X

Soros e în depresie profundă după ce Ungaria și Polonia și-au apărat agenda conservatoare la Bruxelles

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Merkel s-a predat. Astfel a evaluat György Soros acordul Uniunii Europene pe propriul său portal Project Syndicate, care publică zilnic opinii sau editoriale apărute în presa mondială.

Miliardarul de origine maghiară a recunoscut dezamăgit, într-un articol publicat joi, că în dezbaterile din cadrul UE au triumfat unanim aspiraţiile lui Viktor Orbán. Potrivit precizărilor lui Soros, regulamentului i se va ataşa o clauză care va schimba esenţa şi intenţia acestuia şi va slăbi semnificativ condiţiile privind statul de drept.

György Soros menţionează, de asemenea, că, potrivit opiniei sale, aceasta este cea mai proastă afacere pe care a încheiat-o cancelarul german în cursul negocierilor privind bugetul UE.

“Tot ceea ce pot să fac este să-mi exprim indignarea morală” – scrie speculantul miliardar.

Dezamăgirea lui György Soros este dovada unanimă a faptului că omul de afaceri a vrut să-şi impună propriile puncte de vedere asupra statelor membre ale UE – astfel a evaluat Balázs Bende, un important jurnalist de politică externă în mass-media publică ungară, articolul de opinie al lui György Soros.

În urmă cu câteva săptămâni, miliardarul a transmis Bruxellesului, de asemenea într-un articol publicat în Project Syndicate, că UE nu poate să facă compromisuri în privinţa statului de drept şi UE trebuie să acţioneze împotriva Ungariei şi Poloniei.

Balázs Bende a accentuat că, în anii precedenţi, oamenii miliardarului au exercitat la Bruxelles presiuni politice împotriva Guvernului ungar, ceea ce acum a eşuat.

Merkel a cedat si cele doua tari vor primi banii europeni, fara sa fie obligate sa isi schimbe optiunea in privinta acceptarii in societate si scoli a ideologiei sexuale lgbtq!
Ungaria şi Polonia au demonstrat ca pentru ele , cetatenii si viitorul copiiilor din tarile lor sunt mai importante decat banii, nu au cedat si unite , au castigat!
Portalul de stiri Origo a relatat că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a acceptat condiţiile stabilite de premierul ungar Viktor Orban şi omologul său polonez Mateusz Morawiecki.
Acordul “elimină oportunitatea de a pedepsi ţări în condiţii politice neclare, în special în legătură cu probleme legate de migraţie şi ideologia de gen”.
Iată de ce e bine că partidul AUR de orientare conservatoare a intrat în Parlamentul României, putând să mai încurce cât de cât interesele anti-hristilor de la Bruxelles.
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Iată de ce e bine că partidul AUR de orientare conservatoare a intrat în Parlamentul României, putând să mai încurce cât de cât interesele anti-hristilor de la Bruxelles

    Bine , da , avem nevoie de AUR.Poporul român are nevoie de oameni ca dna avocat, George , Călin Georgescu.
    Doamne ajută!

    1. În noaptea de 18 spre 19 decembrie 1950, în satul Ileni, comuna Mândra, cădea la datorie, după o luptă cu trupele de Securitate, Toma Pirău zis Porâmbu, unul din partizanii din grupul de rezistență armată condus de Ion Gavrilă Ogoranu. Toma Pirău venise în sat pentru a se aproviziona și pentru a beneficia de un adăpost, în acest sens ascunzându-se în șura unchiului său, Dumitru Cornea.

      Fratele vitreg al lui Toma Pirău, Vasile Blebea, devenit informator al Securității prin șantaj, cunoscând ascunzătoarea fratelui său, a anunțat Securitatea. În 18 decembrie 1950 acesta a spus agenților securității că Toma Pirău se afla ascuns la unchiul său, Dumitru Cornea, din Ileni.

      Douăzeci de securiști și milițieni au înconjurat casa și curtea lui Dumitru Cornea. Aflat în șură, Toma Pirău a refuzat să se predea, așa cum îi ceruseră securiștii. El le-a strigat acestora: „Sunt român, și român vreau să mor! Și n-am să mă predau vouă bandiților, decît mort!” (replica lui Porâmbu este redată în nota Securității cu privire la acest eveniment…)

      Securiștii au deschis focul, iar partizanul a rispostat. Schimbul de focuri a durat aproximativ jumătate de oră, până când luptătorul anticomunist a fost împușcat mortal. Avea 21 de ani.

      La plecarea din curtea lui Dumitru Cornea, securiștii au dat foc gospodăriei. De remarcat că acesta era un procedeu frecvent folosit de organele de represiune. În același mod, la Râușor, au incendiat casa lui Iacob Juncu, socrul lui partizanului Partenie Cosma. Fiul lui Partenie Cosma, Marcel,în vârstă de 3 ani se afla în casa incendiată împreună cu sora mai mare, fiind salvați de vecini, deoarece bunicii lor fuseseră deja arestați.

      DOINA LUI PORÂMBU
      de Ioan Victor Pica, fost deţinut politic, sprijinitor al luptătorilor din Munţii Făgăraşului

      Auzi, măiculiţă, codrul
      Cum îmi mustră dorul!
      Tu îmi zici să stau acasă,
      Însă codrul nu mă lasă.
      Tu îmi zici să stau cu tine,
      Codrul plânge după mine.
      Fă-mi degrabă cea merinde,
      Vin duşmanii şi m-or prinde
      Şi-am să zac în lanţuri grele,
      Eu şi dorurile mele.
      Frunză verde lobodă,
      Lasă-mi calea slobodă!
      Şi de doruri îmi dezleagă
      Inima asta beteagă.
      Bate grindină şi moină,
      Ţara nu mai are doină.
      Inimă n-avem în noi,
      Numai plânset de slugoi.
      Şi ne arde sufletu’
      Toate relele acu’.
      Vântu-aduce zvon de fag,
      Nu mai am pe lume drag,
      Decât numai haiducia,
      Urâtul şi silnicia.
      Să le-nfrunt la câmp, afară,
      M-oi tot duce, aşadară.
      De-oi muri în cea pădure,
      Lasă fagi să mă-mpresure.
      Voi veni mereu acasă
      Vara, să v-ajut la coasă,
      Să vă usuc jelele
      Cu vântul şi stelele.
      Că-i mai drept să mori stăpân
      Peste tot ce e român:
      Dorul şi izvoarele,
      Inima şi soarele.
      Decât silnicia lor,
      Mai bine pământ şi flori.

      18-19 decembrie 1950: este ucis în luptă Toma Pirău (zis Porâmbu), luptător al Rezistenţei Armate Anticomuniste din Munţii Făgăraş

      https://veghepatriei.wordpress.com/2020/12/13/moarte-comunismului-18-19-decembrie-1950-cade-in-lupta-partizanul-toma-pirau-unul-din-partizanii-din-grupul-de-rezistenta-armata-condus-de-ion-gavrila-ogoranu/

      https://veghepatriei.wordpress.com/2020/12/13/neamul-romanilor-felicitari/

    2. CALIN GEORGESCU este mason si face parte din Clubul de la Roma, bai proasto @Maria cu mintea de gaina! AUR este creatia sekuristilor si a masonilor si cu ceva fraieri in costume populare, care NU vor face NIMIC PENTRU ROMANIA. Alegerile au fost falsificate, ca de 31 de ani in urma. Mai lasati-o moale cu propaganda cu AUR, daca sunteti site ortodox. Am dreptul sa vorbesc asa cu prostii si cu ecumenistii. Si celalalt propus de tinerel, din Academie, este tot mason. Treziti-va la realitate! Sa va fie rusine cu propaganda AUR. Sekuristii fura toate voturile si voi va duceti ca idiotii cu masca pe gura sa votati. Sa fim clari, si celalate partide sunt o mizerie absoluta. NIMENI NU MERITA VOTAT!
      Nici nu se mai merita sa va mai citesc! NU SUNTETI ORTODOCSI ADEVARATI! Nu va mai obositi sa ma atacati, ca nu va raspund. Veti putrezi in iad, alde useri ce fac propaganda politica aici. REMEMBER : HRISTOS nu ia pe lasi, pe prosti si nici pe caldicei in rai! Inchei cu un DOAMNE AJUTA, dar nu cred ca veti fi ajutati de DUMNEZEU la asa mare prostie si rautate ce o aveti in inimi!

  2. Partea buna e,  ca vine puternic din urma, curentul nationalist-suveranist-conservator prin toata Europa, care va matura pe jos, nu doar cu toata reteaua lui Soros, ci cu insasi feuda acestuia, neo-marxista UE, administrata de birocratii lui vanduti de la Bruxelles! Asa ca, pt a se pregati pt socul extrem pe care-l va suferi, tinand cont si de varsta sa inaintata, i-as recomanda batranului jidov indracit, o terapie cu namol, ca sa se acomodeze un pic cu pamantul pe care-l va avea curand deasupra!

  3. ATI-urile,adevărate abatoare umane!
    Peste doar o oră,îmi conduc la groapă cel mai bun prieten.A suferit de leucemie,apoi a făcut cancer de colon și a sfârșit la abatorul din Sibiu,la ATI, numit spital județean .Bineînțeles,de covid.Doamne judecă-i Tu cu toată asprimea,pe acești călăi care își bat joc de lucrarea Ta!Pe Pământ fă-le viața un iad,iar când vor ajunge la Tine,ascunde’i în talpa iadului să ardă neîncetat,în veci!!!

    1. Dumnezeu sa-l ierte pe prietenul tau! Incearca sa te linistesti si sa-ti asumi crucea/suferinta, pentru ca absolut tot ceea ce ni se intampla este ingaduit de Dumnezeu. Dumnezeu sa-i ierte pe ei si pe noi cei care nu suntem fara de pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button