X

A fost vaccinat anti-covid primul om din lume. William Shakespeare este al doilea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marea Britanie a început oficial campania de vaccinare a populației cu serul Pfizer – Biontech.  În primă fază sunt vizate cadrele medicale, angajații din aziluri și bătrânii de peste 80 de ani, conform Antena3.

Prima persoană din Marea Britanie care a primit vaccinul anti-COVID este o bătrână în vârstă de 90 de ani din Irlanda de Nord, anunţă BBC.

Margaret Keenan, din orașul Wnniskillen, a fost vaccinată la Spitalul Universitar din Coventry, declarând că se simte „foarte privilegiată” să fie printre primele persoane imunizate împotriva SARS CoV-2.

„Mă simt atât de privilegiată să fiu prima persoană vaccinată împotriva COVID-19. Este cel mai bun cadou timpuriu pe care mi l-aș fi putut dori pentru ziua de naştere, pentru că asta înseamnă că, în sfârșit, pot să petrec timp cu familia și prietenii, după ce am fost singură în cea mai mare parte a anului”, a spus nonagenara.

Al doilea pacient al planetei care a primit vaccinul anti-coronavirus aprobat are 81 de ani, este din Warwickshire și se numește William Shakespeare.

Numele său și locul unde trăiește a stârnit amuzament pe social media, internauții întrecându-se în glume cu referință la legendarul scriitor William Shakespeare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button