X

Bill Gates urgentează vaccinarea Covid în Africa și donează încă 250 de milioane de dolari pentru campanie

Bill Gates

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fundaţia Bill & Melinda Gates a anunţat joi că va dona suma suplimentară de 250 de milioane de dolari (206 milioane de euro) în beneficiul campaniei internaţionale ce vizează combaterea pandemiei de coronavirus, informează AFP. 

O parte din aceste fonduri vor fi consacrate distribuirii de vaccinuri în regiuni din Africa Subsahariană şi Asia de Sud, scrie agerpres.ro.

“Avem noi medicamente şi mai multe vaccinuri potenţiale decât ne aşteptam pentru începutul anului viitor”, a declarat Bill Gates într-un comunicat. “Însă aceste inovaţii nu vor salva vieţi decât dacă sunt distribuite în lume”, a adăugat antreprenorul american.

Finanţarea este una dintre principalele dificultăţi din Africa, unde se află unele dintre cele mai sărace ţări din lume.

Continentul şi-a stabilit obiectivul de a vaccina “3% dintre africani până în martie 2021 şi 20% până la sfârşitul anului viitor”, a declarat la sfârşitul lunii noiembrie directorul regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Matshidiso Moeti.

Este esenţial ca specialiştii sanitari să se asigure că vaccinurile “sunt cu adevărat finanţate pentru a-şi parcurge drumul pe continent, până în zonele cele mai izolate din Africa”, a declarat Solomon Zewdu într-un interviu online acordat pentru AFP.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Fostul agent (ofițer) FEMA Celeste Solum, în interviul cu David Icke, ne înseamnă să nu purtăm mască și să nu acceptăm testul covid, nici vaccinul. Zice că testul covid te etichetează magnetic cu cod de bare, iar testul și vaccinul au rolul de a-i extermina pe oameni. Până în 2025 zice că se plănuiește să dispară oamenii naturali (împreună cu plantele naturale și cu animalele naturale) și tot ce va fi pe pământ după 2025 să fie numai organisme modificate genetic sau artificiale. Vaccinul conține nanoroboți dați cu scopul de a elimina pe oameni. Există vreo 33 de tipuri diferite de nanoroboți dezvoltați de Ocultă, și care pot provoca diverse boli în funcție de ce comandă primesc. Acest nanoroboți sau de diverse feluri: unii pot să imobilizeze celula, alții au niște clești cu care o omoară și o consumă. Hydrogelul din vaccinuri se poate ”aduna” singur și chiar se poate multiplica în corp, consumând și apă din organism și deshidratând organismul. Unele teste covid au și hydrogel. Ea chiar estimează că se va ajunge să fie pe piață măști avansate care vor elibera nanoroboții în om numai prin actul respirării. Oculta crede că are cam 4 ani până să ”eradicheze” specia umană. Agenda 2030 a devenit agenda 2025.

    http://banned.video/watch?id=5fb6649993b2894247f3c9b4

    1. Este program, despre toate cite le vor, pe pag WEF, plus c-au scris in cartile publicate de ei. Pt romani, care continua sa astepte ploile cu salam din vest, continuind sa vorbeasca despre vest ca fiind “democratii”, sigur ca este ceva necunoscut.
      KLaus Schwab spune clar ce vor:
      https://www.youtube.com/watch?v=hr1PUc-gzYo

      https://www.researchgate.net/publication/346483715_External_peer_review_of_the_RTPCR_test_to_detect_SARS-CoV-2_reveals_10_major_scientific_flaws_at_the_molecular_and_methodological_level_consequences_for_false_positive_results

      Cu dovezi!
      https://lbry.tv/@oliverjanich:b/CORONA-TEST-schiebt-dir-NANO-ROBOTER-ins-GEHIRN-:0?r=HmnFCbSq4YYTPqNrs3FH7B4JRWmZut2g

      In acest clip apare si un om care explica despre cum sint cipurile introduse in creier prin nas, afirmind ca nu vor mai putea fi scoase. Clipul original este din 2009. Dupa ce-a spus asta a murit la 2 sapatamini.

      A GRAY STATE
      https://www.youtube.com/watch?v=RR4DH-iFJoQ

  2. https://m.youtube.com/watch?v=0-aGdBh_sXI

    Michael Schnedlitz: „Minister Anschober, treten Sie und ihre Regierung zurück!“

    Test probat in parlamentul austriac, live! Coca-cola a iesit positiva la covid.
    Explica cum se fac bani cu testele, printre altele. La noi se insista pe aceste teste mizerabile si nimeni nu le contesta! Toata lumea tace acceptind aceasta mizerie! Doctorii tac, BOR tace, iar presa minte. Minunate conditii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button