X

Caz dramatic: adolescent de 19 ani, mort în urma vaccinării. A dezvoltat cancer cerebral, de la mercurul din vaccin

Sunt sute de astfel de cazuri, cunoscute doar de mama acestui copil

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O mamă îndurerată își împărtășește drama întregii lumi și avertizează asupra pericolului cauzat de vaccinuri.  Fiul ei a fost vaccinat în România, dar într-un moment nepotrivit, când nu avea imunitate, ceea ce a dus la apariția unui cancer la creier. Iată întreaga sa mărturie:

În atenția înaltelor fețe…

“Frumusețea asta de băiat a fost fiul meu, Daniel Florin. A murit la 19 ani și o lună. Dorea să devină preot. Era olimpic, sportiv, cu o bună cuviință cum rar găsești zilele acestea.

A murit de cancer cerebral, grad 4, în urma unei cumplite suferințe. Ultimul lui cuvânt a fost Amin.

Conform doctorilor de aici, a făcut cancer datorita vaccinului din copilărie, CMV (citomegalovirus), care a fost administrat când organismul lui nu avea imunitate. La fel ca el sunt multi copii și tineri. Presa europeană nu vorbește mult despre legătură dintre vaccinuri și cancere la copii.
Și vorbim aici abia despre vaccinurile clasice.

Le doresc celor care susțin legea vaccinării obligatorii experiențe asemănătoare. Cu a mea sau cu a mămicii care si-a îngrijit 8 luni de zile acasă fetita de 4 ani aflată in coma, sau cu atâtor altor mămici care au trecut prin experiențe asemănătoare.

Vaccinurile au fost făcute în România, după schema vaccinarilor la copii.
Momentan locuim în India, unde a fost operat. Dar examinarea tesutului tumoral l-am făcut atât în spital (cel mai performant din India, ce lucrează în colaborare cu Spitalul Duke din SUA-cu cel mai dotat centru de cercetare pentru cancere cerebrale) și printr-o clinică particulară cu Foundation One, pentru analize performante. Opinia doctorilor a fost susținută de valorile mărite de mercur și Cytomegalovirus în tesutul tumoral, datorate vaccinurilor din copilărie.

Pe înțelesul tuturor, mercurul are o afinitate mare pentru tesuturile moi, îndeosebi creier. Dacă vaccinul se face când ești sănătos, cu o imunitate buna, o cantitate însemnată din mercurul din vaccin se poate elimina de către organism. În caz contrar, se va acumula în special în creier. Odată cu acumularea lui, va permite și pătrunderea unor viruși / patogeni ce au afinitate cu mercurul. În cazul nostru, cytomegalovirusul.
În cazul altora, alte tulpini de virusuri.

La locul depunerilor de mercur și viruși, organismul va crea o bariera de protecție, o mini tumora. Care în timp va crește și va dezvolta o tumora benigna, apoi se va maligniza. Procesul este de durată și influențat de multi factori. Dar este, și multi cercetători atrag atenția asupra legăturii dintre vaccinuri și cancer.

Mass media nu are interes să tragă vreun semnal de alarmă, pentru ca big pharmacy este prea puternică, și atât industria vaccinurilor cat și a tratamentelor anticancer prea profitabile.

Ma repet: nu sunt împotriva vaccinurilor clasice, dacă sunt făcute cu toată responsabilitatea si trebuie achiziționate vaccinuri de calitate superioară. Sunt împotriva vaccinării obligatorii, pentru ca deschide calea unor abuzuri uriașe, cat și a unor afaceri mult prea profitabile pentru unii.

În decursul bolii fiului meu mi-am făcut sute de prieteni care se aflau în aceeași situație cu mine. Cancerul la copii și tineri nu e un fenomen rar. E chiar din ce în ce mai des. Cu cat crește rata vaccinarilor, cam tot asa creste și numărul cancerelor.”

Laura Mihaela Stefanescu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Asta se și dorește de fapt exterminarea populației și în special a creștinilor.Sa ne rugăm Domnului cu lacrimi si pocainta sinceră ca să intervină și să ne miluiasca iar de nu,să ne întărească ca să facem voia Lui. Nu cred că există vaccin bun mai ales acum in zilele noastre. Intrebare:Acum câțiva ani spunea un domn că suntem prea mulți pe acest pământ și că ar fi bine să mai dispară in populație iar acum tot dânsul vine si investește masiv in vaccinuri,făcând pe filantropul ,doctorul si proorocul arătând atâta interes pentru sănătatea omenirii si dândune și soluția să ne vaccinam. NĂDEJDEA MEA ESTE TATĂL, SCĂPAREA MEA ESTE FIUL,ACOPERĂMANTUL MEU ESTE DUHUL SFÂNT,TREIME SFÂNTA SLAVĂ ȚIE!

  2. “Odată cu acumularea lui, va permite și pătrunderea unor viruși / patogeni ce au afinitate cu mercurul.” Spune doamna. Bineinteles ca stie asta de la medici.
    Doar ca aici este o mica inselaciune (care vine din scoala de medicina) si anume atunci cand se spune ca se asociaza virusurile cu mercurul. Ei bine nu e asa, ci chiar mercurul provoaca aparitia acelor particule/formatiuni numite virusuri care nu ele sunt patogene ci mercurul insusi este patogen cata vreme este… o otrava, o otrava care acolo unde este prezenta omoara ceea ce este viu in jur, iar asa-numitele virusuri sunt doar resturi ale celulelor ucise de otrava.
    Am spus “o mica inselaciune”? Rectific: o mare inselaciune. Si spun ca-i inselaciune pentru ca nu pot sa cred ca este o eroare (a scolilor de medicina din toata lumea).
    Nu e interesant ca se folosesc pentru vaccinuri metale grele toxice care metale grele sunt foarte persistente in timp in organism si il solicita pe acesta continuu slabindu-i dramatic imunitatea?

    Ce se poate face pentru copiii care au fost vaccinati cu asemenea vaccinuri? Ei bine, cure de sucuri in care sa fie in doza mare si patrunjel. Patrunjelul este campionul detoxifierii in ce priveste intoxicatiile cu metale grele. Cine nu crede are net sa verifice din tot felul de surse.

    1. Si coada calului este alt campion la eliminarea metalelor grele din organism. (apropo am vazut prin piete de vanzare coada calului, dar nu este planta corecta. Sunt mai multe soiuri. – in piata era cea cu tulpina seaca). Din nefericire, aceasta planta, cat si patrunjelul NU scoate metalele grele acumulate in creier!! Exista niste tratamente si pentru asa ceva, dar sunt mai comlicate. Mamica indurerata, aveti un rugator in cer!m

      1. Din experienta mea, e buna atat coada-calului cu tulpina groasa, cat si cea cu tulpina subtire. Sunt foarte bune baile cu aceasta planta, sau compresele cu aburi de coada calului, ea fiind planta tuturor bolilor. Nu exista boala in care sa nu aduca vindecare, chiar si cancer de-ar fi, daca se bea corect ceaiul de coada calului, opreste raspandirea tumorii si cresterea ei, iar mai apoi o si vindeca.

    1. Nu exista un astfel de vaccin , încă se fac cercetări pentru descoperirea lui.
      Nu înțeleg ce castiga cei ce propaga astfel de minciuni și cat de ușor se lasă păcăliți unii oameni.
      IPS Daniel e de acord cu vaccinarea.

  3. Rugam redactia Ortodoxinfo sa fie alaturi de avocata Diana Sosoaca si de demersurile acesteia impotriva sistemului criminal care ASASINEAZA oameni in Spitale . Urmariti aceste ultime declaratii despre amenintari la viata ei si a familiei prin tentative de otravire/infectare si ar fi normal sa le publicati :

    https://youtu.be/BWGbL_IWpXc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button