X

În România se pregătesc 900 de abatoare pentru vaccinarea Covid

inchide

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aproximativ 900 de centre vor fi organizate în toată țara pentru vaccinarea COVID, dintre care 300 vor fi în unități sanitare.  Direcțiile de sănătate publică au termen până miercuri să prezinte situația spațiilor identificate în acest scop, a anunțat Ministerul Sănătății:

Conform comunicatului, până în acest moment au fost identificate 302 centre de vaccinare în unități sanitare pentru demararea imunizării personalului medical și 597 centre, în alte spații, în afara unităților sanitare pentru etapele de vaccinare II și III, conform Strategiei de vaccinare împotriva Covid-19. În total urmează a fi înființate, conform datelor actuale, circa 900 de centre, urmând ca, în cursul acestei săptămâni, să se definitiveze numărul acestora la nivel național.

Direcțiile de sănătate publică au termen ca, până mâine, 9 decembrie 2020, să transmită informațiile finale privind identificarea spțaiilor în care vor fi înființate centrele de vaccinare, dar și privind resursa umană care va fi implicată în constituirea echipelor de vaccinare, precizează sursa citată.

Avocata Diana Șoșoacă amintea într-un video postat înaintea alegerilor că vaccinul pe care și-l va face Raed Arafat pentru a se proteja de COVID-19 nu este același care va fi folosit pe populație.

„Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor lua pe sus”.

„Domnule Iohannis, hai că spun eu ce vrei să faci, ca să ştie tot poporul român. Dacă noi nu intrăm în Parlament, aveţi cuvântul meu de onoare, cred că va trebui să luptăm la baionetă cu ăştia. Pentru că ne vor lua pe sus. Deci toată legislaţia pe care ei vor să o pună acum în aplicare, este să ne facă.. Ca la abator. Duci vitele la abator, la moarte”.

„Gândiţi-vă, că deja nu mai e teoria conspiraţiei, deja la radio actualităţi şi la televiziuni, au apărut reprezentanţi ai autorităţilor române care au spus că vaccinaţi-vă, pentru că numai aşa veţi mai putea să vă duceţi să vizitaţi alte ţări străine, să vă faceţi vacanţele acolo. Slavă Domnului că o mare parte a românilor nu-şi permit să se ducă în afară, că poate aşa nu-i pot condiţiona.”

«Ne-au vândut ăştia ca pe nişte vite»

Avocata mai atrage atenția asupra unei manipulări prin care oamenii vor fi convinși să se vaccineze:

“Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!! Uite, vă spun eu”.

„Noi suntem ţară experimentală a vaccinurilor. S-a semnat anul trecut, şi noi, şi Italia. Ne-au vândut ăştia ca pe nişte vite. Ascultaţi-mă ce vă spun: România în momentul ăsta este abator. Abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem ţară experimentală pentru tratamente medicale şi vaccinuri. Păi, da, să se testeze să fie experiment domnul Iohannis, că şi-aşa este cel mai negru experiment al României. Sper să scăpăm odată de nemernicii ăştia. Nu se poate aşa ceva”, a susținut Diana Șoșoacă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

24 comentarii

    1. Da , la asta ma gandesc si eu , la inceput a fost cu masca , cei care purtau masca se luau de cei care nu o purtau ca le vor da coronavirusul , dar uitau ca li se zicea sa poarte masca fiindca ii ” protejeaza ” , asa vor face si cu vaccinul , turma indoctrinata si indobitocita de televizor va cadea in plasa, si fiindca vor urma decese , manati de propaganda de la televizor vor prigonii pe cei nevaccinati .

      1. Sunt cateva persoane publice importante care vor monitoriza cu atentie tot ce se intampla. Nu cred ca poate fi intoarsa o reactie clara postvaccin impotriva nevaccinatilor – Este absurd. Am inteles ca in Marea Britanie au aparut deja primele cazuri de Soc Anafilactic – Vor apare cat de curand si Paraliziile . Problema PRINCIPALA este CE REACTII ADVERSE SE VOR MANIFESTA PE TERMEN LUNG pentru majoritatea vaccinatilor care sa spunem vor trece de vaccin cu o migrena , sau letargie care va trece in 1-2 zile ? Mai este si problema RAPELURILOR – deci otravire multipla..

  1. Totusi, sa nu exageram
    De la a te teme ca vaccinul s-ar putea sa nu fie suficient de bun sau sa aiba efecte secundare grave si de durata pentru un numar important de oameni pana la a numi abatoare centrele pentru vaccinarea Covid e o distanta mare de tot

    1. Problema nu e ca vaccinul va avea efecte secundare sau ca nu va proteja, de fapt nici nu are de ce sa protejeze, fiindca NU exista acest virus.

      Problema e ca, asa cum spun Sfintii, aceste vaccinuri vor contine pecetea 666. Iar cel care accepta aceasta pecete, nu mai vede nici Rai, nici mantuire si nici iertare, in vecii vecilor!

      “Acum vor inventa astia o boala, pentru care vor face vaccin. Sa nu primiti vaccinul….”, zicea Sf. Paisie. Toti marii Sfinti spun ca pecetea va fi pusa in mod viclenesc, ca oamenii sa nu-si dea seama. Nu stiu daca ati auzit, dar vaccinurile covid vor contine ARN modificat. Asta inseamna ca cei ce se vor vaccina, vor deveni MUTANTI. Va dati seama cati morti de cancer vor fi…. plus ca mai are si pecetea 666, dupa cum am spus. Deci nu se vor mantui.

      E prea batator la ochi tot ce se intampla, ca sa nu te prinzi: e exact cum spune Biblia in Apocalipsa 13, despre pecete. Sa ne pocaim. Si Dumnezeu ne va ajuta.

      http://mantuireaorg.blogspot.com/2020/12/cum-ne-mai-rabda-dumnezeu.html

      1. @Naavin
        EU am inteles din surse “mai oculte” ca in aceste asa zise vaccinuri , mai precis in anumite loturi care sunt urmarite printr-un sistem special, este introdusa o pulbere aurie din nanoparticule pe baza de silciu , dar care mai au si alte caracteristici ciudate. Circula prin organism de la locul injectiei catre partea superioara a coloanei vertebrale si in lobii Temporali ai Creierului. Dupa ce au ajuns acolo, aceste nanoparticule se comporta ca un “mediu de stocare” a unui “soft” care “ruleaza” pe mai multe niveluri – asupra sistemului nervos prin impusluri modulate si aspura ADN -ului ca un fel de comenzi “eterice” care modifica RUP legatura dintre Suflet si Creator – Am inteles ca actioneaza cumva pe zona centrala a helixului ADN… E o tehnologie satanica livrata Cabalei Globaliste de catre demoni/extraterestri..

      1. Pai atuncea să ieșim cu furci , topoare și tot ce prindem peste ei …vor Vestul Sălbatic atunci sa fie ca în Vestul Sălbatic …știu că joiannis va încerca să fugă cu avionul care și l a comandat dar Părintele ARSENIE BOCA nu l va lăsa va da cu mana peste avion care se va prăbuși .Sa avem credință cat un grăunte de muștar…

        1. Asta se si va intampla la un moment dat, daca urmatoarele etape ale agendei globaliste 666 vor fi fortate asupra Romaniei..
          Important este ca numarul credulilor si imbecililor care se vor “vaccina” sa fie cat mai mic si mereu sub un prag psihologic de cel mult 30% – In acest fel propaganda presstitutiei Televizate nu va avea nici o legitimitate sa continue manipularile si sa incerce sa “izoleze” segmentul majoritar al cetatenilor care resping vacest experiment. Pana acum, am inteles ca DOAR 7 % din personalul medical ar merge fara retineri la casapire.

    2. D-le pacatos , nu pareti chiar asa de revoltat… Sa admitem o exprimare mai plastica pentru a sublinia caracterul experimental al aceste odioase campanii – Care este de fapt o actiune de Forta , un atac calculat impotriva omenirii! Da , in situatia unui adevarat SANTAJ psihic , emotional, juridic prin care este fortata o actiune medicala RISCANTA si cu efecte NECUNOSCUTE putem asemana aceste “centre” cu niste ABATOARE. Oare cei care vor intra in aceste centre nu sunt exact ca si mamiferele inconstiente puse pe banda unui abator ??
      Totusi, ce intelegti dvs printr-un vaccin”suficient de bun” ?

  2. Cat timp nu ne vor obliga sa bagam in noi “otrava si moartea din seringa”, ar fi inca acceptabil!
    Insa, va veni acel moment(care va fi foarte curand), cand ne vor obliga, prin metode dure de constrangere, iar atunci pe multi dintre noi ne vor prinde intr-o capcana mortala! Si astfel, nu ne ramane decat “lupta prin orice mijloace” cu aceste Satane care ne conduc, si pe care, gresit ii numim romani!

    1. Vor incerca sa interzica accesul treptat, incepand probabil cu iesirea din tara , calatoriile cu avionul , apoi diferite institutii si mergand pas cu pas pana la ultimul magazin daca intimidarea va functiona – Botnita va ramane si pentru cei vaccinati in continuare, problema fiind de acces, insa sunt sigur ca va fi o reactie masiva la primul semnal ca vor sa impuna astfel de restrictii. Problema trebuie evaluata mai in ansamblu la scara intregii planete – Cel mai sinistru scenariu ar fi aruncarea unui alt agent “viral” care sa fie cu adevarat periculos si sa complice foarte mult situatia.
      Oricum lucrurile merg dirijat in directia DISTRUGERII INTENTIONATE A ECONOMIEI pentru a implementa Venitul de Baza Universal – Un fel de cartela de alimente si ELIMINAREA BANILOR FIZICI – Din cauza asta continua acest simulacru pandemic folosind cacealmaua “testelor” PCR – TOTUL ESTE DIRIJAT DIN AFARA ROMANIEI , cel mai probabil din Germania.

  3. Pe mine, nu ma vor putea vaccina, decât dacă îmi vor tăia mai întâi capul. Dar, pe un om mort, pentru ce sa il mai vaccin ezi?!

  4. Ortodox info , incercati sa-l luati in vizor intr-un articol pe Megajigodia Gadea Mihai de la Antena 3 pentru propaganda sistematica proPlandemie pe care a facut-o pe bani si pentru elemente sinistre cum ar fi Streinu Cercel – binecunoscut pentru declaratiile de a baga batranii in lagare , cat si pentru golanismele epidemiei de gripa porcina. Miercuri seara a sarit alaturi de alte javre politruce la gatul lui Claudiu Tarziu -AUR , dupa ce acesta i-a pus niste intrebari foarte inteligente si deranjante lui Vasile Dancu despre modul in care sunt folositi Rafila si Cercel de catre mafia politico-securista.
    Am observat cum acest agent securist pe nume Gadea repeta foarte des in timpul emisiunilor si la intervale aproximativ egale de timp ca URMEAZA UN NUMAR IMENS DE INFECTARI – cu o siguranta si o precizie suspecta.
    Putin probabil sa gasim inregistrarea pe YT la Sinteza Zilei.

    1. Stiu, am vazut. E “normal” ca mass-media sa faca propaganda plandemiei, pt ca a primit aprox 100 milioane de euro. Gadea e printre cei mai periculosi.

  5. Finca acest site este Ortodox mă găndesc că propietarul site ului are cunostinte despre toate mânastirile din România, si îl rog să ma ajute ca să gasesc o mănastire unde să mă pot retrage atunci când va ajunge vaccinarea forțată și in localitatea mea. Mentionez că nu doresc să mă călugăresc,doresc doar un loc intr o mănastire unde să mă adăpostesc pănă se va linisti apele in țară. Pentru măncare și cazare int run șopron ceva mai separat de chilii sunt dispus să muncesc și să ajut la diferite munci ,pot avea grija de animale ,pot sapa gradina, sau orice muncă ce se face la mânastiri pentru autogospodarire.
    Mentionez ca nu am cazier și niciodata nu am avut probleme cu legea, sunt un om linistit ,nu beau, de fumat fumez dar sper că ma voi lasa când o veni timpul de rastriste .
    Cred că mulți românii când va veni vremurile grele se vor indrepta spre Mânastiri ca să ceară adăpostire. Aș ruga propietarul site ului ortodoxinfo să atentioneze mai mari Biserici Ortodoxe ca să informeze pe Sfinti parinți de la mânastiri ca să ofere adăpost creștinilor ce vor porni in pribegie. Dacă scăpăm până în primavară nevaccinati, la primăvara Biserica Ortodoxă ar trebui să ia masuri pentru a construi noi adăposturi in incintele mânastirilor sau in preajma lor pentru crestinii ce vor porni in pribegie ca să scape de vaccinarea forțată .
    Și pentru oricine care are cunostințe ce imi pot fi de folos în vremurile grele ce urmeaza să vina, il rog să imi răspunda aici pe site.

    1. Manastirile vor fii desfiintate! Trebuie sa invatam sa ne rugam si Dumnezeu si Maica Domnului ne vor acoperi oriunde vom fi!

      1. Nu cred ca vor putea desfiinta manastirile – doar daca ii vor asasina pe monahi cu mitraliera asa cum au facut bolsevicii in Rusia. Problema este ca VOR ALERGA atat de multi oameni la portile manastirilor incat nu vor avea loc – Sa vedeti cand sistemul va elimina banii cash pentru a prinde in latz pe oricine – Abia atunci se vor trezi foarte multi din acest popor, insa cel mai mult ma tem de pozitia ierahiei BOR in fata crizei economice si a antihristului – Cum se vor desprinde acestia de caramizile lui faraon si de traiul indestulat ??

  6. Iudele care au vandut acest neam bland (nu mamaligari) pt 30 de arginti isi vor primi “rasplata” si de la Mantuitor. Nimic nu ramane nerasplatit, nici macar cuvitele spuse in desert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button