X

Prima victimă din grupul ce a depus plângere penală împotriva lui Arafat

Prima victimă din grupul ce a depus plângere penală împotriva lui Arafat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocata Iulia  Medeleanu din Iaşi a fost vizată în această dimineaţă de oamenii legii care au ridicat documente de la cabinetul acesteia. 

Acţiunea vine la puţin timp după ce av. Iulia Medeleanu împreună cu avocaţii Diana Şoşoacă şi Gabriel Căcescu au depus o plângere penală la DIICOT Iaşi împotriva împotriva guvernului, împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false. Menţionăm că avocaţii Diana Şoşoacă şi Gabriel Căcescu fac parte din Partidul Neamul Românesc.

După accederea AUR în Parlamentul României, oamenii legii “au descoperit”  că avocata Iulia Medeleanu ar face evaziune fiscală fapt pentru care i-au confiscat de dimineaţă nu doar documentele de la cabinetul său, ci şi telefonul personal.

Scenariul este unul demn de anii ’50.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Acesti avocati trebuie sustinuti de toti colegii juristi si de medicii din spitale care au vazut cum se manipuleaza testele PCR si cum mortii din alte cauze sunt trecuti in mod ILEGAL si FRAUDULOS ca morti de Covid! Medicii cu constiinta trebuie sa dea in vileag toata mascarada satanica mentinuta prin MITUIRE cu bani se Guvernul Bolsevic Globalist !

    1. …toți avocații și medicii care lupta Drept prin deontologie etica și morală în Apărea ROMANIEI să fie susținuți și să i susținem pentru DREPTATE pina la capăt .Sa ieșim masiv in stradă peste tot împotriva acestei dictaturi neo naziste și neo comuniste care vrea exterminarea românilor și a ROMÂNIEI….
      Și Joiannis sa fie judecat și executat pentru crime împotriva poporului român împreună cu toți cei care l au ajutat
      DOAMNE AJUTA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button