X

Președintele Chinei a propus însemnarea oamenilor cu coduri QR

Președintele chinez Xi Jinping a cerut, în cadrul Summitului G20, un „mecanism global” care să folosească codurile QR, care sunt ușor de citit, pentru a redeschide călătoriile internaționale si pentru a putea fi lasati oamenii sa faca comert, sa cumpere si vanda lucruri.

Concret, acestea vor conține informații privind starea de sănătate a persoanei! Xi spune ca spera ca USA sub conducerea lui Biden si tarile UE sa se alature acestei propuneri.

Propunerea chinezului nu poate fi trecută cu vederea fără să ne ducă cu gândul la :

„Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.

Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase (666).”

(Apocalipsa 13:16-18)

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Auzi mai China,tu ai ajuns la dementa?nu ti e rusine?cum sa insemnezi matale oamenii?unde te crezi?
    Chinez pampalau!Eunt ortodoxa…nu ca tine China Town vanduta la masoni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.