X

Mitropolitul Olteniei, Irineu, îndeamnă românii să se vaccineze și spune că va fi alături de Armată pentru vaccinarea populației

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mitropolitul Irineu al Olteniei i-a îndemnat pe credincioși să se vaccineze împotriva Covid-19 și a transmis că ”după această vaccinare, lucrurile vor fi altfel, va fi o viață nouă, conștientă și oamenii se vor bucura în libertate”, potrivit PressHub. 

Momentan, bisericile sunt toate goale, dar sperăm că de la anul situația să se schimbe. Deja se vorbește de un vaccin. Credeți că vaccinul ne va reda viața de dinainte? 

Bisericile nu sunt goale, cei care doresc să vină la biserică, pot să vină oricând. Aici, oamenii nu se îmbolnăvesc, mai ales dacă vin cu credință și cu dragoste, Mântuitorul îi apără de toată suferința. Este adevărat că știința își spune cuvântul. Și noi ne-am rugat la Bunul Dumnezeu, ca oamenii de știință să primească luminare și să realizeze un vaccin, pentru ca oamenii să poată scăpa mai ușor de această pandemie.  Evident că se vor realiza multe prin acest vaccin și noi ne rugăm acum să nu aibă reacții adverse, pentru că știm că orice vaccin are și o componentă pozitivă, dar și una negative. După această vaccinare, lucrurile vor fi altfel, nu aș putea să spun că viața își va relua chiar cursul de dinainte, dar, în mod sigur, va fi o viață nouă, conștientă și oamenii se vor bucura în libertate, dar libertate în bine, nu în rău.  Nădăjduiesc că viața oamenilor o să fie mai apropiată de Dumnezeu, de sursa de existență, iar dacă am trecut prin aceste greutăți, ar trebui să și învățăm ceva, numai așa am putea să profităm de această nenorocire. Să-l iubim pe Dumnezeu mai mult, să ne ferim de răutate, de invidie, de mândrie, și de alte, alte, păcate, care au afectat omenirea mai mult decât  o pandemie ca cea de astăzi. Sperăm, ca această pandemie morală să se diminueze cât mai mult. Cel care se vaccinează și cu credință, nu va avea de regretat absolut nimic.

În momentele de cumpără, țara s-a sprijinit pe doi piloni: Armata și Biserica. Acum, campania asta de vaccinare, va fi la fel? Înțeleg că Armata va fi support Covid 19. Biserica va sprijini și ea această campanie de vaccinare? Și dacă da. Cum?

În mod sigur că noi vom fi alături de tot ceea ce este bine în țara noastră. Pentru noi, credincioșii sunt ținta vieții voastre. Mântuitorul Iisus Hristos ne-a trimis ca să vindecăm toată boala și toată  neputința. Prin acest har pe care ni l-a dat Mântuitorul, noi intrăm în legătură cu toți cei care fac binele, cu toți factorii de bine. Evident că Armata nu este o instituție în afara bisericii, nici nu se suprapune cu biserica, dar nu este nici în afara ei. Credincioșii din Armată sunt enoriașii noștri. Ei sunt cei care vin la biserică și se roagă lui Dumnezeu și Biserica este ocrotitoarea tuturor, ca o mamă a tuturor credincioșilor ei. Dacă ei au în lucrarea lor, în preocuparea lor să facă binele și noi vom fi alături de bine, pentru că binele este al credincioșilor, binele este al nostru. Și binele este dat de Dumnezeu. Da, ne vom pune în slujba enoriașilor, în slujba credincioșilor, și vom fi permanent alături de ei, vom sprijini cu tot ce vom putea și vom fi permanent alături de Armată. Nu știu în acest moment cum ne vom organiza, vom decide atunci, dar o vom face. Lucrul important este ca noi să participăm la binele și la viața credincioșilor pentru că ei sunt confrații noștri. Și Dumnezeu iubește toți oamenii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

51 comentarii

  1. Unii vor crede că acesta este un exemplu pozitiv.
    Cred ca ar trebui prezentată aici opinia Mitropolitului Neofit de Morfu: “Vaccinurile se vor dovedi foarte periculoase pentru om. Asa cum avem alimente modificate genetic, vom avea, incet-incet, si oameni modificati.”

    Pe larg la: http://www.cuvantul-ortodox.ro/mitropolitul-neofit-morfou-marturiseste-vaccinul-anti-covid-modificare-genetica-indemn-rugaciune-psaltire-fortareata-rezistenta-in-fata-raului-planuit-lucifericii-noii-ordini-mondiale/

  2. Sfinții Părinți ne-au avertizat: căderea va veni prin ierarhi. Aceștia se vor comporta si vor vorbi in duh lumesc, precum mirenii, iar mirenii se vor indraci! Toate acestea au fost demult scrise si se vor întâmpla întocmai. Începe separarea oilor de capre, va trebui să decidem: vrem cu satana sau cu Dumnezeu? Si țineți cont si de sfatul marturisitoarei din temnițele comuniste Aspazia Otel Petrescu: pregatiti-va vasele ptr a deveni nici biserici caci in curând la biserici nu veti mai avea ce cauta, Harul se va lua de la ele din cauza caderii preotilor (a multora dintre ei) care vor ceda stapanitorilor acestei lumi.

    1. IUDELE incep sa iasa la iveala !!!! Bravo “ierarh” satana, duci poporul direct in gheena iadului !!!! Hai, care mai iese la interval ???? Se vede ACUM cine il urmeaza pe HRISTOS, deja s-a facut cernerea….

      1. Spuneti i ierarhului Irineu ca va fi inlocuit.Stiti ce acuzatii i se vor aduce?Detinere ilegala de arme si munitie de razboi si zadarnicirea combaterii terorismului.Il vor salta din straie.Si.Si vor fi proteste de amploare in toata tara pt sustinerea lui.Episcop il vor scapa ei,dar mitropolit nu va mai fi.O sa se dea ,stati fara grija,pe brazda spre ortodoxie.Saracul ce o sa traga…Da o sa l scape poporul.Cu greu.Cu multe negocieri la Guvern dar o sa iasa el cu bine.

      2. Nu știu dacă se vede șorțulețul dar, să mă ierte Bunul Dumnezeu, se văd ochii și privirea acestui ierarh, Doamne ferește! Degajă multă răutate, parcă te temi să-l privești. Adică, nu-i plăcut deloc!-??

        1. Din păcate, sunt multe cazuri în Oltenia. Mulți preoți de acolo nu vor să-și înmormânteze enoriașii, dacă nu le dau sume fixe de bani.

  3. Sa nu ne facem iluzii.
    Planul este ca aceste restrictii sa continue si dupa “plandemie “. Putem vedea acest plan in
    “lock steps ” scris/conceput de Rockefeller.
    Ne “duc cu zaharelul, ca sa facem ce vor ei “.
    Ierarhii nostrii ar trebui sa aiba macar o atitudine prudenta, cat de cat inteleapta (de bun simt) , daca nu sunt in stare sa aiba o atitudine in DUH profund crestinesc, rezultat al trairii profund ortodoxe.
    Atitudine cu adevarat ortodoxa inseamna o atitudine fara compromis in materie de CREDINTA.
    Orice compromis are ca rezultat departarea DUHULUI SFANT si apropierea de duhul celui rau urmat de alte compromisuri si in final caderea.
    Semnaturile din Creta, inseamna un compromis de care biserica Ortodoxa NU AVEA NEVOIE. Ierarhii nostrii pot citi argumentele ierarhilor bulgari, care nu au semnat.
    Revenind la vaccinuri, o atititune prudenta inseamna a le refuza cel putin la momentul de fata, deorece sunt vaccinuri EXPERIMENTALE.
    Au fost dezvoltate in cateva luni de zile si nu au mai fost niciodata folosite pe oameni.
    Odata introduse in corp, nu mai pot fi scoase si repercusiunile se vor vedea peste o perioada de timp.
    Sa stiti ca vaccinuri de tip mARN au fost experimentate pe animale, iar repercusiunile au fost catastrofale si de aceea nu le vor publica vreodata. Animalele au dezvoltat to felul de boli autoimune.
    Sa ne rugam ca Dumnezeu sa-i lumineze pe ierarhii nostrii say sa-i inlature.
    “FITI INTELEPTI CA SERPII SI CURATI CA PORUMBEII ” dragi ierarhi. “CACI DACA UN ORB CONDUCE PE UN ALTUL, V-OR CADEA AMINDOI IN GROAPA “.
    Cu atat mai mult daca in pastor orb conduce turma, or sa mearga toti in groapa.
    FEREASCA DUMNEZEU !

    1. Anathema tie, smintitorule, LMS, care nu doresti mantuirea si nici pe altii nu ii lasi sa se mantuiasca, ci ii afunzi in gunoiul eresurilor in care tu esti, ispititorule al lui Dumnezeu si hulitor al Duhului Sfant, rastalmacitor de Scripturi!!!
      Anathema!!!

      1. @LMS, ma faci sa rad, dar si sa plang in acelasi timp:)))))))
        Ai impresia ca daca copiezi psalmi si versete de pe bibliaortodoxa.ro si le lipesti aici, ti se indreptatesc tampeniile pe care le ai in cap?
        Nu, iti spun eu!
        Vaccinul are 666 in el: Sf. Paisie, Sf. Lavrentie, Sf. Nil Athonitul, Sf. Cosma, toti Sfintii vorbesc despre acest lucru, iar tu nu esti mai presus de Sfinti, SA-TI FIE CLAR!
        666 e lepadare BENEVOLA de Hristos si de Ortodoxie. Daca primesti 666, nu mai esti ai lui Hristos, nu mai esti crestin, deci nu numai ca iti atragi OSANDA impartasindu-te cu Sf. Taine, ci acele Taine nici nu sunt valabile pentru tine, nu te ajuta la nimic, nu au efect.

        Ce treaba are psalmul 120 si 33 cu pecetea lui Antihrist? Niciuna. E doar o rastalmacire de-a ta, spre a te PROSTI pe tine si pe altii, si a va arunca in fundul iadului. Tu n-ai citit ca diavolii vor sa insele si pe cei alesi? Esti mai rau ca iehovistii, asa rastalmacesti Scriptura.

        Treaba ta, drum bun la pecetluire si la iad. In ziua Judecatii nu vei avea scuza ca n-ai stiut.

      2. LMS
        Ce te faci, ca vaccinul contine si fetusi avortati ?!
        Mai poti sa te impartasesti in cazul de fata.?

        Sau tu crezi, ca uciderea un copil nevinovat…iti asigura traiul , la care acest sistem te conditioneza prin acest vaccin(cu toate continuturile lui) …si apoi de duci sa te impartasesti…si gata….te-ai sfintit?!

    1. Incerci sa acreditezi un subterfugiu ieftin. De ce nu ar da importanta cand sunt atatea dovezi ca aceste “vaccinuri” produc victime la o rata imensa ? Acestea NU mai sunt “teorii conspirative” si se vede si aude foarte clar duhul curvasarelii morale si al tradarii in fata tavalugului satanic !

    1. LMS,as vrea sa purtam o discutie .Imi dau seama ca iti vrei mantuirea sufletului .Observ ca lupti sa nu judeci si nici sa te incarci cu pacate straine.Un singur gand ma opreste :daca intentia mea va fi in zadar,atunci fiecare pe drumul lui.Un suflet sensibil si bun ca si al dumneavoastra cu rabdare si cu timpul,mai cu cate un necaz,boala,suparari,poate va intelege ca totusi cei care “nu zic ca ei” nu trebuiesc catalogati “exagerati”,”de sine”,”nesupusi”,pentru ca de unde stii tu osteneala omului si cum se uita Dumnezeu la el.Cu totii traim in societate si cum e firesc,o abatere e depistata spontan mai dur sau mai bland,dar,retine,e depistata,s a semnalat ceva.Din cate ai observat,poate,aici nu sunt judecate pacatele personale ale ierarhilor care ar fi trebuit sa conlucreze la mantuirea credinciosilor si nu sa i vaduveasca de pastori adevarate calauze spre mantuire.Daca consideri ca introducerea ereziei cu ajutorul lor e pacat personal de care ar fi ei singuri raspunzatori,te inseli groaznic;sa nu mai zic ca e mentalitate sectara care exonereaza pe responsabilul bisericesc de vinovatia de erezie doar pt ca e el mare responsabil peste un grup mai mare de credinciosi.Pacatele personale care nu afecteaza transmiterea si lucrarea harului in Biserica raman pacate personale ale ierarhilor si nu are nimeni dreptul si calitatea sa i judece decat Biserica si nu oricum si cand vrea orice ins.In materie de erezie,cand ierarhul a cazut vadit in erezie,nu mai vorbim de pacat personal ci pacat de grup,pacat de clan ,pacat care afecteaza serios Biserica si atunci crestinii au chiar obligatia sa se autosesizeze in scris,verbal si sa i avertizeze si pe altii de pericolul nociv care il reprezinta pt Biserica invatatura gresita a ierarhilor decazuti ca eretici.Insusi Hristos a spus despre realitatea reactiilor firesti,normale ale credinciosilor cand ierarhia o ia razna cu erezia ei:”Daca acestia vor tacea,pietrele vor striga”.
      Biserica insasi prin Sf Parinti arata calea de urmat:cand Adevarul e atacat,datoria membrului Bisericii este de a nu tacea.Sunt multe de spus si nu stiu cat am fost de convingator.Atat vreau sa stii:ca acolo unde se extinde erezia nu are cum sa imparateasca binecuvantarea;asta daca o simti cu adevarat in suflet,ceea ce nu ma indoiesc,pt ca observ la tine sensibilitatea necesara.Acolo unde este erezie ,stare de erezie,e blestem mare,nu te uita la ei ca sunt plini de zambete pe buze,pt ca si dracul,cand are interes se poate preface usor in inger de lumina.
      Cauta ,intreba,citeste,documenteaza te,compara,cerceteaza,nu sta asa in pasivitate,ca nu te ia nimeni de manuta sa ti spuna”hai de manuta ca am descoperit eu adevarul in locul tau.”Cum a spus Sf Ignatie Briancianinov ca in Biserica toate adevarurile sunt probate,ele nu s au spus asa,oricum,ci au trecut prin framantari,uneori dezbateri aprinse,iar unii ierarhi nesocotiti in mandria lor prosteasca si au luat dreptul de a le da cu piciorul.Cum sa asculte Biserica de aiuriti si picati din pom?

  4. Harul Domnului Nostru Iisus Hristos, Dragostea lui Dumnezeu Tatăl și Împărtășirea Sfântului Duh să fie cu noi cu toți, Amin.
    Frati români, acest ziz prea sfințit Irineu, este trecut din randurile securității vechi, in randurile bisericii. Mare pacat, ca nu a inteles nici acum, care este rolul bisericii de pe pamant.
    Ce inseamna acest Covid 19,prin cuvantul Mantuitorului Nostru Iisus Hristos, este un diavol nevazut si se poate invige, cu armele Duhului Sfant. Nicidecum, vaccin, care contine Hg, Al, si ingrediente, fetusi. Etc. Deci un preot sa vorbeasca, ca acest virus se trateaza, cu apa sfintita (aghiasma), anafora (trupul domnului) și Sfanta împărtășanie (sangele domnului). Asa cum spune rugaciunea… Apa coastei lui Hristos spala-mă, trupul lui Hristos, curățeste-ma, sângele lui Hristos, vindecă-ma și ma aprinde – mă de dragoste.
    Heeeeeey adevaratilor preoți unde sunteți, mi-a placut Cuvantul Patriarhului, PreaFericitului Daniel, a atenționat Guvernul si Presidentia, totul pana la Sfanta impartasanie, care inseamna Sangele lui Hristos. , sa îi spun La Multi ani Fericiți, azi a fost ziua Sfantului Daniel, cel care a vestit a doua venire a Mantuitorului Iisus Hristos, si maine este ziua Sfantului Daniel Sihastru,duhovnicul
    Domnitorului Stefan cel Mare si Sfant.
    Treziți – va preotilor adevărați, a sosit timpul Adevarului, ingerii au inceput sa cante din trambitele lor,acum se aleg oile de capre. Amin.

    1. LMS…ce aberezi aici?? Cum adica cei care se vor vaccina cu credinta, nu vor avea nimic! Ai grija ca duci lumea in eroare cu comentariul tau deplasat! Adica bagi vaccinul in tine , care contine toate dracoveniile posibile, si cu o mana te tii de satana si cu alta de DUMNEZEU! Nu merge asa ceva!!! Sub nici o forma !!!!!!!! ?

  5. Felicitari. Și IPS Teodosie Snagoveanu, in Cuvantul sau a spus, ca nu le va spune enoriasilor sa se vaccineze, pana cand acest vaccin nu este bine testat si verificat in mai multe laboratoare.
    Am o parere jalnica de Secretarul general pentru culte si adjunctii sai., care promoveaza acest Covid 19.,pentru care le cer Demisia. Domnule gen. CIUCA, Actualul PrimMinistru, demite-ții, ca nu stiu, care le sunt atributiile lor, pentru culte. Mai mult se ocupă de oculte.

    1. Atitudinea IPS Teodosie este atitudinea pe care,cred eu, trebuie sa o aibă BOR ,prin slujitorii săi. Prin îndemnul la vaccinare ,sa fim bine înțeleși,cei care îndeamnă ( in acest moment când vaccinul este insuficient testat),devin garanți ai vaccinului.! Că sa nu mai aduc în discuție faptul că este hilar că ,după ce biserica a fost desconsiderată ,abuzata și înjosită acum este invitata sa fie partasa la actul de guvernare! Caci asta este! I se pasează subtil o mare responsabilitate,dar un lucru nu vor să înțeleaga un lucru simplu pe care Mântuitorul l- a spus: oile ( deși CTP i a jignit pe credincioși numindu- i vite) își cunosc stăpânul ,ii recunosc glasul și îl urmează! Pe fur, pe cel care sare pe alaturi ,care vine sa junghie ,nu îl vor urma !
      S – a văzut asta la Iași , la sărbătoarea Sfintei Paraschiva și la sărbătoarea sfântului Andrei!

  6. Prin Sfântul Ierarh Modest, prăznuit astăzi, avem un model de creștin și un model de ierarh demne de urmat. Aceasta este Ortodoxia, cea trăită și mărturisită cu viața de acest mare ierarh. Dacă vrednicia de ierarh s-ar încredința ca pe vremea Sfântului Modest, altfel ar sta lucrurile. Cine poate deschide ușile bisericii cu puterea rugăciunii acela să fie ierarh!
    https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-sfantului-ierarh-modest-arhiepiscopul-ierusalimului
    Sfântul Modest este și un model de rezistență în vremuri de prigoană. A fost vândut de frații vitregi, dar i-a iertat.

  7. Acest “inalt ” ierarh pare sa fie pastorul mincinos , care-si arunca turma , pe care o ajuta sa se demonizeze, in prapastie.
    Numai privindu-l iti dai seama ca pare mai degraba un ofiter acoperit,un domn cu manusi, care sustinte planurile oculte .
    NU ESTE VREDNIC!
    ANATEMA!

  8. De ce este nevoie de armata pentru administrarea unui vaccin?
    Si cum poate o fata bisericeasca sa fie de partea “cu forta” si “frica” cand e vorba de bine? Atata credinta are el in Dumnezeu?

  9. Atentie mare!
    Acestia ce vorbesc moale sunt fiii satanei,
    ca Scriptura zice:
    Psalm 54:24 Muiatu-s-au cuvintele lor mai mult decât untdelemnul, dar ele sunt săgeţi.

  10. LMS @
    Ești pe calea cea rea dragule, căci prin îndemnul tău nu faci decât să-i convingi pe creștinii ortodocși că acest vaccin este unul bun. Le iei apărarea ierarhilor, căci cineva trebuie să fie și avocatul lor în fața lui Dumnezeu, nu?
    Hristos ne spune undeva în Scriptură așa: ” De aceea va trimite Dumnezeu o incercare(ispită sau duh de înșelare) ca să creadă în minciuni toți cei care n-au iubit adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea” (II Tesaloniceni, …., ….)
    Deci, dacă se vede clar că toată această pandemie este cea mai mare minciună de până acum și tu și cei pe care-i aperi nu vedeți acest adevăr, atunci poți înțelege unde vă situați, în ce barcă. Deci, repet, de nu vedeți acest adevăr și mai și insistați în apărarea minciunii, sunteți de plâns. Unde mai pui că prin poziția voastră mai trageți în groapă o mulțime de inocenți care, fiindu-le “acceptabilă” calea voastră, căci este cea mai ușoară, se vor lua după voi și se vor pierde. Cu pecetea statului antihrist nu-i de șagă. Că n-o fi de la început pecetea, sau că o fi, nu stim. Ceea ce știm este că nu trebuie primit nimic de la statul antihrist, asta ca să fii sigur de mântuire. Așa cum n-am primit documentele cu cip, carduri de tot felul(nominale), așa nici acum să nu primim ceva in care mai ales că nu avem încredere. Nu uita, LMS, de duhul înșelării în care te găsești, și te-ai dat de gol atunci când te-ai declarat pro vaccin. Toți care se vor vaccina și toți cei care promovează vaccinul în zilele noastre, toți sunt în duhul înșelării. Acum se dau de gol sau pe față toți cei care nu L-au iubit pe Hristos, adică n-au iubit adevărul. Așadar, LMS, și diavolii știu Scriptura, dar o înțeleg cum vor ei, nicidecum cum trebuie. Și tu o știi, dar nu o înțelegi. Există însă și cale de întoarcere: Mai întâi să-ți retragi tot public îndemnul la vaccinare. Grăbește-te ca să nu te prindă cumva moartea în starea în care ești. Cred că am zis suficient.

    1. LMS,
      Cu parere de rau, neamurile si paganii care au indeplinit faptele bune pe care le are omul zidite in firea lui , indiferent de credinta….. vor fi ca orbii in Raiul lui Dumnezeu…o spune Sfantul Nifon al Constantianei in vedenia lui.
      Pt ca le lipseste botezul ortodox…care este lumina sufletului si numai prin el il poti vedea pe Dumnezeu.
      Asta ca sa vezi ca in ceea ce susti mai sus….ai omis un “mic” amanunt.
      Intr-adevar, mai bine orb, decat in chinurile vesnice….dar nici sa fi orb in veci vecilor… nu e putin.
      Doamne fereste,

      Vaccinarea face parte din planul vrasmasului pt insemnare.
      Daca cineva intelege acest lucru….s-a terminat cu toate citatele….si cu toata filosofia.

      Numai bine.

  11. Doamne ajuta ! Pareri impartite la cei care slujesc in Biserica ,din pacate . Si grecii au la fel ,urmaresc situatia lor . Asa va fi si cu buletinele de LEPADARE . Noi care ne dorim sa nu distrugem constienti facand numai un pas gresit ,in graba , ceace a zidit Dumnezeu , sa nu ne temem ,si sa nu-l acceptam vacinul sionistilor -antihristilor . Si sa ne pregatim serios dupa DREPTARUL DE SPOVEDANIE ,sa facem o spovedania sincera , completa si cu zdrobirea inimii cine poate ,hotararea de a nu mai pacatuii STOP PACATULI ! – /cu fapta pt. inceput / ,sa poata venii HARUL LUI DUMNEZEU ,altfel al amanam spre pierderea noastra ,avand totul la dispozitie si cine nu are cunostinte sa intrebe . Fara Harul LUi Dumnezeu , nu exista mantuirea sufletului nostru ,o spun toti sfintii . Caci spune cineva ´, Cine vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca . AMIN !

  12. Cel care se vaccineaza cu buna stiinta….il ispiteste pe Dumnezeu.
    Pt ca este in cunostinta de cauza…are mintea la dispozitie ..si puterea sa refuze acest vaccin, care este premergator pecetii….in plus contine si fetusi avortati.
    Daca realizezi ca sufletul si trupul sunt ale lui Dumnezeu…se limpezesc lucrurile…si in loc de varii motive pt acceptare a prepecetii…se pune accent pe nevatamarea sufletului..si a trupului.
    Nu poti sa bagi asa ceva in tine…cu gandul ca anuleaza Impartasania spionul din tine..si crima copiilor avortati.
    Cine nu este in cunostinta de cauza….Dumnezeu stie… sunt judecatile Lui.Dar cred ca sunt rari cei care nu cunosc acest lucru…pe la tara, care nu au copii sau nepoti sa le spuna.
    Trebuie sa existe o lupta …ca Dumnezeu sa se induioseze….iar nu justificari.
    Nu spun asta din placerea de a contrazice pe cineva….. dar eu asa vad lucrurile….fiecare este liber sa-si asculte constiinta.

  13. @LMS
    Am citit cui atentie cele scrise de tine ;modul echivoc in care te exprimi, faptul ca iei apararea ierahilor tradatori de la Creta (Ce iseamna denumire”literara, nu dogmatica”, apropos de biserici?) ”
    Ai un limbaj mieros, plin de citate din Scriptura, dar , subliminal, ii iei apararea episcopului si a celor care au semnat la Creta un “compromis mai mic”.
    Apoi arunci pe bietul mirean obligatia de a discuta cu preotul in legatura cu erezia ecumenismmului.
    Sa stii ca eu am discutat cu preotul din parohia mea.
    Se uita la mine mimand faptul ca nu intelege ce-i spun, dar a sustinut faptul ca sunt acceptate casatoriile heterodoxe; parea ca nu stie nimic din ce s-a semnat la Creta.
    Bine instruiti acesti parohi!Sa te spele pe creier si sa te convinga ca ei au dreptate!
    Probabil esti un ierarh pe-acolo, cu limuzina si parohie prospera….Esti un lup in piele de oaie!
    Asa cum tu ii ameninti pe cei care au dat anatema, tot asa te previn ca si tu vei raspunde pentru faptele si vorbele tale,pentru ca ai dus turma la pierzanie.

  14. Stai linistit LMS, nu am ramas fara argumente, doar ca nu imi mai pun mintea cu tine, mi-am facut datoria de crestin. Cred ca ti-a scapat asta:
    ,,De omul eretic, după întâia şi a daua mustrare, depărtează-te, ştiind că unul ca acesta s-a abătut şi a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit’’ (Tit 3, 10-11).
    Ramai in erezie si in inselare, nu ma deranjeaza si nu ma nici afecteaza, insa nu mai forta lumea sa-ti urmeze calea spre iad. Ramai pe calea ta, ai grija, la un moment dat vei da socoteala, toti vom da.
    Numai bine iti doresc, eu doresc sa ma apropii de Dumnezeu si sa fiu placut Lui, nu sa pierd vremea cu tine pe-aici, de aceea “salutis”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button