X

Vela provoacă credincioșii: ÎPS Teodosie a fost oprit de filtrul de poliție în drum spre Peștera Sfântului Andrei

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost oprit, duminică dimineața, de filtrul de poliție de la intrarea în localitatea Ion Corvin, unde este Peștera Sfântului Andrei.

Mașina în care se afla ÎPS Teodosie a fost oprită de filtrul de poliție, pentru verificarea documentelor, Constanța fiind în carantină din cauza numărului mare de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

”Să vină cu inimă bună, să-și mângâie sufletul și sper că toate organele de ordine ne vor ajuta să fim în pace și în armonie”, a spus ÎPS Teodosie.

Înaltpreasfințitul Teodosie, personal, a invitat, încă de sâmbătă, autoritățile de Stat centrale și locale (Președinte, Premier, membri ai Guvernului, parlamentari, prefect, președinte al Consiliului Județean, primari, consilieri județeni și locali etc.) să ia parte la sărbătoarea națională religioasă a tuturor românilor, Sfântul Apostol Andrei.

Prefectul Constanței l-a refuzat pe ÎPS Teodosie, spunând că nu are domiciliu în comuna Ion Corvin și dacă ar participa ar încălca regulile în privința carantinei instituite în Constanța.

Duminică, 29 noiembrie, și luni, 30 noiembrie, de la ora 8.45, ierarhul Tomisului săvârșește Sfânta Liturghie la mănăstirea ”Peștera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, județul Constanța.

În 30 noiembrie este Praznicul Sfântului Apostol Andrei şi se organiza pelerinajul de la Peştera şi Mânăstirea Sfântul Apostol Andrei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Politistii au fost niste nesimtiti,puteau sa -l salute pe inaltul prelat si sa-l lase sa plece,dar au preferat sa-l injoseasca ca sa se dea grozavi ! Sa speram ca bunul Dumnezeu o sa aiba” grija” de ei si de familiille lor

  1. Să moară și capra vecinului.
   Creștinismul e bazat pe iertare nu pe blesteme.
   Dumnezeu poate să facă rău dar nu vrea.

   1. Ce treaba ai tu cu crestinismul? Si de ce nu te vezi pe tine; ca doar ai destule pacate. Si din ce poziti vorbesti? De crestin sau de atatator?

 2. Mai-marii țării au fost invitați să vină la Sfântul Andrei dar, oare, mai au ei nas să vină spre întâlnirea cu acela care a adus mântuirea moșilor și strămoșilor lor, în timp ce ei slujesc satanei? Nici de Ziua Națională nu mai au nas să iasă în fața poporului, căci ei(mai-marii acestei țări), prin măsurile(legile) sataniste pe care le-au dat poporului român au dovedit cu vârf și îndesat că nu mai aparțin acestei nații, ci s-au făcut nu numai venetici, ci și vânzători de țară și de neam. Ceea ce se întâmplă azi nu are precedent în istorie, așa că mai-marii sunt unici. Dumnezeu îngăduie măsurile lor antiumane pentru lipsa noastră de credință, dar numai până într-o zi. Atunci se vor socoti toate oalele sparte și acești „unici” vor plăti tot răul făcut poporului român. Mai au însă timp până în acea zi ca să-și mărturisească genocidul la care au luat parte. Nu cred ei în Dumnezeu și dreptatea Lui, dar totuși se vor teme auzind acestea, atât ei cât și slugile lor, fiindcă există în om acea conștiință care-l mustră ori de câte ori face ceva greșit. Așa că roata se-nvârtește iar acea zi a socotelilor se apropie cu fiece zi trecută. Gluma s-a îngroșat așa de tare încât cu greu va mai da înapoi careva dintre ei, dar cine vrea să-și mântuiască sufletul său nu va avea altă cale decât mărturisirea publică a actelor sale.

  1. Fiecare zi care trece ii afunda tot mai mult pe toti cei din guvern, pe Kakanis si pr toti cei care aproba acțiunile guvernului si ale lui Kakanis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.