X

[VIDEO] Suc de mere iese pozitiv la testarea pentru Covid-19

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

    1. Asta””” da „”””VIDEO! Ar trebui dat pe toate rețelele posibile si imposibile si sa vada si „prostimea”, doar aceia care chiar sint bătuți in cap , si care cred ca „tot ce zboara se mănânca”! Caci mai sint si oameni care” gandesc”!!!

  1. Este clar și fructul de papaya are covid și uleiul de motor are covid și capra are covid ,cum bine spunea un președinte de culoare de prin Africa ,cu toții avem covid ,testele sunt problema ,ele sunt infectate intenționat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.