X

Frumusețea creației lui Dumnezeu: celula umană reprezentată după ultimele tehnici

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mare eşti Doamne şi minunate sunt lucrurile tale şi nici un cuvânt nu este îndeajuns spre lauda minunilor Tale!”

Acesta este rostul științei: descoperirea creației lui Dumnezeu.  Doar pseudo-știință intră în contradicție cu credința și îl neagă pe Dumnezeu, postulând că totul s-a născut din haos. Încă o dovadă că nu este așa.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. MINUNAT!!! DIVIN!!! Slava Tie Doamne!! ??????Slava Sfintei Treimi si Slava Maicii Domnului!!!!Cat de frumos ne.ai creat!!!!!! Multumim din inima ca “””exiști”””si ca ne.ai facut asa de frumos!!!!

  2. Cine a făcut atâtea frumuseți, vă dați seama cât de mult ne iubește!?! Să ne gândim mereu la asta.,și, asa, mai greu vom păcătui. Și asta mi-o spun în primul rand mie..

    1. Va imaginati dv antevorbitorii mei, ca dupa vaccinarea antiCovrig cu pecetea nenumitului, ce uritenie, hidosenie va fi celula umana ???????? pt ca va lipsi Scinteia Divina daruita omului, legatura dintre om si DUMNEZEU nu va mai fi, in schimb omul va lua infatisarea diavolului…prin vaccinare omul renunta de bunavoie la DUMNEZEU…

  3. Omul nu e masina sa o dezasamblezi pana la ultima piesa si apoi s-o faci la loc! Asa cum vrea diavolul. ASTA NU E STIINTA, E ARTA FACUTA CU MULTA IUBIRE .
    Oamenii “de stiinta”, espertii, habar nu au de nimic si fac pe dumnezeii, adica se dau de gol ca sunt draci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button