X

Werner – președintele virușilor. De alegeri nu se îmbolnăvește nimeni, la pelerinaje se îmbolnăvesc toți

Klaus Iohannis, după vizita la un spital COVID amenajat de ONG-uri și antreprenori: Statul nu trebuie lăsat singur în această luptă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iohannis anunță că niciun om nu s-a infectat cu coronavirus după alegerile locale.  Iohannis spune că rata de creștere a avut cu totul alte cauze și ne asigură că nici de alegerile parlamentare nu vor fi infectări.

“Nu ne așteptăm la o creștere a numărului de infectări după alegerile parlamentare. Noi suntem bine pregătiți, cunoaștem felul în care ne-am pregătit pentru alegerile locale, ne-am pregătit mai bine ca atunci. Acea creștere nu s-a datorat alegerilor locale, acea creștere s-a datorat faptului că în acea perioadă în toată lumea au avut loc creșteri. Nimeni nu s-a infectat că s-a dus la vot, oamenii s-au infectat că nu au respectat normele”.

Tot Iohannis ne amenința că după Sfintele Paști vom avea înmormântări. Și așa a făcut să fie. Apoi, la toate pelerinajele ortodoxe a dat iar frâu liber covid-ului și după a impus restricții absurde.

Se pare că virușii sunt la comanda sa. Îi cheamă, îi alungă și ei ascultă, că doar… e președintele lor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Punct țintit, punct ochit! Mai mare adevăr ca acesta nu știm să fie în cazul șefului. Parcă trebuia să fie președintele românilor și nicidecum al virușilor! Mă rog, este al acelora care l-au uns președinte!

  2. Este o mare deosebire intre votare si pelerinaj
    In cazul pelerinajului se merge cu trenul sau cu autocarul pe o distanta mare in timp ce de votat votezi la tine in localitate; prin urmare este de inteles de ce un om care ignora pe Dumnezeu vrea sa limiteze pelerinajele.
    Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mergem in pelerinaje. Inseamna doar ca trebuie sa fim constienti ca uneori, ca de exemplu acum, este nevoie de jertfa si ca pericolul infectarii trebuie infruntat; sa nu credem ca Dumnezeu nu va ingadui ca unii credinciosi sa se infecteze
    Consider o minciuna “că niciun om nu s-a infectat cu coronavirus după alegerile locale.” Nu exista risc zero [Arafat, 9 iunie 2020 si nu numai] si cu siguranta unii s-au infectat de la vot asa cum unii s-au infectat cumparand paine. Dar asta Iohannis nu poate sa spuna. Corect ar fi sa zica ca si democratia cere jertfa. Dar daca zice asta, pierde capital electoral

  3. Covrigul vine și pleacă la comandă pentru că pentru asta a fost făcut și dat! Ce e atât de greu de înțeles? A fost făcut și dat oameni buni!

  4. W(o)erner, scoate răzătoarea !
    KlausW, un neromân; un tradator de tara; un agent al unei puteri straine; un apostat ca Arie; care lupta impotriva lui Hristos si a Bisericii Dreptmaritoare; un lacom si zgarcit ca Iuda; un ticalos care urăște românii și țara in care a vazut lumina soarelui; un blestemat de trei ori ca stapanul la care se inchina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button