fi dirijat oriunde, dar ținta este creierul! Și se solidifică după un timp!
    https://youtu.be/0uRwxMVf5wo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button