X

Asistent infectat cu Covid, după vaccinare. “Specialiștii” spun că prima doză de vaccin este doar 50% eficientă. Și dacă vaccinul a fost cauza infecției?

Asistent medical depistat cu Covid la opt zile după vaccinare. Cum explică experții

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Matthew W., 45 de ani, asistent medical la două spitale din San Diego, Statele Unite, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 la opt zile după ce a fost vaccinat. Pe 18 decembrie a primit vaccinul Pfizer, după cum a comunicat pe rețelele de socializare. „Am fost vaccinat”, a scris el.

El a declarat pentru ABC 10News că în prima zi după vaccinare a avut brațul în care a fost injectat amorțit, dar nu a resimțit alte efecte secundare.

După șase zile, la finalul turei de lucru într-un spital Covid, a simțit primele simptome ale bolii: frisoane, dureri musculare și oboseală accentuată.

Două zile mai târziu a mers la un centru de testare și a primit rezultat pozitiv pentru Covid-19.

Christian Ramers, specialist în boli infecțioase la Family Health Centers din San Diego, afirmă că a fost informat și de alte cazuri în care lucrători din domeniul medical s-au îmbolnăvit după ce au fost vaccinați. Asta arată că efectul nu este imediat. Chiar dacă pacientul capătă un anumit grad de protecție, nu este total ferit de boală.

„Considerăm că prima doză te protejează undeva la 50%, iar a doua duce eficiența la 95%”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

E normal să ne punem și întrebarea: Și dacă vaccinul a fost cauza reală a infecției, iar prin intermediul milioanelor de vaccinări va fi infectată mai repede și mai sigur întreaga populație a planetei? Să nu uităm de planul ocultei de reducere a populației globului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. https://youtu.be/m2ZCq55fJqM TRADUCERE DIN LIMBA GREACA:
    Medicul grec Mihali Purda afirma in filmulețul de mai sus ca este primul care a intrat in posesia vaccinului in Grecia si se simte dator să informeze populatia asupra continutului vaccinului. Arată initial ce contine pachetul cu vaccinul( un breloc cadou, o poza pt a verifica pacientul vaccinat daca vede bine sau nu după administrare si seringa propriu-zisa). Arată de asemenea ca eticheta mascheaza conținutul seringii pentru a nu se vedea ce se afla in interior. Apoi cu ajutorul unui microscop analizează serul din seringa. La o prima vedere acesta pare in regula, dar in momentul in care priveste prin microscop descopera cipul prin intermediul căruia oamenii pot fi urmariti continuu si un alt dispozitiv microscopic prin intermediul caruia ni se pot transmite tot felul de stări/lucruri( de ex ni se va induce ideea de a merge mereu la cumparaturi).
    In filmulețul de mai sus aveți proba ca vaccinul conține cipul RIFID .Medicul grec a analizat serul din vaccin la microscop

    1. iertati, am preluat si io cele de mai sus cu grecul de la un alt blog fara sa ma uit la clip. numa mai tarziu ma uitai pe clip si se vede ca grecul ala , ori isi bate joc ori nu stiu ce scop are . dar oricum noi suntem vigilenti ca vaccinul chiar poa sa contina nanocipuri sau alte micro-otravuri ca sa ne deraiem de la mersul normal ! Doamne ajuta.

    2. iertati, am preluat si io cele de mai sus cu grecul de la un alt blog fara sa ma uit la clip. numa mai tarziu ma uitai pe clip si se vede ca grecul ala , ori isi bate joc ori nu stiu ce scop are . dar oricum noi suntem vigilenti ca vaccinul chiar poa sa contina nanocipuri sau alte micro-otravuri ca sa ne deraiem de la mersul normal ! Doamne ajuta.

  2. @Naavin
    Vad ca nu prea ai discernamant si exagerezi. Problema pecetii nu e la indemana oricui. Daca bagatelizam aceasta problema, nu o sa ne mai creada nimeni. Evita informarea de pe surse gen ayee, ca aia sunt cu multe subiecte in extrema.

    1. QOD ERAT DEMONSTRANDUM! ADEVĂRUL NICIODATĂ NU TREBUIE DEMONSTRAT! EL ESTE FIRESC! NU SE IMPUNE, ESTE ACCEPTAT LA FEL DE FIRESC PRECUM ESTE! NICI O CAZNĂ, NIXI UN EFORT, NICI O SCREMERE, NIMIC PENTRU A FI ACCEPTAT, ADEVĂRUL ESTE, FĂRĂ NECESITATEA DEMONSTRĂRII! NUMAI DIAVOLUL ȘI AI SĂI SE CRAMPONEAZĂ SCRÂȘNIND CUM SĂ FACĂ SĂ FIE CREZUȚI, SĂ ARATE CĂ… DACĂ SE CONTINUĂ NU O SĂ MAI CREADĂ NIMENI… CHIAR NU SE PRICEPE CĂ ÎN ACEST POPOR, CREDINȚA ESTE ÎN DUMNEZEU, HRISTOS IISUS, DE 2000 DE ANI, ÎN CODUL SĂU GENETIC??? LUI I SE ÎNCHINĂ PESTE 95% DIN ROMÂNI ȘI ÎN EL CRED, INDIFERENT DE ANALIȘTII POLITICI, EMANAȚI, DIKTATORI, FORMATORI DE ADEVĂRURI… PĂCĂLICI FĂTĂ COARNE!

    2. De acord cu tine@ ortodoxinfo!
      Apocalipsa 13,ne precizează clar cărei etape îi aparține pecetea.Vremii manifestării lui Antuhrist,ultimii 3,6 ani,va fi benevolă și cvasiunanim acceptate de către cei ce vor trăii în acele vremuri.

  3. S-a zis ca vaccinul este eficient doar 90%. Asta inseamna ca 1 din 10 este expus la covid si dupa vaccinare. S-a mai zis ca imunitatea nu se dobandeste imediat dupa vaccinare. In acest caz vaccinatul s-a imblonavit mai repede. In plus, putea sa fie contaminat dinainte de vaccinare
    Din pacate doar statisticile pot confirma sau infirma ca vaccinul te poate imbolnavi de coronavirus. Dar multe statisitci sunt mincinoase si orizontul personal este foarte limitat. Asa ca din pacate nu avem sanse sa cunoastem adevarul despre vaccinuri. Fiecare sa creada ce vrea

  4. @navin
    Sunt multe clipuri care circula pe internet făcute la misto, în bătaie de joc, deși protagoniștii pare ca vorbesc serios.
    Zilele trecute am văzut unul în care un tip ne arata un set de măști și vrea sa ne demonstreze ce conțin ele. Desface una din care scoate o pastila de ibuprofen(zice el ca populația sa nu se revolte, sa fie tranchilizata, li se pune ca să tragă pe nas substanta), apoi scoate o placa cu circuite și apoi un cip. Toate f. mari dintr-o singura masca. Chiar puteți sa credeți asa ceva? Înseamnă că nu au creier cei care nu vad bătaia de joc.

  5. pai daca scrie pe prospecte, ei singuri spun ca cei vaccinati vor fi contagiosi o perioada dupa vaccin, a fost un caz cu cineva care, la analiza a iesit purtator de virusi dupa 6 luni de la vaccin. Halucinant este faptul ca ei creeaza virusi sintetici, si o mai si spun, deci nu avem suficienti virusi naturali, faptul ca pot modifica ADN-ul, si cel mai periculos cred ca este faptul ca injecteaza in corpul uman acei nanoboti pe care ii pot controla, deci faptul ca vaccinul este inca in faza de testare este o mare vrajeala, ei pregatesc acest vaccin de mult timp si cu siguranta daca i-au dat drumul inseamna ca ii multumeste rezultatul… problema este ca are efecte advesrse dar asta este si scopul, impusca mai multi iepuri in sensul ca virusii eliberati in mediul ambient rezista putin atata timp cat nu au un mediu propice, insa e mai bine asa, direct in tesutul uman, fix in celula, si daca ingaduie Dumnezeu le va iesi totul bine, vor imprastia prin aceste vaccinuri tot felul de boli, si vor spune ca habar nu au ce-i cu ele, au venit din spatiu… sunt virusi care au suferit modificari…., prostii pentru naivi, insa naivii vor da buzna la vaccin, vor ramane cativa care vor refuza, vor fi prigoniti…Daca oamenii s-ar intoarce la Dumnezeu, la ortodoxie, tot planul lor s-ar duce pe pustiu dar omenirea si mai ales romanii, sunt atat de convinsi ca sunt bine, sunt atat de multumiti de ei insisi, de „libertatea si progresul” lor, de relatia lor „speciala” cu Divinitatea… asta este….Doamne, miluieste !

    1. te referi la mine, eu nu ma rog si pretind ca stiu totul?
      Consideri ca incercarea de a traduce o microparte din ceea ce ni se pregateste inseamna panicarea unora si judecarea altora? Uite ce zic, eu m-am lamurit deja…si fac abstractie de ce scrii tu deci te sfatuiesc sa faci la fel …….si nu inteleg ce te framanta atat, tu oricum ai ajuns la the ologii inalte, alea ale frazelor scoase din context, citesti putin si te luminezi si mai ales am inteles de la fratii care ti-au raspun la comentarii ca te vaccinezi si dupa te impartasesti si si rezolvat, deci….aaaa, inteleg, tu spui ca se rezolva totul, eu panichez ca spun ca nu se stie si poate careva refuza vaccinul…

      Fratilor, va dati seama cat de important este acest ADN, cata pricepere a pus Dumnezeu cand l-a facut si mai ales cata importanta i-a dat pentru ca este UNIC pentru fiecare dintre noi in parte, adica noi pentru Dumnezeu nu suntem o turma de bestii asa cumne vrea vrajmasul ci suntem UNICI, fiecare in fata lui Dumnezeu este UNIC, cat de frumos suna. Deci daca pentru diavol este atat de important sa ne schimbe ADN-ul, inseamna ca pentru noi este si mai important sa ne impotrivim cat si cum putem, pana la moarte, cu ajutorul lui Dumnezeu. Iar cu nanobotii aia nu-i de glumit, ne gandeam cum vor ajunge oamenii la sfarsitul veacurilor sa fie ca dracii, adica dezumanizati pana la satanism, fratilor, e halucinant sa ne gandim in ce vor sa ne transforme , stergandu-ne sentimente, amintiri, dragostea de Dumnezeu, umanitatea…si in schimbul a toate astea vor sa ne dea inchinarea la antihrist. Este dureros, insa
      este bine sa cautam sa intelegem cat putem de mult din ceea ce se intampla, si sa decidem in cunostinta de cauza. Ce am scris eu este un pic din prospectul lor, din ceea ce prezinta ei, ar fi frumos ca cineva care se pricepe sa detalieze fiecare ingredient in parte….Doamne miluieste!

  6. da, eu ma refeream la altceva, cu frazele scoase din context, si anume fix la primele tale comentarii undeva acolo ai scris tu ceva…eu spun ca nu-ti mai citesc comentariile dar continui sa faci rezumatul lor, eu deja mi-am facut o parere si citatele sau tonul tau nu ma impresioneaza, m-a interesat doar mesajul transmis. Cei care se vor vaccina sunt naivi asta este.
    Sfintii insisi s-au ingradit si s-au ridicat impotriva comuniunii cu cei care semnau/propovaduiau erezii, eu nu am scris de la mine si nici nu vreau sa insist pentru ca nu vreau sa conving nimic pe nimeni, am prezentat FAPTE si reactia Sfintilor in cazuri similare, incerca sa definesti in mintea ta acest termen de „pomenire” si sa stabilesti singur ce implicatii are….
    Despre acest ADN, pe care tu zici ca il protejeaza Sfanta Împartasanie as dori sa aduci dovezi, deocamdata avem dovezi ca acest ADN modificat, este modificat ireversibil, asta o spun ei, adica subiectul transmite mai departe descendentilor aceste modificari (personal nu stiu nimic despre acel parinte si s-a demonstrat ca s-au strecurat hule in acel comunicat deci ma abtin de la comentarii, vad ca tu te cam arunci….). Despre schimbarea memoriei, a sentimentelor, a empatiei, nu am vrut sa cred ca este posibil cu toate ca sunt studii prezentate, facute de savantii lor in care explica toate astea insa mi-am amintit zilele astea ca un caz in Italia, au fost sute de cazuri la un moment dar de copii luati din familii, zeci de procese, nu am dat prea multa importanta cazului atunci, nu era ceva nou insa mi-a ramas in minte ceva ce mi-am amintit acum, acelor copii li s-a modificat memoria li s-au inoculat in minte secvente in care au fost abuzati, psihic, fizic, sexual de catre parinti, deci toate amintiri FALSE, care au fost demontate cu dovezi de care parinti atat cat s-a putut, in sensul ca au demonstrat cu dovezi unde au fost si ce au facut in anumite zile precise…..Deci este halucinant, au fost implicati profesori, psihologi, protectia copilului, persoane de la nilel inalt care au fost implicate in asa ceva, au fost recuperati copii, au fost de fapt cateva persoane, putine care au trecut de partea parintilor, si au fost de asemenea date niste explicatii in care au intrat psihologii la mijloc si au spus ca au folosit niste tehnici prin care au impus anumite raspunsuri dar de aici si pana la a povesti un copil un abuz sexual inexistent in detaliu cu data, moment, locatie, fraze…….eu zic ca e un pic cam mult, dar sa zicem ca suntem unii dusi cu pluta, vom trai insa si vom vedea ce ne rezerva viitorul, miciuna are picioare scurte…..Dumnezeu lucreaza…..
    ….si da, citesc cu drag comentariile fratilor, apreciez mesajul pe care il treansmit…La multi ani, tuturor, va zic cu ocazia asta, sa aveti parte sub acoperamantul aripilor Domnului, cu totii, anul asta si mereu, si sa ma iertati daca v-am suparat cu ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button