X

Imaginea BOR din aceste zile: Preot, fără buletin de Iași, respins de jandarmi

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-Biserică

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Ce caută jandarmii la Cuvioasa Parascheva? Au rezolvat toate problemele referitoare la corupție? De ce stresează oamenii nevinovați?

    1. Da, poarta botnita…e popa de fapt si nu preot…pentru un preot mai onorabil ar fi sa apara in pielea goala ( asa ne-am nascut toti) decat cu botnita lui satan pe gura. Dar na,…..ecumenismul post cretan a zapacit la minte si pe purtatorii de patrafir…si din preoti i-a facut popi. Asta e efectul ereziei din BOR ( BOR cea oficiala). O impotenta totala a clerului in fata statului satanic.

  2. Nu jandarmii nu l-au lăsat la Sfintele moaște, ci ecumenismul la care a aderat după Sinodul din Creta, făcând ascultare de ierarhii trădători de Dumnezeu. Singuri s-au dat anatemei toți care au primit hotărârile acelui Sinod tâlhăresc, chiar de se conștientizează acest lucru sau nu. Deci singuri își dau cu stângul în dreptul. Ceea ce vedem este doar consecința pseudo-Sinodului. Degeaba se caută vinovații în jandarmerie și conducerea statului. Adevărații vinovați sunt cei pe care i-am prezentat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.