X

A murit prima persoană vaccinată Covid din Elveția

În Elveția a debutat campania de vaccinare, dar prima persoană care s-a vaccinat împotriva Covid-19 a încetat din viață. Oficialii au recunoscut decesul femeii deși nu au indicat încă dacă moartea acesteia are vreo legătură cu vaccinul, majoritatea datelor relevante din acest caz fiind ținute la secret.

„Suntem conștienți de caz”, a spus un purtător de cuvânt, adăugând că problema a fost trimisă autorității elvețiene de reglementare a medicamentelor Swissmedic, notează REUTERS.

Oficialii nu au dat publicității detalii, date confidențiale și nici timpul care a trecut între momentul în care persoana a primit vaccinul și momentul în care a avut loc decesul.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. …in media obedienta si slugarnica, asa-zisii jurnalisti (vai mama lor) dar si diferiti comentatori imbecilizati incearca din rasputeri sa acrediteze ideea ca decesul nu a fost din cauza vaccinului, ci din alte cauze… si i-am intrebat: atunci de unde stiti ca toti cei care au fost declarati morti de covid chiar au murit din cauza asta si nu din alte cauze??? raspunsul lor: o tacere asurzitoare, cum zicea cineva

  2. care pandemie?! nu exista, totul e o mare minciuna la nivel global,menita sa instaureze teroarea, si asa sa-i controleze pe cei multi.CV19 exista decand Dumnezeu a creat lumea, si e BACTERIE nu virus.Aveti cap ca sa ganditi cu el, nu ca sa nu va ploua in gat…cum poate o carpa sa opreasca cv19-22 daca BACTERIA are circa 14 mcroni???!Ganditi si singuri…si cu o moarte suntem datori cu TOTII!

  3. Ce a cautat, aia a gasit! Reflectia este valabila pentru oricine isi injecteaza de buna voie „otrava si moartea din seringa”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button