X

Armata va fi implicată în vaccinarea populației, afirmă Tătaru Nelu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Armata va fi implicată în vaccinarea populației în momentul în care vaccinul anti-Covid va ajunge în România, spune ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

„În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, ca să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul – n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a declarat ministrul Sănătății, citat de Mediafax.

El a arătat că armata va ajuta instituțiile militare în schema de vaccinare a populației.

„Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”.

Iohannis anunța, marți, că România va primi peste 10 milioane de doze de vaccin în prima tranșă, iar primii care vor fi vaccinați vor fi angajații din sănătate și persoanele aflate în situație de risc. Întreaga populație se va putea imuniza în primăvară și nu va forța pe nimeni, dar vaccinul va fi ABSOLUT recomandatvaccinul va fi ABSOLUT recomandat, a spus Iohannis.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Dacă noi vom refuza masiv vaccinarea, atunci nu cred că statul va avea ce să ne facă! Clar?
    Totul depinde de noi! Nu suntem în nazism sau comunism, nu suntem în Coreea de Nord!

      1. Să nu ne facem iluzii: populația va cere singură vaccinul, iar noi, cei ce refuzăm, vom fi o minoritare. Exact ca si în cazul botnițelor!!

        1. Asa este doamna Gabriela vor face cozi la medicul de familie, numai ca acest vaccin va conține se spune de către o doctorița pe nume Carrie Madej, atenție o substanță printre altele cu numele de luciferaza.

    1. Iti faci iluzii degeaba….95% din populatie e satanizata si va cere pedepasa cu MOARTEA pentru cei care refuza vaccinul. Eu sunt denuntat la conducerea firmei de catre colegii mei fiindca refuz sa port botnita la munca…si tu imi vorbesti despre populatia care va refuza vaccinul!!!?? Nu stii cu ce popor de cretini ai de a face!

        1. Nu imi pune mie intrebarea asta…Pastreaz-o pentru spalatii pe creier care te vor fugarii cu ciomege si vor arunca cu bolovani dupa tine fiindca nu te inchini zeului covid si nu aduci ofranda prin vaccinare

    2. Băieții se grăbesc că nu mai pot ține în spate minciuna și trebuie să ajungă rapid la scopul final(vaccinarea).
      Sunt conștienți că butoiul cu pulbere zis dezinformare va exploda cât de repede și acum o dau înainte accelerat cu vaccinul!
      Atenție români: Să nu ne lăsăm păcăliți!

  2. Mulțumim! Nu e cazul să se deranjeze armata. Poate că are ceva mai bun de făcut! Dacă vaccinurile sunt de calitate, trebuie să ne spună specialiștii, nu politicienii! Iar unii specialiști ne-au spus și ce conțin aceste vaccinuri și ce efecte au asupra celui vaccinat și scopul real al vaccinării. ,,Scopul scuză mijloacele!”- pare a fi deviza momentului! Sataniștii ne vor satanizați, monitorizați și supuși prin vaccin. Așa că e corect politic să promoveze vaccinul, dar nu ne e de folos pentru mântuire în primul rând.

    1. Pai eu zic ca abia dupa ce s-a vaccinat Wuhanis, guvernul si parlamentul si asteptam vreo 10 ani sa vedem efectul, putem discuta daca acceptam sau nu vaccinul. Cat despre armata, care armata? A, era sa-l uit pe bravul “comandant al actiunii” aRahat! Scuze!!

  3. Stați calm. Ai noștri sunt atât de dezorganizați că nu vor fi în stare să organizeze vaccinarea. Se vor strica vaccinurile că vor încerca să le păstreze până se organizează și nu vor fi în stare, va iesi scandal la UE că România e codașă la vaccinare. Poate că se vor vaccina câțiva piloși, guvernanții, apropiații lor… se va face speculă cu vaccinuri, unii se vor vaccina pe bani grei. Vor înflori zvonuri cum că vaccinul este fals, expirat sau stricat
    Noi nu suntem în stare să ne vaccinam nici dacă am vrea
    Și să nu uităm că cel mai mare pericol nu e vaccinul săracul, ci că vei lua coronavirusul la coadă unde sigur va fi inghesuială
    Și testarea va fi nerelevantă că cine se vaccinează nu are cum să nu iasă pozitiv la teste, nu? Și atunci cum deosebești pe cel vaccinat de cel îmbolnăvit la coadă?
    Se va zice că oamenii s-au imbolnăvit de la vaccin. “Și va fi rătăcirea de pe urmă mai rea decât cea dintâi!”

    1. ”Și să nu uităm că cel mai mare pericol nu e vaccinul săracul, ci că vei lua coronavirusul la coadă unde sigur va fi inghesuială”
      Vaccinul e un pericol extrem.

      1. Cum ai constatat că vaccinul e un pericol extrem? Da, o fi prezentând anumite pericole că nu iese fum fără foc. Dar că e un pericol extrem mi se pare o exagerare. Depinde pe cine crezi. Eu recunosc că nu mai știu pe cine să cred

  4. “Întreaga populație se va putea imuniza în primăvară și nu va forța pe nimeni, dar vaccinul va fi ABSOLUT recomandat…”

    Am vazut ca se tot vorbeste de spre ceva vaccin anticovid, inclusiiv terchea berchea din fruntea Romaniei.

    Întreaga populație se va putea imuniza în primăvară ? -> Cu ce ?
    Despre ce vaccin e vorba ?
    Cine la inventat ?
    Cine si cand l-a testat ?
    A trecut toate testele, care inseamana vreo 15 ani ?
    Cand a fost descoperit si de catre cine ?
    Chiar s-a descoperit un vaccin impotriva unui virus ARN ? Serios ?
    Inseamna ca au descoperit si pentru SIDA ?

  5. daca vor razboi civil asa sa faca pentru ca acolo se indreapta lucrurile

    cei mai multi nici nu vor sa auda

    ce spui tu cca70 la firma la care lucrezi probabil esti in Bucuresti in it sau alta multinationala e un caz izolat tinerii sau cine s aia indiferent de varsta sunt prosti ca noaptea de informat nimic ca de unde timp cand lucrezi 9 h si vii de la munca cu mintea franjuri pe o leafa mizerabila in raport cu dificultatea muncii

    Eu cu cine am vorbit stiu aproape toti de treaba asta si nici nu vor sa auda asa ceva…..

    sa postati intrun articol ceva procedura legala sau medicala prin care se refuza cu cerere cu tot la toate autoritatile poate e vreun avocat ceva care stie cum sta treaba in jungla legislativa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button