X

PÂNĂ AICI, ERETICILOR! Bartolomeu de Istanbul anunță: Unirea ortodocșilor cu catolicii va avea loc „în ciuda obiecțiilor celor care consideră ecumenismul o utopie”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Patriarhul Bartolomeu a anunțat că Vaticanul și Biserica Ortodoxă se vor uni în ciuda obiecțiilor celor care consideră ecumenismul o utopie.

Dialogul ecumenic dintre BRC și Bisericile Ortodoxe duce la obiectivul care va fi încununat de mult așteptata unitate deplină, a spus Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului în predica sa de sărbătoarea Apostolului Andrei cel întâi chemat, relatează Ost kirchenOst kirchen.

Potrivit șefului Fanar, unirea ortodocsilor cu catolicii va avea loc „în ciuda obiecțiilor celor care fie subestimează valoarea teologiei, fie consideră ecumenismul o utopie”.

Patriarhul Bartolomeu a menționat că a fost de acord cu Papa Francisc asupra „modului de a face față marilor provocări din prezent”.

Este vorba despre eliminarea cauzelor și consecințelor „crizei uriașe actuale a refugiaților și a migrației”, precum și a „evenimentelor tragice de violență în numele lui Dumnezeu și al religiei”. Aceste probleme clarifică valoarea și importanța dialogului interreligios, „pacea și cooperarea dintre religii”, a subliniat șeful Fanar.

În concluzie, patriarhul Bartolomeu și-a amintit ultima sa întâlnire cu șeful Vaticanului. Pentru el, fiecare întâlnire personală „cu fratele Papa Francisc este o experiență specială a frăției”, care întărește dorința ambelor părți „de a merge mână în mână, luptând pe calea către potirul comun al Euharistiei”, a spus șeful Fanarului.

După cum am publicat, ereticul Francisc a spus că Patriarhia Constantinopolului și papistașii se apropie de comunitatea euharistică deplină.

traducere Strana Ortodoxă

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

56 comentarii

      1. maria loredana , la ce am inceput noi sa ne trezim? sunt sucite mintile de televizoare, unor idioti, din moldova, care nau nici o treaba cu credinta, ei merg exact cum e planul satanistilor globalisti, da planul lor este sa ridice toate statele conta rusiei ortodoxe, nu contra (sosiei lui putin) dar contra bisericii ruse deoarece pentru ei aicea a ramas unica opunere(nu vorbesc de ierarhii filo catolici, da de popor)

    1. Nu ne putem trăda marii premergător intru ortodoxia unica credință adevarata catolicii nu pot pretinde sa se unească cu biserica ortodoxa ei se pot contopi in adevarata credință care este una venită de la apostolii lui Iisus ,ortodoxia este Adevarata credință

  1. Ei se preocupa deocamdata de refugiati si de ”violenta in numele lui Dumnezeu” (allah nu intra aici probabil, violenta islamistilor si crimele impotriva crestinilor peste tot in lume nu face parte din preocuparile dumnealor) si din cate vad la Bartolomeu raspunsul lui foarte diplomatic lasa loc pentru un NU categoric. Dar deja linia rosie e la un milimetru!
    P.S. Chiar este nevoie de textul integral al declaratiei Fanarului, originalul si traducerea, nu de abstractul jurnalisti.

  2. Păi, dacă acceptăm vaccinul, nici nu mai are importanță religia! Cam aici vor să ajungă. Vaccinații devin niște indivizi conectați la tehnologia 5G. Sistemul din spatele tehnologiei mimează preocuparea pentru suflet prin faptul că-i suportă (încă) pe papa și pe Bartolomeu. Însă acceptarea vaccinului devine incompatibilă cu dobândirea Duhului Sfânt și cu mântuirea. Cu vaccin care conține 666 prin nanoboți și enzima LUCIFERAZA, ce mântuire mai vrem? Vom merge în focul cel veșnic cu vaccin cu tot, cu cei care ne sfătuiesc astfel și cu cei care se ocupă efectiv de vaccinare!
    Până vine Antihristul, infailibilul papă și papii ortodocși ne recomandă cu căldură vaccinul! Asta e treaba lor acum: botnițe și vaccin! Antihristul le va găsi pe toate pregătite! Ortodoxia le încurcă planurile, așa că trebuie sufocată!!!
    Doamne, stai TU împotriva lor!

    1. Pana la conectarea 5G avem infertilitatea si mortile mai mult sau mai putin subite (cu trecere prin boli autoimune si neuropatii) ca efete adverse. Baietii lucreaza, lucreaza de zor!

    2. @ LMS
      Sf. Spovedanie si Impartasanie, din moment ce vaccinul e 666?
      Iar 666 e lepadare BENEVOLA de Hristos (El nu iti e Dumnezeu, tu nu ii esti rob)?
      666 e un pacat de neiertat, e insusi unirea cu diavolul, si pe deasupra e si BENEVOLA.
      Asa am putea spune “lasa ca il omor pe ala, desfranez, injur, beau, imi traiesc viata, ca doar avem Sf. Spovedanie si Impartasanie, e bun si milostiv Dumnezeu, pot eu pacatui la nesfarsit, ca tot ma iarta El. Iar acest gand e un PACAT IMPOTRIVA DUHULUI SFANT, confirm indreptarului de spovedanie.
      Iar Hristos spune ca pacatele impotriva Sf. Duh nu pot fi iertate nici in veacul acesta, nici in cel viitor, deci mare grija.

      Nici nu se pune problema de a nu reusi sa refuzi vaccinul: daca Sfintii au reusit sa nu se inchine idolilor, noi de ce sa nu reusim sa nu ne inchinam antihristului si sa acceptam pecetea lui?!

    3. Nimeni din cei ce vor lua semnul fiarei nu se mai pot mantuii. (Apocalipsa)

      Nu trebuie luat de nici o persoana !!!

      “NU VA AMAGITI, NIMIC NECURAT NU VA INTRA IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU”

      1. Ați citat pe monahul Ioan de la Mănăstirea Rarău(este titlul unui articol semnat de Părintele Ioan de la Rarău). Sper ca Părintele Ioan să fie lăuntric antiecumenist, sau cel puțin așa îmi doresc. Altfel nu pot să-l mai numesc Părinte.

    4. Greșești amarnic de rău!
      Tu ești de acord cu cei care își fac vaccinul și apoi vor să “se dreagă” cu sfânta împărtășanie!
      Adică să îl ispitească pe Dumnezeu.
      Evident că e complet greșit!

  3. Sa va mai aud, ereticilor, ca-oiridicati in slavi si ii numiti fericiti, vrednici, preafericiti, etc…
    Mai numit-i!
    Nu v-a ajuns Creta, am stat cu mana in fund 4 ani, in loc sa-i dam jos si sa ne luptam pentru Adevar, ca vezi Doamne “parintii stiu mai bine, au facut acoala, teologia”
    Na! Acum aveti inca un motiv sa intrerupeti pomenirea.. sa vad acum ce veti face. Mai e timp de intoarcere, deschideti-va ochii!

    1. Si mai ne minunam ca se intampla atatea rele in lume. NUUU!!!! Nu ca se sfarseste lumea sa ne minunam, ci sa ne minunam de cum Dumnezeu nu a sfarsit-o pana acum!

    2. Votati dragii mei, nimeni nu va va opri.
      Veti dovedi cat de Ortodocsi sunteti…
      Ortodocsii nu au ce cauta la vot!
      Si ca sa stii, “B.O.R”( sau mai bine ecumenistii din BOR), SI NU NUMAI, au semnat unirea cu papistasii in 2016 la Creta. Versetul din Epistola Sf. Ap. Pavel nu mie imi suna. Ci ereticilor pe care presupun ca ii pomeniti. Ei au iesit din Biserica lui Hristos, si nu oricum ci BENEVOL.

      Asa ca lasa aburelile cu “duhul mandriei”, ca nu ma cunosti. Si Hristos era “mandru” bag de seama, ca doar i-au durut pe evrei Adevarul.

      Votati cu AUR probabil. Va “felicit”; sper ca realizati ca spun asta ironic! Votati-i pe masoni, oare cand va intelege lumea asta lovita-n cap ca tot o apa si-un pamant sunt toti, ca NIMENI, absolut NIMENI nu poate salva lumea decat Cel care a creat-o: Hristos
      Aur-istii sunt cu Calin Georgescu, care e mason :) asa ca votat-i!; eu sunt oare plin de mandrie ca vorbesc pe fata Scriptura si Sf. Canoane cu privire la ecumenism, sau dvs ca sunteti superior cuvintelor Sfintilor care spun sa NU mergem la vot?

    3. LMS @
      Greșești când spui că pentru servici merită să iei vaccinul, uitând de fapt că în acest caz ai în față alegerea(una din două): pâinea(adică serviciul), sau Crucea(adică refuzarea vaccinului, deci pierderea serviciului). Aceasta-i una la mână.
      A doua, noi ne-am separat de ecumeniști și ecumenism urmând preoților caterisiți pe nedrept fiindcă am considerat că li s-a făcut nedreptate, vina lor fiind aceea că nu și-au mai pomenit ierarhii pe motiv că aceștia nu mai respectă canoanele Sfinților Părinți, vină care de fapt nu-i vină ci luare de poziție în apărarea adrvărului de credință.
      Și a treia, vezi că președintelui Iohannis îi convine de minune îndemnul tău de ieșire la vot, asta pentru a-i legifera “echipa” care urmează să ne pună pielea pe băț. Trebuie să fii orb de-a binelea ca să nu-ți dai seama că nu ai cu cine vota.
      Deci, omule, dacă ești creștin cu adevărat, sau măcar român neaoș, mai gândește-te înainte să-ți oferi mâna sau capul pentru termoscanare spre a intra să-i votezi pe aceia care ne vor călca în picioare imediat după sărbătoarea Sfântului Nicolae. Analiza ta nu este bună fiindcă este părtinitoare, ține ba cu preoții ecumeniști, ba cu propria-ți persoană(slujba sau serviciul), ba cu cei de la putere care au nevoie nu de voturi cât mai ales de prezență, căci prezența îi interesează deocamdată. Nu vedeți că ei merg la sigur că vor fi votați, pe când cei din opoziție vor fi trecuți pe tușă. Nu sunt prooroci, ci știu dinainte rezultatul.
      Deci iți dai seama cui slujești printr-o asemenea atitudine, da?

    4. LMS, noi, nepomenitorii-cum ne zici dumneata am semnalat ca borna numita creta v-a schimba traiectoria bisericii oficiale.
      Si am avut dreptate, din nefericire..
      Vom vedea de acum incolo, cat de eficient vor lupta cei ce se amagesc ca lupta din interior contra ecumenismului…
      Nu vi se pare nici o asemanare cu experimentul cu broasca pusa in vas la fiert??
      Cat despre vot, se vede ca nu intelegi cum functioneaza sistemul.
      Fara rautate spun acestea, ma iertati!

    5. @LMS

      Ce le mai sucesti omule dar nu din rautate cred ci din nestiinta. Daca citesti din scriptura si memorezi nu inseamna ca si stii.

      Permitemi cu dragoste sa te lamuresc:
      -nu ai inteles cum trebuie ce spunea Parintele Elpidie.
      Spunea ca vor pecetlui in 2 etape si anume vei avea in tine nanitii prin intermediul apei, mancarii aerului=chemtrails, lucruri asupra carora tu nu decizi, ca din a bea apa si sa respiri nu prea poti alege. Cele ce vin prin acelea ,Sfanta Impartasanie le va anula.
      -a doua parte este pecetluirea propriuzisa care va face un tot unitar cu ce au bagat in tine la capitolul cu mancatul, bautul si respiratul. Vaccinul acesta fiind cel mai bun candidat. Odata ca-l faci benevol(nu exista ca stai la munca si nai ce face, asta este vorba psalmistului dezvinovatirea din pacate si lipsa de credinta).
      Si adoua, este ca in Sf scriptura pe care matale o citesti in greaca veche , termenul referitor la pecetluire (a lua , a pune) se traduce prin “INCIZIE in”. Ce fac ei cu acul (acul are tais in varf)???? Ude baga draciile din vaccin??? “In”

      Eu iti doresc sa fii sanatos. In vremurile ce vin e nevoie de rugaciune si curaj, nu s-o
      ” scaldam”.

      Mantuire

  4. ECUMENISMUL – va deveni politica de stat, iar ortodoxia religie ilegala, exact ca pe vremea prigoanei Imperiului Roman.

  5. Conform cu scrierile sfinților părinți în momentul în care se va proceda la unirea ortodocșilor cu ereticii papistași și la cedări dogmatice de ambele părți nu se mai poate intra in bisericile ortodoxe care vor semna această erezie .Vremurile sunt deja la ușă . Să ne mai dea Dumnezeu timp de pocăință .

  6. Bartolomee, fratele tau, blestematu de Athenagora, te asteapta in gheena, acolo veti fi uniti cu tatal vostru, spurcatu de Satana, in veacul veacului!

    1. Asa este, foarte buna observatia! Amandoi au sau au avut 2 stapani: unul din Lumea asta, si anume CIA, celalat avand coarne, coada si miros de pucioasa!

  7. Vremuri apocaliptice… direct, fără ocolișuri.
    Și acestea trebuie să treacă ca să trăim cu Hristos în veci.
    Facă-se voia Ta!

  8. FRATILOR….ASTA ESTE CEA MAI TARE STIRE DIN ULTIMII 2.000 DE ANI!!!
    Traim cu adevarat vremurile din urma!!!
    Cine NU intelege si nu reactioneaza cum trebuie(cum zice Dumnezeu) se va duce in IAD!!!

    1. Asa este cel mai grav eveniment. Nu exista ceva mai rau decat acea asa zisa unire ,,deplina,, Asa a nu stie ce vorbeate calca in picioare hotarari luate pana acum.
      Asta e o erezie pe fata .
      Ar trebui sa ieaim sa marturisim ca cu acest individ sa nu mai existe dialog la fel ca si cu aceat papa.

  9. …,,turcii își poartă coliva la brâu ,, spune Părintele PAISIE AGHIORITUL
    Despre ce ce are să se întâmple în Constantinopol Părintele Paisie Aghioritul ne spunea ,,o parte din agareni se vor încreștina, a doua parte vor fi trecuți prin foc și sabia și a treia a parte vor fugi pina în stepele Asiei de unde au venit ,,
    Și ce amestec are lumina cu întunericul ?
    Acum și Bartolomeu își poartă coliva la brâu .Sa ne rugam sa i oprească MAICA DOMNULUI pe acești tâlhari in frunte cu proorocul mincinos, cozile de topor asmuțite , pornițe asupra BISERICII ORTODOXE .
    Sa ne ajute DUMNEZEU ca să fie pace în lume pina la,, vremea spanacului ,,
    Părintele Arsenie BOCA a profețit acestea ,,vor incerca sa facă noul Ierusalim dar nu va rămîne piatra peste piatra ,,
    ,,Mergem cu ei pina la potirul comun ,, Părintele Iustin Pârvu .
    Mântuitorul MESIA , Domn și DUMNEZEU ADEVARAT , HRISTOS IN TREIMEA SFANTA ne spune Însăși ,,nu te teme turmă mică că voi cu tine pina la sfârșitul veacurilor,,

    1. …nu te teme turmă mică că voi fi cu tine pina la sfârșitul veacurilor,,Domnul nostru IISUS HRISTOS

  10. Ceea ce vrea ereticul Bartolomeu Arhondonis nu este decat realizarea de facto a hotararilor din Creta. In Creta s-a pus in mod oficial bazele unirii „ortodocsilor” cu papistasii, chiar si cu monofizitii: „Dialogurile întreprinse de Biserica Ortodoxă nu implică niciodată compromisul în materie de credință” (Mesajul Sfântului și Marelui Sinod al Bisericii Ortodoxe 3), sau: „Dialogurile multilaterale purtate de Biserica Ortodoxă nu au însemnat, nu înseamnă și nici nu vor însemna niciodată un compromis în materie de credință. Aceste dialoguri sunt o mărturie despre Ortodoxie”(Enciclica Sfântului și Marelui Sinod 20), astfel acordurile dogmatice ecumeniste, ce au precedat sinodul kakodox din Creta, au fost declarate de acest sinod compatibile cu invatatura de credinta ortodoxa, prin urmare si acordul dintre „ortodocsi” si papistasi la Balamand (1993), potrivit documentelor eretice ale sinodului din Creta, indeplineste cerintele dogmatice ortodoxe.

    Din hotararile de la Balamand (1993)

    Punctul 13: „De o parte şi de alta se recunoaşte că ceea ce Hristos a încredinţat Bisericii Sale – mărturisirea credinţei apostolice, participarea la aceleaşi taine, mai ales la preoţia unică prin care se săvârşeşte jertfa unică a lui Hristos, şi succesiunea apostolică a episcopilor – nu mai pot fi considerate ca proprietate exclusivă a uneia dintre Bisericile noastre. În acest context, este evident că orice rebotezare este exclusă”.

    La punctul 15: „în efortul de restabilire a unităţii, nu este vorba de a căuta convertirea persoanelor de la o Biserică la alta, pentru a le asigura mântuirea”.

    Potrivit celor doua puncte, papistasii si „ortodocsii” au aceasi credinta apostolica , aceeasi preotie, aceeasi euharistie, aceeasi succesiune apostolica a episcopilor, acelasi botez. Din aceasta viziune pseudoeclesiala rezulta, potrivit punctului 15, ca erezia papistasa poate asigura mantuirea intocmai ca Biserica Ortodoxa; iar sinodalii din Creta (2016) au hotarat ca aceaste aberatii dogmatice din documentele eretice de la Balamand nu inseamna erezie, nu sunt un „compromis în materie de credință”, ci reprezinta „o mărturie despre Ortodoxie”.
    Daca, potrivit acestor eretici, papistasii marturisesc aceeasi credinta Apostolica cu ortodocsi, atunci Filioque nu este erezie, ci marturisire a „ Ortodoxie”, iar consecintele dogmatice care reies din Filioque ar fi prin aceasta adevarate. Astfel, potrivit ereticilor cretani, in Sfanta Treime sunt doua principii, ceea ce dupa Sfintii Parinti inseamna diteism, iar Sfantul Duh avand doua cauze este compus, iar ceea ce este compus, potrivit Sfintilor Parinti, nu poate fi Dumnezeu ci creatura, iar prin aceasta „cretanii” sunt si pnevmatomahi=luptatori impotriva Sfantului Duh. Astfel „cretanii” nu sunt crestini ci pagani politeisti pe de-o parte si pnevmatomahi pe de alta parte. Cel invoca de ei la epicleza de la liturghie nu este Duhul Sfant, ci o creatura inchipuita de mintile lor ratacite.

    1. Sfânta Liturghie este SFANTA LITURGHIE că altfel nu ai mai fi tăt in picioare ca să îndrugi asemenea blasfemii !
      ,,LITURGHIA TINE LUMEA ,,

      voi sunteți nepomenitorii de ce să mă iau după voi când am pe Părintele IUSTIN PARVU Sfătuitor .
      Nu aveți habar de faptul că nu m am găsit fata către față cu Părintele IUSTIN PARVU .Am fost la înmormântarea sa și m am întors acasă cu durere mare in suflet .
      In noaptea aceea când m am întors acasă am avut acest vis ,, se făcea că eram in curtea BISERICII unde merg de obicei , unde avem duhovnicul la Biserica SFANTA TREIME GALATI și stăteam în curte , plingeam cu multă amărăciune reprosindu mi cum de nu am fost in stare sa merg mai devreme sa l prind pe PARINTELE IUSTIN PARVU în viața , cum de nu am fost in stare …apoi cineva mi a spus mergi in BISERICA și am intrat în Sfânta Biserică aveam o luminare aprinsă în mână și m am dus către ușa Sfântului Altar unde se dau pomelnice . Am stat așteptand să iasă duhovnicul meu părintele … și deodată ușa se deschide se face că o Lumină albă de la Sfântul Altar și în fata mea era Părintele Iustin Pârvu cu o fata ce arata bucurie și mîngîiere pentru al meu și m a binecuvântat in semnul Crucii.
      Ei vezi de asta avem Sfătuitor pe acest Sfânt care a spus despre papistași ,,mergem cu ei pina la potirul comun ,,
      Anul trecut am reușit să ajung cu toată familia soț și copil la mormântul Său apoi în chilie unde am sărutat Sfintele Moaște ale Sfinților Mărturisitori din temnițele comuniste și o Sfânta Cruce așezată în dreptul lor.

      1. Ideea ca „se poate merge pana la potirul comun” nu are nici o legatura cu invatatura patristica ortodoxa, indiferent de la cine vine, chiar de-ar fi de la Parintele Iustin. Si Parintele Cleopa Ilie sustinea o aberatie, aceea ca trebuie sa primim actele biometrice, cam la fel credea despre actele biometrice Parintele Porfirie din Athos, care a fost si canonizat. Nu trebuie plecat de la premiza gresita ca statutul de sfant sau mare duhovnic inseamna ca tot ce invata un sfant sau un mare parinte duhovnicesc trebuie acceptat, este acceptat doar in masura in care este in acord cu invatatura marilor Parinti ai Bisericii, sau, cum spune Sfantul Maxim, „Parintii cercati”.
        Cateva exemple:
        Sfantul Ciprian al Cartaginei si Sfantul Firmilian al Cezareii Capadociei, l-au combatut pe Sfantul Stefan I al Romei deoarece acesta accepta botezul eretic. Sfantul Firmilian chiar il numeste pe acesta apostat.

        Sfantul Dionisie al Alexandriei combatand erezia sabeliana a cazut in extrema triteismului, de aceea Sfantul Vasile cel Mare a respins unele din scrierile acestuia: „Scrierile lui Dionisie, pe care le cauţi, au ajuns pînă la noi… , iată ce cred despre ele : nu toate scrierile acestui bărbat sînt de admirat, iar unele sînt de-a dreptul de condamnat…. Dionisie a vrut să combată pe Sabeliu… nu admite numai o deosebire intre ipostase, ci şi o diferenţă de substanţă… a ajuns să schimbe un rău cu alt rău, îndepărtîndu-se de justeţea credinţei. Şi tot din pri¬cina aceasta el se contrazice adeseori în scrierile sale” (PSB 12, 142-143).

        Sfantul Vasile il critica pe Sfantul Dionisie si pe partea canonica, deoarce a neglijat problema botezului facut de ereticii pepuzieni: „Pepuzienii sînt evident eretici… Pur şi simplu n-au fost botezaţi… chiar dacă acest lucru [respingerea botezului pepuzienilor] a scăpat din vedere marelui Dionisie, noi trebuie să ne silim să nu le urmăm greşeala, căci absurditatea unei astfel de practici este vădită de la sine, însă şi lămu¬rită pentru toţi cei care ştiu să judece cît de puţin. (PSB 12, 375). De observat ca nu se fereste sa afirme ca este „absurda” atitudinea Sfantului Dionisie fata de botezul acelor eretici. Legat de tainelor ereticilor Sfantul Vasile nu-l da ca ex. pe Sfantul Stefan al Romei, ci pe Sfintii Ciprian si Firmilian, care resping cu totul botezul tuturor ereticilor, aratand prin aceasta ca drumul pe care a mers Sfantul Stefan nu este de urmat, fiind unul gresit.

        Sfantul Imparat Justinian, prin eforturile caruia a avut loc Sinodul V Ecumenic, la ceva vreme dupa Sinod avea sa sustina erezia aftartodochetista, opunandu-se prin aceasta chiar si Sinodului V Ecumenic.

        Sfantul Tarasie al Constantinopolului, la Sinodul VII Ecumenic a prezentat ca autentic un document fals despre Sinodul II Trullan, acel document ramane un fals chiar daca a fost prezentat de un sfant.

        Tot Sfantul Tarasie a sustinut la Sinodul VII Ecumenic validitatea hirotoniilor ereticilor iconoclasti, pe cand Sfantul Ioanichie cel Mare, contemporan cu Sfantul Tarasie, a combatut o asemenea aberatie, spunand ca cine accepta pe acei clerici eretici aduce in Biserica nu doar iudaismul ci si paganismul. Iar Sfantul Metodie, dupa a doua faza a iconoclasmului, a indreptat acea eroare facuta de Sfantul Tarasie, excluzand din cler nu doar pe episcopii eretici care au fost acceptati de Sfantul Tarasie, ci chiar si pe cei hirotoniti de acei episcopi.

        1. Da mă tu ai suferința Părintelui IUSTIN PARVU , ai anii de temniță , ai chinurile și bătăile din Gulagul Neamului Român ce mai ești mai presus și de scrierile Sfinților Părinți …vezi unde va aduce dracii de arhiconi și pe ce culmi încă …
          ….
          Și despre a fi creștin ortodox înseamnă a aduce SLAVA LUI HRISTOS DUMNEZEU in SFANTA TREIME și a îndura precum HRISTOS care a răbdat și mai mult , a fi creștin ortodox înseamnă a ți duce CRUCEA Sus pe GOLGOTA și nu a aduce ode agarenilor și islamului care anathema sunt dați
          …Și tot veni vorba pe Părintele IUSTIN PARVU înainte de a pleca la DUMNEZEU l am visat cum urca pe un Munte și ajunsese aproape de acel platou …era precum GOLGOTA însă ducea O CRUCE MARE și mi am spus asta i CRUCEA NEAMULUI , o ducea în genunchi.
          Poate aveți ce învăța din aceste rânduri iar cei care ne ducem CRUCEA vom sta in fata lui DUMNEZEU pentru CRUCEA NEAMULUI SFANT Creștin Ortodox de pe acest pămînt adică pentru Neamul Român.

          1. Daca o parere nu are fundament in invatatura Sfintilor Parinti, „Parintii cercati” ai Bisericii, nu se poate sustine nici printr-o alta autoritate duhovniceasca, morala s.a..
            Spre exemplu, Sfantul Stefan I al Romei a marturisit credinta cu pretul vietii; cu toate ca a suferit si a mucenicit pentru credinta, invatatura sa despre botezul eretic este cu totul eronata.
            Spuneti: „a fi creștin ortodox înseamnă a aduce SLAVA LUI HRISTOS DUMNEZEU in SFANTA TREIME…nu a aduce ode agarenilor”.
            A fi ortodox insemna a fi in comuniune cu Hristos si cu pliroma ortodoxa, nu cu ereticii, fie ei si ecumenisti, ecumenisti care in Creta au sustinut ca papistasii si monofizitii au aceeasi credinta ca si ortodocsi, devenind prin aceasta si ei papistasi si monofiziti in credinta, punandu-se prin aceasta sub grele anateme ale Sinoadelor Ecumenice, iar cei ca dumneata fiind in comuniune cu acesti eretici ecumenisti, nu mai sunteti in comuniune cu Hristos si Biserica Sa.

        2. Știe DUMNEZEU mai bine insa aveți grijă pentru ca din prigoniți sa nu treceți la prigonitorii asupra Bisericii lui HRISTOS .
          TOATE SUNT INGADUITE chiar și lepădarea de credinta dar când închinarea la eretici se face în afara casei lui DUMNEZEU cum poți a fi în comuniune cu HRISTOS ?
          Mă refer la voi nepomenitorii , stiliștii sau cei cu Slătioara ?
          Oare nu sunteți precum papistașii ?
          Las în judecată lui DUMNEZEU pe acei tâlhari și cozi de topor cu arhierei cu tot daca nu vor să aducă mărturisire adevărată pentru Sfânta ORTODOXIE și pentru BISERICA LUI HRISTOS .

          1. Pentru ca ecumenisti in Creta au hotarat in mod oficial ca sunt papistaso-cugetatori, devenind si papistasi in credinta, cei care vor sa ramana de partea Ortodoxiei nu mai pot fi in comuniune cu acestia.
            Despre cum trebuie sa ne purtam fata de acesti rataciti, care s-au facut si papistaso-cugetatori, ne arata Sfantul Gherman al Constantinopolului: „…Pentru aceasta, vă legiuiesc și vouă, tuturor mirenilor ce sunteți adevărați fii ai unicei Biserici Universale: a fugi alergând departe de preoții ce s-au pus în slujba catolicilor. Și nici la adunările Bisericii a nu vă strânge împreună cu ei, nici obișnuita binecuvântare a nu o primi din mâinile lor. Este mai bine a vă ruga lui Dumnezeu singuri în casele voastre, decât a participa la adunările comune împreună cu latino-cugetătorii.”

  11. Imediat după vaccinare se va adopta religia lui antihrist și cei zombizati prin vaccin și 5g o vor accepta. “La munți, suflete al meu… (Psalmi)”. S-a cam terminat cu “biserica” oficiala. A început vremea catacombelor.. PS:ecumenistii se vor vaccina în frunte cu “preoții” și cu episcopii “lor. Nu-i asa @LMS?!Spui ca după vaccin te împărtășești, manipulant diavolești! Apa se sfințește, dar nu urina! După vaccin ești deja scris în hrisovul diavolului, iar Hristos este deeeeeparte de tine și nu mai este cale de întoarcere!” Sa stăm bine, sa stăm cu frica, sa luam aminte!”

    1. Sperăm să nu fim vaccinați cu forța! Doamne ajută să scăpăm de această mizerie!
      Cu forța înseamnă ca la încătușarea infractorilor! În caz contrar este de bunăvoie!

      1. Stai liniștit!
        Diavolul vrea CA TU ÎNSUȚI să accepți vaccinul și cipul și să semnezi cu mâna ta pt ele că ești de acord!
        Nu vor fi forțați oamenii dar ei vor crea prilejul că oamenii să accepte benevol.

        1. Păi, cred si eu! Intr-adevar, nu ma poate obligă nimeni să mă vaccinez, dar daca copilul nu mai este primit în școală, ce să fac??? Întrebarea este retorică, poate, cu ajutorul lui Dumnezeu nu s-o ajunge acolo…

    2. Pe radio Trinitas e o propaganda Plandemica scarboasa mai ceva ca pe oficioasele securiste . Acelasi limbaj de lemn si aceleasi doine somnoroase – In schimb , nici un cuvant despre implinirea Apocalipsei si venirea Antihristului ..

  12. Memoria nu ma lasa – tin minte un articol din 2013 ” PR ELPIDIE ” :

    Despre CIP :

    Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi , pt ca va o inventie satanica extrem de complexa si va functiona pe 2 nivele .

    Primul nivel va fi similar cu antena satelit prin care putem receptiona informatii . Si vor incerca sa ne implanteze prin vaccinuri nano-echipamente in corp , invizibile cu ochiul liber si va juca rolul de spion . Acest echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman . Acesta va fi o parte din pecete . Nu vor putea totusi exista in noi ceea ce satanistii vor sa implanteze prin inselaciune , datorita Sfintei Impartasanii care va avea o putere asa mare incat va anihila „primul nivel ” insa nu pecetea .

    Al doiea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte . un nano-cip ( nu ca cele din ziua de azi ) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru – si vor functiona ca un tot unitar . Va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului si nu putea nimeni sa-l mai scoata . De aceea , cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist . Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii .

    Dar aceasta nu se va intampla acum . Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri . Sa nu imaginati ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea . Nu va fi asa ! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva lui . Vor fi razboaie , prigoane ,plangere ….Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor .

    Parintele a spus ca rugaciunea oamenilor poate modifica mult din apocalipsa si Dumnezeu ne poate ierta de anumite pericole ce vor veni usurandu-ne din ispite , dar pecetluirea unor oameni si venirea antihristului nu vor putea fi evitate .

    Asa ca rugati-va fratilor cat mai puteti – fiecare dupa puterea lui si sa ne fereasca Dumnezeu sa cadem in ispita antihristului .

    ” Doamne , Tu esti Dumnezeul inimii mele si Tie cu toata increderea Iti dau sufletul meu ; ceea ce Te rugam , Doamne este sa ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiasca ca sa Te iubim din toata inima ” .

  13. Biserica Roma Catolica e fiara care se riduca din marea de oameni. Iar giara care se ridica din pamant e guvernul mondial care ii da toatã puterea fiarei.Euro digital e moneda guvernului mondial toti vor primi un card cu cara se cumpara si se vinde.Cine primeste cardul se lampada de Hristos cu mana ta vei semna ci constinta vei accepta aceasta e 666

    1. …sa nu fie mai bine acestea și mai bine sa fie judecată lui DUMNEZEU asupra celor care ne asupresc și batjocoresc .
      amin.

  14. @@@LMS,sunteti cu treaba pe aici?stiti ca aveti sanse reale ca dupa vaccin sa mancati cu paiul;totusi,daca scapati de acest efect devastator pentru trup si minte,sigur nu veti scapa de un cancer galopant;stiti ca acest vaccin a fost creat pentru exterminare?de ce vreti sa duceti lumea in eroare?vreti dovezi pentru ceea ce sustin?

  15. @@@Cristina,ce treaba are un card cu semnul de care se vorbeste in Biblie?cu alte cuvinte dumneata sustii ca semnul va fi pe un…card
    O curiozitate;sunteti ortodoxa?

  16. E zvon…
    Cei doi, Pp Francisc si Patriarhul Bartjolomeu se inteleg f bine.
    E o propunere ca sa aleaga impreuna o duminica a Pastelui
    Si aici nu se inteleg Bisericile ortodoxe intre ele…
    Biserica RC s-ar umili si ar accepta propunearea lor…Insa depinde de Patriarhi ..de ex Romania nu vrea sa colaboreze. Nici Moskova?

  17. Doamne ajuta Fratilor!

    Bartolomeu si Francisc sunt masoni de grad înalt. Ei joaca cum le cânta sinagoga satanei. Blestemati sa fie în veci în frunte cu sinagoga!

    Mergeti la Preotii Nepomenitori, rugati-va, tineti post, cititi Sfànta Psaltire, etc..! La Sinodul tâlharesc din Creta( iunie 2016 ) cei care au semnat documentele eretice, s-au lepadat de HRISTOS, a spus Sfântul Parinte Iulian de la Prodromu. Iar cei care îi umeaza pe acesti tradatori ai lui HRISTOS, sunt la fel de vinovati ca si cei care au semnat. Sa luàm aminte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button