X

CNN: „Nu vă alarmați” dacă oamenii încep să moară după ce au luat vaccinul, “înseamnă că le-a venit timpul”

Într-un articol despre lansarea vaccinului COVID, CNN spune că americanii nu ar trebui să se alarmeze dacă oamenii încep să moară după ce au luat vaccinul, deoarece „pot să apară decese care nu vor avea neapărat nicio legătură cu vaccinul”. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Recomandarea a apărut într-un articol intitulat „De ce să ne vaccinăm cei mai fragili? Votul ciudat arată dilema în care Dr. Kelly Moore, director asociat al Coaliției de Acțiune pentru Imunizare, avertizează că vaccinurile nu funcționează la fel de bine pentru persoanele fragile și vârstnice în comparație cu persoanele sănătoase.

„Când serurile vaccinurilor încep să intre în brațele batranilor, Moore a spus că americanii trebuie să înțeleagă că pot să apară decese care nu vor avea neapărat vreo legătură cu vaccinul”, se arată în raport.

„Nu am fi deloc surprinși să vedem că, întâmplător, vaccinarea se întâmplă și apoi cineva va avea să moară la scurt timp după ce a primit un vaccin, nu pentru că are vreo legătură cu vaccinarea, ci doar pentru că le-a venit timpul ”, a spus Moore.

Apoi a spus că americanii nu ar trebui să fie alarmați când vor vedea oameni murind la o zi sau două după ce au primit vaccinul COVID.

„Unul dintre lucrurile de care dorim să ne asigurăm ca oamenii il inteleg este faptul că nu ar trebui să fie alarmați inutil dacă există rapoarte, odată ce am început vaccinarea, despre cineva sau mai multe persoane care au murit într-o zi sau două de la vaccinarea lor, care sunt rezidenți de mai mult timp a unor case de batrani. Acest lucru ar fi ceva la care ne-am aștepta, ca o întâmplare normală, deoarece oamenii mor frecvent în casele de bătrâni. ”

În timp ce decesele în casele de îngrijire ale persoanelor care iau vaccinul sunt descrise ca fiind normale și nu au nimic de-a face cu vaccinul, unii ar sugera că ați putea susține exact același argument cu privire la decesele celor cu comorbidități multiple în casele de îngrijire care au fost diagnosticate cu COVID .

Deci, vaccinul nu va fi niciodata cauza unui deces, oamenii mor asa pur si simplu. Cat de nenorociti pot fi acesti slujitorii ai celui rau!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

    1. Nu stiu de unde ai perceput dumneata ca javrele comuniste de la CNN ar avea “o farama de constiinta” . Eu vad o incercare absurda care atinge paroxismul de a legitimiza crimele prin “vaccinare”.

  1. Intr-adevar, vaccinul este o injectie intramusculara pentru care trebuie suspendat tratamentul cu anticoagulante. Asta creste riscul de infarct sau AVC. Deci ce alegem? Riscul de covid sau riscul de AVC si infarct? Ar trebui de asmenea tinut seama ca raspunsul imunitar la un varstnic este mai slab si vaccinul s-ar putea sa nu aiba efect. Nu cunosc nici riscul de covid, nici riscul de AVC sau infarct in absenta tratamentului cu anticoagulante, nici eficienta vaccinului la varstnici deci nu ma pot pronunta daca e bine ca un varstnic sub tratament cu antoicoagulante e bine sa faca vaccinul sau nu. Din pacate cei care stiu sunt dominati de convingeri pro sau contra vaccinurilor care ii impiedica sa ia decizia corecta
    Dumezeu stie. Omul nu stie. Dar l-a auzit cineva pe Dumnezeu zicand ca vaccinurile sunt bune sau rele? Nu, pentru ca suntem pacatosi. Si oamenii bisericii sunt si ei impartiti. Pe cine credem si de ce?

  2. Eu am inteles ca unii oamenii slabesc in putere, coboara pe scara sanatatii. Pot slabii toti, dar asta nu stiu. Unii nu rezista si mor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button