X

Chinezii susțin că 90% dintre pacienții Covid au fost tratați cu ajutorul remediilor naturiste

Covid-19| Chinezii susțin că 90% dintre pacienți au fost tratați cu ajutorul remediilor naturiste

Mass-media chineză dedică articole lungi medicinei tradiționale a țării, susținând că datorită ei coronavirusul a fost eradicat. Mic tur al ziarelor locale realizat de corespondentul postului de radio Europe 1.

La Beijing, diplomația medicală chineză este în prim-plan. Țara își promovează medicina tradițională și acest lucru se reflectă în canalele mass-media. Potrivit Global Times, 90% dintre pacienții cu coronavirus au fost vindecați datorită acestor rețete ancestrale pe bază de plante și rădăcini.

Cocktail pe baza de… caprifoi

Ziarul Cotidianul Poporului adaugă că acest medicament este foarte popular în toată Asia și chiar în Rusia. Publicația a dedicat un articol lung acestui subiect, explicând că nomenclatura rusă este adepta acestei plante. Potrivit China Daily, caprifoiul întărește sistemul imunitar, iar un cocktail făcut din această plantă și-ar fi dovedit eficacitatea împotriva coronavirusului.

Dar de ce există această dezbatere amplă în jurul medicamentelor tradiționale? Răspunsul este oferit de agenția oficială chineză, care spune că medicina traditionala aduce 500 de miliarde de dolari în fiecare an. În creștere cu 70% față de 2017.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.