X

Un falsificator se află în fruntea Grupului de Comunicare Strategică. Se mai poate baza cineva pe cifrele transmise zilnic de asemenea impostor?

Acest individ a hotărât și blocarea portalului OrtodoxINFO

manciu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică (structură care se ocupă de comunicarea datelor despre pandemia de coronavirus), nu a absolvit studiile universitare. 

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a lansat informaţia într-un editorial publicat pe spotmedia.ro:  “Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență.”

STIRIPESURSE.RO a solicitat o reacţie oficială din partea lui Andi Manciu, însă acesta nu a răspuns până la ora publicării acestui articol. De asemenea, STIRIPESURSE.RO a solicitat Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative Bucureşti să confirme/infirme faptul că Manciu nu a obţinut diploma de licenţă.

Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă“, a transmis SNSPA.

În CV-ul publicat pe site-ul Guvernului, Andi Manciu a precizat ca are studii universitare SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice.

Înainte de a fi numit consilier de stat, Andi Manciu a fost şeful Departamentului de comunicare al PNL, poziţie în care a ajuns după nouă ani ca reporter la mai multe agenţii, ziare şi televiziuni. Soţia acestuia este consilier la Administraţia Prezidenţială.

Andi Manciu era vehiculat ca posibil candidat din partea PNL pentru o funcţie de deputat, la alegerile parlamentare din decembrie.

content-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Am primit si eu in privat inregistrari cu unele cazuri din tara ,in unele pacientii primesc tratament pt a muri cat mai repede,alte cazuri primesc batai zdravene…
    In spital nu trebuie sa mai ajunga nimeni ,e strigator la cer ce se intampla acestia nu sunt cadre medicale.
    Am inteles ca acum fac alte juraminte pt a face aceste lucruri.
    Dumnezeu sa ne.pazeasca si sa ne apere de cel rau.
    Amin!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button