X

Dublă măsură: La Prislop au fost pelerini din toată țara, iar la Peștera Sfântului Andrei autoritățile au restricționat accesul doar la cetățenii din localitatea Ioan Corvin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ieri, 28 noiembrie 2020, a avut loc parastasul Părintelui Arsenie Boca, la 31 de ani de la moartea sa. Sute de persoane venite din toate colțurile țării, flancate de mulți jandarmi, s-au dus la Mănăstirea Prislop pentru a se ruga la sfântul Ardealului. Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara a colaborat cu Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Hunedoara.

A fost un parastas cu restricții, dar totuși nu au limitat accesul pe baza de buletin, cum se face în cazul pelerinajului de la Peștera Sfântului Andrei. De ce această dublă măsură? Incidența în ambele județe, Constanța și Hunedoara, este peste 3 la mie, deci ar trebui să se impună aceleași restricții.

O fi cultul părintelui Arsenie Boca mai mare decât al Sfântului Andrei? Sau se tem autoritățile mai mult de reacția credincioșilor cu evlavie la părintele Arsenie Boca? Căci iată cum s-a pus problema la predica de ieri, de la Prislop:

Unii dintre preoții care le-au vorbit pelerinilor despre Arsenie Boca, l-au cunoscut personal pe duhovnic. Episcopul Daniil, fost stareț al mănăstirii, a comparat pandemia de coronavirus cu invazia de lăcuste asupra Egiptului, menționată în Vechiul Testament, și pe duhovnic cu un Moise al vremurilor noastre.

„Dacă părintele Arsenie Boca ar fi fost canonizat, nu am trece prin ceea ce trecem”, le-a spus episcopul, credincioșilor, arătându-și susținerea pentru canonizarea călugărului Arsenie Boca.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Deci, tara ìncā, nu a luat foc de la Prislop. Dar, mai este timp….Asadar, autoritatile neo -marxiste de la Bucuresti si din “provincie” se tem de oamenii care s-ar putea revolta în multimi de zeci de mii de oameni pentru apararea dreptului de a practica liber ortodoxia (stipulata prin Constitutie la art. cu libertatea religioasā).
    Bine de stiut!
    Mai bine de stiut este ca “lācustele” sunt tocmai neo-marxistii cu tendintele dictatoriale fasciste si slugoii Noii Ordini Mondiale, niste pioni pe o tabla de sah, in care adevaratii stapâni satanisti si ocultisti , bankerii si grupul Bildenberg si guvernul mondial al masonilor din umbra dicteazā! Un copil a spus ca “lacustele” sunt bolile incurabile ce vor urma, in urma vccinarilor cu microcipul luciferazā si cu vaccinurile modificate genetic.
    Deci, nu prea este la obiect predica parintelui de la Prislop, dupa parerea mea, deoarece virusul corona sars- cov- 19 NU EXISTA!
    Se vrea a se induce tuturor preotilor si arhieteilor cum ca virusul exista.
    Mare Atentie: A crede in virus inseamna inchinare la anticrist !!!!

    Virusul NU existā!
    Si trebuie canonizat nu numai Arsenie Boca, ci si Justin Pârvu si absolut toti sfintii inchisorilor!

    Sa vedem mâine ce se va intampla la Constanta si la Pestera Sfântului Apostol ANDREI , Cel Dintâi chemat de Mântuitorul nostru IISUS HRISTOS!

    DOAMNE AJUTĀ!
    Mult Curaj pentru IPS Teodosie care azi întruchipeaza adevarata BOR, fara ecumenism si el este Moise al vremurilor nostre care ar trebui sprijint in mod masiv, cu sutele de mii de oameni, de tot poporul binecredincios român de pretutindeni !

    1. @Anastasia:
      1.Se pare ca in capul tau este un talmes-balmes; luciferaraza este o enzima – asadar o substanta, nu un microcip…
      2.”A crede in virus inseamna inchinare la anticrist !!!!”… de unde ai scos-o, care e temeiul acestei afirmatii?

    2. Virusul EXISTA ! Am stat la spital 12 zile, primele 2 cu tub de oxigen nonstop, urmatoarele 10 cu tub de oxigen 2-3 ore.
      DOAMNE FERESTE sa se imbolnaveasca cineva in aceste zile de coronavirus pt ca in Bucuresti nu mai sunt locuri la spitate. Fara aparatul de oxigen in cazurile mai serioase ( vii prea tarziu la doctor ) nu ai nici o seansa sa te tratezi. In plus, chiar daca achizitionezi un aparate de oxigen, tuburile de oxigen reprezinta o problema greu de solutionat si in spitale…

  2. Jandarmi, trupe speciale, elipcotere, drone, ne pregătim de război? Cine e dușmanul? Se ia răutatea și reaua credință?Romani, ar trebui să avem discernământ.Demnitatea noastră e călcată în picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button