X

Bill Gates si premierul britanic se întâlnesc pentru elaborarea unui plan național de vaccinare anti Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Boris Johnson se va întâlni cu Bill Gates pentru a elabora un plan național de lansare a vaccinurilor, împreună cu giganții farmaceutici. 

Premierul Britanic și cofondatorul Microsoft vor organiza o masă rotundă în această seară pentru a aborda criza coronavirusului și pentru a discuta despre planurile viitoare de stopare a mai multor pandemii.

Fundația Bill și Melida Gates a realizat cea mai mare investiție în cercetarea pandemiilor, 27 miliarde de lire sterline, pentru descoperirea unui vaccin pentru coronavirus.

Șeful Microsoft a spus anterior, că țări precum Marea Britanie și SUA ar putea reveni la normal până la „sfârșitul anului 2021”, dacă se va găsi un vaccin.

Dar el a avertizat că disponibilitatea vaccinurilor va fi crucială.

Dl Johnson a fost optimist cu privire la vaccinul Pfizer, care s-a dovedit a fi 90% eficient în protejarea persoanelor împotriva coronavirus.

Un purtător de cuvânt al Downing Street a declarat că domnul Gates, Johnson și șefii de la giganților farmaceutici vor discuta despre „planul în cinci puncte al Premierului Britanic pentru a opri viitoarele pandemii”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

    1. deci boris johnson ca premier nu e in stare sa rezolve vaccinarea in tara lui, trebujie sa se consulte cu bill gates of hell

      1. Sunt din aceeași “gașcă”. Amândoi sunt executanți. I-au cumpărat pe toți cei ce sunt de vânzare și acum se pregătesc de măcel. Vițeii suntem noi. Dar nu toți vițeii vor fi mâncați de hiene, căci s-ar îngrășa prea mult. În final hienele își vor recunoaște nebunia.

        1. uitati-va ce fata are acest Boris un vacar alcoolic , prost si idiot ca in marea lui majoritate a britanicilor lui idioti si spalati pe creier de atata alcool , idiotenie si prostie . Sa isi vaccineze vacarul asta tampit englezii lui ca si asa in marea lor majoritate sunt cretini si spalati pe creier . Multi din anglia aia sunt atei , rasisti si prosti DECI SE VOR DUCE CA VITELE LA VACCINARE CA IDIOTII .

    2. Ei s-au autoproclamat, nu verbal, ci faptic, dumnezei ai planetei Pământ. A mai încercat și Lucifer să-și pună scaunul de domnie deasupra norilor, ca să fie la fel ca Cel Preaînal, și știm cum a fost aruncat din cer și că i-au crescut și coarne. Cei ce ne terorizează azi sunt uneltele lui Lucifer. Unde a mers tatăl lor, Lucifer, acolo și ei dacă nu-și vor reveni la normal. Iar normalul înseamnă, pentru cine nu știe încă, să faci bine celui de lângă tine, oricine ar fi el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button