X

Robert F. Kennedy Jr.:  Vaccinul Covid trebuie evitat cu orice preț

„Pentru toți pacienții mei:

Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare Covid-19.  Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care reprezintă manipularea genetică, lucru care era deja interzis și considerat până atunci  penal.  Această intervenție poate fi comparată cu alimentele manipulate genetic, care este, de asemenea, extrem de controversată.  Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daune  cauzate de vaccinurile anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar.  Ei vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chistic  fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic.  În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată într-un mod atât de mare în istorie.  Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență: De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece este manipulare genetică!  ”

Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește tehnologie experimentală de ARNm.  Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.

Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine ​​se leagă și acționează ca  o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. Sa NU ne vaccinam cu nici un pret !
  Sa NU ne testām cu nici un fel de test PCR impotriva unui virus ce azi NU exista !

  Testarea se face cu betisoarele deja infectate si îmbibate cu vaccinul nou ARNm experimental. Sub nici un motiv NU va testati si NU va vaccinati nici prin injectare directa in fluxul sanguin cu noile vaccinuri ce contin nanoparticule si material genetic viu/ asa numitii virusi si boli cumplite se vor împråstia prin vaccinare!

  Este foarte bine ca mai exista si unii doctori ce spun adevarul. Deci, parerea mea, virusul acum NU exista, dar se va prolifera prin vaccinurile noi , ce contin germeni de boli ce nu se mai pot vindeca in vecii vecilor si se vor transmite si copiilor persoanelor ce se vor vaccina prin schimbare progresiva de cod genetic!

  Pânā nu se cenzureaza tot internetul, dragi români, NU va vaccinati si refuzati categoric testarea cu betisoarele infectate cu noul vaccin!

  DOAMNE AJUTĀ!
  Cu HRISTOS înainte!

   1. @Eduard
    Asa cum se tot vehicula de la inceput cu aceste teste PCR, am descoperit ca acestea au o mare legatura cu Bariera hematoencefalică.
    Sa incepem cu analiza a testarii PCR cu credinta ca se poate folosi la studiat virusii, asa cum ne spun ei:

    https://www.medicinenet.com/pcr_polymerase_chain_reaction/article.htm
    Ce este:
    PCR (reacția în lanț a polimerazei) este o metodă de analiză a unei secvențe scurte de ADN (sau ARN) chiar și în probe care conțin doar cantități mici de ADN sau ARN. PCR este utilizat pentru a reproduce (amplifica) secțiuni selectate de ADN sau ARN. Anterior, amplificarea ADN-ului presupunea clonarea segmentelor de interes în vectori pentru exprimarea în bacterii și dura câteva săptămâni. Dar acum, cu PCR realizat în eprubete, durează doar câteva ore. PCR este extrem de eficient prin faptul că se pot face un număr nespus de copii ale ADN-ului. Mai mult, PCR folosește aceleași molecule pe care natura le folosește pentru a copia ADN:

    La ce foloseste:
    Pentru a face PCR, ADN-ul original pe care doriți să îl copiați nu trebuie să fie pur sau abundent. Poate fi pur, dar poate fi, de asemenea, o mică parte dintr-un amestec de materiale. Deci, PCR a găsit utilizări pe scară largă și nenumărate – pentru a diagnostica boli genetice, a face amprente ADN, a găsi bacterii și viruși, a studia evoluția umană, a clona ADN-ul unei mumii egiptene, a stabili relații de paternitate sau biologice etc. În consecință, PCR a devenit o instrument esențial pentru biologi, laboratoare de criminalistică ADN și multe alte laboratoare care studiază materialul genetic.

    Deci putem intelege ca pentru a face un test de PCR este nevoie doar de o mica mostra de ADN, aceasta poate fi amprenta (asa a aparut folosirea in larg a acestui test), fir de par sau absolut orice urma de ADN.

    Pai si atunci, intrebarea fireasca este, de ce oare in testul PCR pt sars-cov-2 se foloseste metoda betisorului cu vata introdus in nas? Ce pot ei gasi in plus fata de ce gasesc intr-un fir de par?
    Sa analizam poza urmatoare in care se arata testarea anticovid metoda PCR:
    shorturl.at/emxO1
    Nu cumva locul unde ajunge betisorul seamana cu asta?
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hypothalamus#/media/File:1806_The_Hypothalamus-Pituitary_Complex.jpg

    Ei bine, acest loc poarta numele de Hyphotalamus.
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20093161/
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hypothalamus#Blood-borne_stimuli

    Hyphotalamusul este cea mai usoara metoda prin care se poate ajunge la bariera hematoencefalică.

    Bariera hematoencefalică (blood-brain barrier sau BBB) este bariera fiziologică care există între sistemul sanguin și sistemul nervos central (creier). Această barieră are rolul de filtru pentru a împiedica pătrunderea în creier a unor substanțe toxice, germeni patogeni, care se pot afla în sânge. În același timp bariera permite pătrunderea din sânge a substanțelor nutritive necesare creierului, această filtrare selectivă a unor substanțe este realizată de piamater.
    Bariera hematoencefalică, produce însă greutăți la administrarea unor medicamente, la tratarea unor boli neurologice, medicamente care vor fi împiedicate de barieră să ajungă în creier. Structural, bariera hematoencefalică este reprezentată de existența unor joncțiuni strânse între celulele endoteliale ale capilarelor. Joncțiunile strânse formeaza bariera care prezintă permeabilitate selectivă și lasă să treacă în lichidul cefalorahidian doar anumite substanțe cum ar fi: glucoză, folosită de creier pentru activitățile sale, alcool, droguri, explicând efectele acestora.
    De pe wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Blood%E2%80%93brain_barrier

    Acum ca am inteles ce face aceasta bariera si pe unde se poate ajunge la ea, ramane intrebarea cum se poate trece totusi de aceasta? Exista mai multe metode, printre care amintesc, lipozomi (un fel de proteina), ultrasunete, dar cel mai important, prin Nanoparticule cu ajutorul nanotehnologiei! Procedeu inventat chiar de catre o echipa de romani!

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6321434/
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nanoparticles_for_drug_delivery_to_the_brain

    Articol wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Blood%E2%80%93brain_barrier#Nanoparticles
    Nanotehnologia este în curs de cercetare preliminară pentru potențialul său de a facilita transferul de medicamente în BBB. Celulele endoteliale capilare și pericitele asociate pot fi anormale în tumori, iar bariera hematoencefalică poate să nu fie întotdeauna intactă în tumorile cerebrale. Alți factori, cum ar fi astrocitele, pot contribui la rezistența tumorilor cerebrale la terapia folosind nanoparticule. Moleculele liposolubile cu greutatea mai mică de 400 de daltoni se pot difuza liber pe lângă BBB prin difuzia pasivă mediată de lipide.

    Ce se intampla dupa spargere acestei bariere?
    Atunci când bariera hematoencefalică este sparta, așa cum se întâmplă în unele tipuri de cancer cerebral și infecții ale creierului sau când apar mici rupturi ale vaselor de sânge, unele substanțe care sunt ținute în mod normal în afara creierului intră și provoacă probleme creierului.
    Unele dovezi sugerează că slăbirea barierei hematoencefalice poate chiar preceda, accelera sau contribui la o serie de tulburări neurodegenerative. De exemplu, studiile sugerează că o barieră hematoencefalică care scapă permite prea multor celule albe din sânge în creierul persoanelor cu scleroză multiplă (SM). Cu acces la creier, aceste celule atacă mielina, învelișul izolant dintre celulele nervoase, ducând la simptomele devastatoare ale bolii.
    https://www.brainfacts.org/brain-anatomy-and-function/anatomy/2014/blood-brain-barrier

    Concluzie: Pe langa faptul prin testarea PCR este posibila salvarea si prelucarea datelor ADN are oamenilor pentru un studiu in masa sau alte lucruri de domeniul SF, clonare etc. aceasta testare a fost modificata pentru a face si intruziune in bariera hematoencefalica cu ajutorul nanotehnologiei ce vor produce o serie intreaga de repercursiuni negative asupra sanatatii individului.

  1. Si daca o femeie trebuie sa nasca, unde sa mearga ? Ca poate avea complicatii, se pot intampla multe. Daca vrea sa mearga la spital, trebuie sa faca acest test.
   Veniti cu o solutie.

   1. Matei 24:19. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!

    Inainte la tara se nastea cu moase, chiar si prin 90 mai erau…

    1. Atata te-a dus capul ??? Esti casatorit, ai copii ? Daca sotia ta sau cineva din familia ta era acum in situatia asta, ce ai fi facut ?
     E usor sa dai din umeri, cand nu te afli in situatia altuia.
     Din pacate, asa am ajuns noi crestinii… nu ne pasa ca altul e intr-o situatie delicata, nu stim decat sa punem niste versete si atat. Habar nu avem de solutii. De asta suntem o prada atat de usoara, din cauza dezbinarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings
Doamne, ajută! Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține activ OrtodoxINFO! DONAȚII