X

Gata cu alegerile, ÎNCEPE carantinarea României! Alexandru Rafila: Eu mă aștept la noi restricții! Din păcate va crește numărul deceselor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Profesorul Alexandru Rafila susține că odată ce s-au finalizat alegerile, deciziile privind gestionarea pandemiei nu vor mai fi politice, iar în perioada următoare se așteaptă la o creștere a numărului de cazuri, dar și o creștere a ratei de mortalitate. În aceste condiții, Rafila a precizat că vor fi instituite noi restricții.

”Eu mă aștept la măsuri restrictive în perioada următoare. Dacă ați urmărit, și ministrul Tătaru a spus că sunt posibile restricții suplimentare. Dacă se va trece din nou la o testare masivă în România, atunci numărul real de cazuri va fi unul mare, din păcate eu mă aștept ca numărul deceselor să crească. Sper ca acum, după finalizarea alegerilor, Guvernul să consulte toți specialiștii, pentru că nu știm ce specialiști au consultat ei”, a spus Alexandru Rafila, la Antena 3.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. …fiul de tortionar nu se dezminte!
    si ce ,,profesor ,, de care ….?cumva de medicina de familie ?
    Profesor este dr Vasile Astarastoaie care mi a fost si rector la UMF Iasi nu toate scursurile care au dat din coada la oms , au vandut pe ,,masa si pe tacsu,, ca astazi sa se afiseze cu ecusoane si epoleti!
    Dupa ce testati reactiile oamenilor la eliberarea otravurilor fabricate in laborator acum cereti inchiderea oamenilor anticipand deja cresterea deceselor , cioclilor ?

    Si decizia nu va mai fi ,, una politica ,, dar cum va fi dobitocule , nu te supui la oms , nu ai ingenuncheat Romania la oms si ati pus ROMANIA pe ,,chituci,, potrivit recomandarilor oms pentru noua ordine mondiala ?

    SFINTI din temnite si Inchisori ajutati ne sa ne ridicam la lupta pe care voi ati castigat o impotriva fiarei rosii pe acest pamint ,
    …,,si va fi vai si amar de omul rosu ,, SFANTUL AGHATANGHEL
    amin.

    1. @O CRUCE , UN NEAM SI O TARA NUMITA ROMANIA
      Il cunosti personal tu cumva pe dl. profesor Rafila? L-ai avut cumva profesor la facultate? Ai tu habar despre cercetarile d-lui profesor, ai tu habar de anvergura intelectuala pe care o are? NU! nu l-ai cunoscut, nu stii nimic despre el, despre activitatea stiintifica a d-lui profesor Rafira! Doar arunci jeturi de laturi!

      1. Am șase ani de facultate la UMF IASI GR T POPA absolviți la zi cu diploma de bioinginerie medicala și acolo am avut profesori adevărați de medicina , farmacie , toxicologie , microbiologie , imunologie ,histologie , biologie celulara ,genetică , anatomie patologica cu disecții pe cadavre, medicina legală , fiziopatologie , chirurgie generala , chirurgie laparoscopică cu Tirnovanu și mă laud pentru că am studiat cu profesori ilustri recunoscuți de marile Universități din Franța , Elveția , și cele SUA – Harvard .
        Profesia mea este bioinginer medical și nu am avut unde sa practic aceasta meserie marea majoritate a colegilor mei lucrează în afara țării .Am avut profesor de microbiologie pe Buiuc profesor care preda atunci în anii 98, 2000și la Universitate din Franța și țin min minte ca ne a invatat astfel despre vaccinuri ,,mai copii vaccinurile trebuie sa fie de producție autohtonă cu studii clinice făcute pe populația unde se și produce vaccinul și nu produse Intr un alt climat alta populatie și experimentate pe o alta populatie ,,exact ce se întâmplă acum cu cobaii care se vor oferi precum prostii în târg pentru exterminare..
        Du te să faci 4 ani de medicina generala cum am făcut apoi 2 ani să înveți despre aparatura medicala , laparoscopie , robotica , și apoi mai discutam . Iar cat despre profesorasul tau varsa i laturile in poala poate așa îl va ajuta sa și digere mizeriile mai bine .

  2. OM(S)ul asta, vrea sa ne intoarcem la “doctorii Mengele” din care si el face parte, adica la “specialistii in solutia finala”! Mai ales ca “au cam lipsit” vreme de 75-80 de ani!

  3. 1. Sa invie harul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, in sufletele noastre, care sunt scufundate in adancul somn al pacatelor.
    2. Si se vor risipi vrajmasii nostri si toate cursele lor vor dispare!
    3. O, Preamilostiva Doamna, doboara toata rautatea lor ce vine din iad si intoarce vointa mea dinspre lingusirea lor.
    4. Inaripeaz-o catre prea sfanta voie a Iubitului tau Fiu si Dumnezeul nostru.
    5. Lumineaza constiinta mea cea adormita de pacare, ca sa nu se imputineze lauda ta din gura mea, nici dragostea mea catre tine, dinlauntrul meu!
    6. Pace multa da celor ce te iubesc pe tine, Doamna, Preasfanta Fecioara,
    7. Iar sufletele lor nu vor vedea moartea cea vesnica in veci.
    Sursa: https://www.maicadomnului.ro/psaltirea-maicii-domnului_l185_p0.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button