X

Mortalitatea coVid este doar 0,018 la nivelul lumii, cu toate decesele puse în mod fals pe seama plandemiei

America Latină a depășit 100.000 de decese COVID-19. Jumătate din morți, înregistrate în Brazilia

Să luăm aminte! Că să înțelegem…

 • 0,018% mortalitate CoVid la nivelul Lumii.
 • 0,054% mortalitate CoVid în România.

După 10 luni de Plandemie Mortalitatea de CoVid este infimă, ea neputând fi cauza reală a schimbărilor dramatice care au loc la nivelul întregii societăți umane în acest moment.

Mortalitatea de CoVid în România este de 3 ori mai mare decât cea mondială. Gauleiterul Iohannis și guwernerul său PeNaL a dus România pe cele mai înalte culmi ale… mortalității CoVidiene.

Am început cu concluziile, însă în cele ce urmează vreau să vă semnalez o altă “bizarerie” din această pandemie: nimeni, niciodată, nicăieri nu ne va fi oferit procentele de mortalitate raportate la nivelul întregii populației ale unei țări, și cu atât mai puțin al globului.

De ce?

Evident: pentru că aceste procentele sunt infime.

Mortalitatea de CoVid nu poate justifica măsurile liberticide și antitradiționale luate la nivel mondial!

Numai faptul că vă dau aceste procente irefutabile, atât de evidente mă va înscrie iremediabil pe lista negaționiștilor și neînchinătorilor la CoVid, pe mine cel care chiar în aceste momente în care vă scriu acestea mă găsesc încă în izolare și infectat de CoVid, spunându-vă, odată în plus, că pentru mine este una dintre cele mai ușoare viroze pe care le-am avut vreodată. Culmea e că statisticile îmi confirmă spusele…

Revin și arăt că toate statisticile oficiale la nivel național sau mondial Raportează numărul de decese dintr-o anumită cauză la numărul total populației. E cazul pentru victimele de cancer, victimele accidentelor de mașină… de fiecare dată procentul victimelor e calculat în raport de totalul populației.

Nu în cazul CoVid… pentru CoVid, și doar pentru CoVid, procentul victimelor se calculează doar în raport cu cei infectați. E ca și procentul mortalității de cancer ar fi calculat prin raportare doar la numărul celor diagnosticați cu această boală, iar numărul victimelor accidentelor rutiere ar fi raportat doar la numărul persoanelor care au permis de conducere… Aberant, nu?

Da, absolut tot ce fac “autoritățile”, naționale sau internaționale, e aberant!

De aceea e important să știți adevărul și să nu cedați NIMIC din drepturile și libertățile Dvs pentru… o minciună!

Da, CoVidul există.

Nu, CoVidul nu este atât de periculos cum vi-l prezintă “autoritățile”.

Las mai jos date statistice actualizate referitoare la numărul de victime CoVid, populația lumii și a țării, dar și modul in care s-a calculat procentul victimelor diferitelor afecțiuni (de cancer și gripa, în studii oficiale naționale)… până la CoVid.

Un lucru e clar: raportat la numărul populației, procentul victimelor de CoVid (nu comentam aici cum au fost numărate, calculate!) este clar: 0,018% la nivel mondial și 0,054% la nivel National.
Ca aceste cifre sunt sau nu relevante… depinde pentru cine, depinde pentru ce!
Însă aceste cifre sunt ADEVĂRATE!
Restul… e propaganda.

Dan MV Chitic, Coaliţia pentru Naţiune

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Covid se trateaza ? Ciudat. Desi face parte din aceeasi familie cu gripa comuna se pare ca e singurul care se trateaza. Prima epidemie de gripa: 1173. Dupa aproape 1000 de ani nu are tratament pe cand fratele gripei mai periculos are.

 1. Am sa va relatez un caz adevarat.
  Mama la inceputul anului s a operat cancer ,I s a spus ca nu trebuie sa faca citostatice,apoi a urmat starea de urgenta,sp inchise pt bolnavi cronici pana in iunie ,insa avea nevoie sa faca deoarece in doar 2 luni de la operatie factorii tumorali erau destul de mari,din septembrie nu se mai primeste fara test covrig,saptamana trecuta a inceput sa se simta mai rau avand si probleme cardiovasculare,tensiune marita…in weekend a fost chemata salvarea Ia administrat tratament ,dar au spus ca trebuie luata trimitere de la medicul de familie,daca chemi.salvarea nu ti trebuie trimitere,dupa.vreo 2 zile am chemat o alta salvare care initial nu au vrut s o ia dar la insistentele specialistului la care ma era in evidenta au spus ca o pot lua dar nu o vor ducevla oncologie urgenta ,doar la cel mai apropiat spital, si ca va fi tinuta 24 nu I se va administra nimic doar sa faca testul ca altfel nu esti primit in nici un spital,mama nu prezenta nici un simptomp de covrig dar.altfel nu te interneaza,ar fi tinut o pe holuri cum vedeti la tv,oameni cu bloi cronice unii in stare grava care ii prezinta la tv pt a impresiona ca ar avea covrig,fals,binenteles ca mama nu a fost de acord dar iau spus ca pot solicita test covrig acasa, pt ca altfel nu poti intra in nici un spital,spre dimineata a fost solicitata ambulanta pt test mama abia mai respira,iau administrat ceva,tensiunea dadea eroare,apoi a facut stop cardiac,a fost solicitata ambulanta pt resucitare dupa 45 minute s a declarat decesul.
  Ni s a spus ca trebuie dusa la iml dar unul din fratii mei a intreabat de ce ca s.o treceti de covrig,au zis ca asa e procedura apoi fratele a spus de ce acceptati asa ceva ,dece nu vorbiti,nu va spuneti parerea de ce nu manifestati au spus asta e procedura ,asa li se spuna sa faca ,sunt obligati…
  Noi am spus mama nu avea simtome,nu tusea ,nu avea dureri de cap,temperatura sub 36,,nici un simptom ,nu I se facuse nici testul pt ca deja decedase,dar vroiau sa o declare de covrig,ea avea multe boli cronice cancer tensiune,pb cu inima ,lichid in abdomen..
  In final diagolnosticul principal a fost stop cardiorspirator,si bolile cronice pe care le avea.
  Daca pana acum mai credeam in covrig cam 10-20%desi stiam ca virusul e creat in laborator,dupa aceasta experinta personala,numai cred nimic totul este un fals,bolnavii cronici mor ori acasa ori pe holurile spitalelor ,dar massmedia.cumparata ne spune ca acestia sunt bolnavi de covrig desi nu au nici testul facut,asa cresc statisticile de infectari si decese cu bolnavi cronici care mor cu zile ca nu sunt tratatati la timp ,sunt lasati sa astepte pe holuri…

  Deci jos plandemonia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.