X

Un nou tip de coronavirus a fost descoperit în Anglia. Este o mutație a Covid-19 și e rezistent împotriva vaccinurilor

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Un nou tip de coronavirus a fost descoperit în sudul Angliei.  Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a declarat că cel puțin 60 de autorități locale din diferite regiuni au înregistrat infecții cauzate de noul tip de coronavirus „Hancock”, scrie bbc.

El a mai spus că Organizația Mondială a Sănătății a fost anunțată și că oamenii de știință din Marea Britanie deja fac studii detaliate. Demnitarul a mai declarat că deocamdată nu există „nimic care ar sugera” că noul tip de coronavirus ar provoca consecințe mai grave decât COVID-19 sau că ar fi rezistent împotriva vaccinurilor.

„Am identificat în prezent peste o mie de cazuri cu această variantă, predominant în sudul Angliei, în aproape 60 de zone diferite. Nu știm în ce măsură acest lucru se datorează noii variante, dar indiferent de cauză, trebuie să luăm măsuri rapide și decisive, care din păcate sunt absolut esențiale pentru a controla această boală mortală în timp ce vaccinul este lansat”.

Profesorul Alan McNally, expert la Universitatea din Birmingham, a declarat că laboratoarele de testare din Marea Britanie au preluat această nouă variantă în ultimele câteva săptămâni.

„Se fac eforturi uriașe pentru a caracteriza această variantă și a-i înțelege originea. Este important să păstrăm o perspectivă calmă și rațională asupra tulpinii, deoarece aceasta este o evoluție normală a virusului și ne așteptăm ca noi variante să apară în timp”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. De acum încolo, numai de mutații vom avea parte… Dovada clara a faptului că “virusul” a fost fabricat…

    1. Da și încă cum
      …dar împotriva covid și mutatiilor va sta TRUPUL SI SANGELE MANTUITORULUI din BISERICA ORTODOXA .Ereticii sa se boteze cu mic cu mare in ORTODOXIE și sa nu se mai închine la proorocul mincinos Francisc de la Vatican mai ales românașii care trăiesc în Anglia și au ales a se lepăda de ORTODOXIE pentru că așa ,,da bine ,,la dracii fara coarne .Sa se întoarcă acasă în ROMANIA s ca sa nu piară in URGIA LUI DUMNEZEU …care se va abate asupra Angliei îndeosebi asupra curvei Babilonului .Ceea ce numesc ei regina este sluga a proletului antihrist o curva a Babilonului care a asuprit alte popoare și nu a lăsat nici pe alții să intre în împărăția Cerurilor.
      Aceștia vor fi căutați de URGIA LUI DUMNEZEU și în scorburile munților …nici acolo nu vor avea scăpare.

  2. Vedeți cum se încheie articolul sau ceea ce spun autoritățile:” Se fac eforturi uriașe pentru a caracteriza această variantă…. . Este important să păstrăm o perspectivă CALMĂ și rațională asupra tulpinii deoarece aceasta este o evoluție normală a virusului și ne așteptăm ca noi variante să apară în timp”.
    Textul nu are menirea să calmeze, ci să panicheze pentru a accelera înscrierea pe listele de vaccinare. Ăsta-i scopul adevărat, căci care om normal nu se va speria atunci când virușii ucigași se multiplică? Noi care știm cum stă treaba nu ne panicăm de minciunile lor, dar marea majoritate dintre oameni cred în minciunile lor și panica lor este în creștere. Iar încheerea are cel puțin două conotații, una că se așteaptă și alte mutații ale virusului, adică “hai să le mărim panică spre a se bate pe vaccin”, iar a doua este faptul că ei(sistemul) știe mai dinainte ce va fi, asta nu ca fiind ceva logic, ci fiindcă ei(sistemul) comandă pulverizările sau 5G-ul astfel încât să apară cele ce ei cică prezic. Așa se traducecpe scurt acel ultim articol citat cu ghilimele. Deci se apasă pe accelerație rău de tot pentru ca disperarea oamenilor să atingă culmi înalte care să-i determine să se agațe cu disperare de “soluția salvatoare”, Vaccinul.
    Aproape toată mass media conlucrează la acest plan. Toți au fost cumpărați. Cea mai sigură armă a omului rămâne aceea pe care au folosit-o acele călugărițe de pe vremea revoluției bolșevice care primiseră sfat de la duhovnicul lor, așa:”Nu primiți nimic de la statul lui antihrist”.
    Nu-i ușor să pui în practică așa ceva, dar aceasta face sigură intrarea ta în Cer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button