X

Filmul Songbird arată noua lume apocaliptică Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce încearcă să ne transmită Elitele prin această programare predictivă? Un viitor sumbru care deja a început si urmează să se agraveze tot mai mult?

În noul thrillerul terifiant SONGBIRD, noul virus COVID-23 (n.t. interesant număr 23, simbolizează doi de 3, adică numărul masonic 33) suferă o mutație și lumea este în al patrulea an de carantină. Americanii infectați sunt smulși din casele lor și duși forțat în lagărele de carantină, cunoscute sub numele de Q-Zones, din care nu există nicio scăpare. Câteva suflete curajoase se luptă împotriva forțelor de asuprire. În mijlocul acestui peisaj distopian, un curier neînfricat, Nico (KJ Apa), care este imun la agentul patogen mortal, găsește speranță și dragoste împreună cu Sara (Sofia Carson), deși carantina ei le interzice contact fizic.

Directorul filmului este Adam Mason (n.t. numele Mason…să fie doar o concidență?)

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Nu văvrecomand să vizionați trailerul, pentru că are și o scenă sexuală.
  Trebuie să fim oameni cu discernământ. Este posibil să fie într-adevăr programare predictivă. Dar este posibil să fie doar film de Hollywood. Au văzut oportunitatea de a face bani din acest subiect. Numai că efectul s-ar putea să fie invers. Nu știu dacă lumea va aprecia un asemenea film.
  (în cheia programării predictive … spun că acel cântec (care apare obsesiv în trailer) e o piesă de la Bob Marley. Această piesă apare și în ”I am legend” din 2007, care prezintă un viitor distopic unde majoritatea oamenilor au fost răpuși de un virus ucigaș. De mai mulți ani erau zvonuri că vor face un film anterior lui ”I am legend” (ceea ce la ei se numește ”prequel”). Faptul că au pus în trailer acest cântec s-ar putea să fie un mesaj subtil în acest sens. De asemenea, în trailer zice că acest virus fictiv covid-23 afectează creierul, ceea ce seamănă suspect de mult cu virusul din I am legend … care se poate spune că afecta creierul (pentru cei care supraviețuiau) din moment ce deveneau niște zombie cu minime rămășițe de viață umană. )
  Câteva chestii care apar în trailer:
  – oamenii se scanează singuri folosind telefonul (probabil o procedură obligatorie). Dacă rezultatul este positiv, vine armata la ușa respectivului;
  – bolnavii sunt ținuți în lagăre;
  – străzile sunt pustii;
  – există oameni imuni;
  – bilanțul morților este foarte mare;
  – armata este pe străzi, și există puncte de control din loc în loc;
  – se pare că unii vecini de bloc se toarnă între ei;
  – armata te împușcă pe loc dacă nu cooperezi;
  Mai spun o dată: ar putea să fie predictiv, dar ar putea și să nu fie. Dacă i-a dat cuiva prin cap să facă un asemenea film și să mizeze pe efectul horror, atunci era normal pentru el să se gândească la cele mai de coșmar chestii pe acest subiect. Numai că s-ar putea s-o dea în bară pe partea financiară … se pare că oamenii nu agrrează conceptul. Oamenii n-au chef să dea bani la cinema pentru a se traumatiza mai tare decât sunt deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII