X

Să nu uităm, Bill Gates a refuzat vaccinarea copiilor săi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cea mai proastă decizie medicală pe care o poate lua un părinte al unui nou-născut este aceea de a permite medicilor și asistentelor medicale să compromită grav sistemul imunitar al sugarului lor injectându-i neurotoxine cunoscute , proteine ​​străine și agenți cancerigeni precum mercur, formaldehidă, celule renale de maimuță , viruși de la porci și celule modificate genetic din avorturi umane.  De aceea, miliardarul Bill Gates, infamul și insidiosul mogul Microsoft, a refuzat să își vaccineze copiii, chiar în timp ce promovează vaccinuri toxice în întreaga lume, în special în țările africane.

Este adevarat. Fostul medic al lui Gates, din Seattle, în anii 1990, a spus: „Nu știu dacă i-a vaccinat ca adulți, dar vă pot spune că a refuzat să-i vaccineze în copilărie”. Știm acest lucru pentru că citatul a fost preluat de la medicul lui Gates în timpul unei conversații la un simpozion medical , care a provocat tulburare în rândul medicilor, care au acuzat medicul lui Gates că a încălcat confidențialitatea medic-pacient (chiar dacă este un „zonă gri” pentru că vorbea cu alți medici în mod privat). Totuși, era prea târziu – adevărul a ieșit la iveală, iar acum lumea cunoaște ipocrizia supremă a Elitei care împinge în mod radical vaccinurile ca „sfântul graal” al medicinei, în timp ce introduce otrăvuri în sângele și țesutul muscular al propriilor copii, știind bine riscul ridicat de efectele secundare adverse, care depășește cu mult orice beneficiu posibil.

Părerea lui Bill Gates despre vaccinuri, așa cum este dezvăluită de propriul său medic:

„ Erau copii frumoși, cu adevărat înțelepți și plini de viață și a declarat că ar fi bine să rămână așa cum erau; nu aveau nevoie de niciun vaccin. ”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. “Elitele” și doctorii au cel mai scăzut procent de vaccinare. Vaccinurile sunt pentru reducerea populației, cum chiar zice Bil Gates pe youtube.

  2. Bill Gates este agentul Ocultei si stie prea bine ca nu e deloc indicat sa-ti injectezi, tie si propriei familii, otrava mortala din seringa, aceasta fiind rezervata exclusiv pt gloata ignoranta! Astfel ca, in ziua de azi, doar prostii si ignorantii se mai vaccineaza, insa, din pacate, numarul lor e foarte mare! Vorba lui Alexandru Lapusneanu din nuvela cu acelasi nume: “Prosti, dar multi”!

  3. Pe vremea lui Hitler a început totul așa… ușor ușor. La început un certificat că ești sănătos….
    Apoi că nu ești evreu
    Apoi că nu ești comunist / social democrat
    Apoi că ești arian
    Dacă au văzut că IDIOȚII nu zic nimic s-a apăsat din ce în ce mai tare pe pedală până ce am ajuns la exterminarea INDUSTRIALĂ a oamenilor.
    S-a ajuns la această soluție pentru că au constatat că glonțul costa prea mult.
    Știu! Știu! O să ziceți că nu se compară lucrurile. Nu?
    Păi deja sunteți amenințați că nu mai călătoriți.
    Apoi poate nu mai poți să mergi pe stradă.
    Apoi poate facem niște ghetouri pentru cei care nu se vaccinează.
    Apoi poate nu o să mai ai voie să te angajezi.
    Și tot așa.
    Adică cel vaccinat o să devină un fel de RASĂ ARIANĂ și ceilalți nu prea.
    Și în final ca să nu ne mai batem capul eu zic sa-i omorâm ca să nu mai sperie lumea cu POSIBILITATEA de a infecta pe cineva.
    Pe vremea lui Hitler s-a demonstrat de catre nu știu ce medici și oameni de știință că există o rasă ariană și că ceilalți sunt cei din cauza cărora nu merg lucrurile bine.
    Acum se baga GROAZA în oameni vorbind despre o boala care are o rată de însănătoșire de peste 99.7%.
    Și după vaccin nu e sigur că nu vei fi din nou infectat.
    Nici nu e sigur că nu poți infecta pe alții.
    Si atunci??
    Verificați, fraților, câți oameni au murit în 2019 și câți în 2020 și o să vedeți că în 2020 au murit MAI PUȚINI decât în 2019. Și încă ceva – au murit în 2020 MAI PUȚINI OAMENI ÎN SPITALE decât în 2019. Aveți informația pe site-ul Institutului National de Statistică.
    ȘI ATUNCI DE UNDE ISTERIA ASTA????
    Chiar nu vi se aprinde nici un beculeț?

    Notă site: Toate informațiile din textul de mai sus sunt reale, istoria se tot repetă … spunea cineva că cine nu își cunoaște istoria e posibil să o repete… nu vă înșelați, aveți grijă de sănătatea sufletească și trupească!
    Cătălin Rusu, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button