X

Biil Gates nu ne dă nicio șansă, decât dacă ne vaccinăm în masă! Cât de evident mai poate fi scopul pentru care au eliberat din laborator acest virus?


Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a sugerat într-un interviu acordat NBC cum omenirea va depăși pe deplin consecințele pandemiei COVID-19.

În opinia sa, principala condiție pentru revenirea la „viața normală” este vaccinarea împotriva coronavirusului.

„Singurul mod în care oamenii se pot întoarce pe drumul cel bun este de a obține un vaccin foarte eficient și accesibil”, a spus Gates.

Fondatorul Microsoft consideră că vaccinarea în masă va opri răspândirea infecției cu coronavirus și va pune capăt bolii „la scară globală”, relatează Interfax.

Organizația Mondială a Sănătății a declarat focarului de coronavirus o pandemie în martie 2020. Conform celor mai recente date, numărul de cazuri COVID-19 în lume a depășit 37 de milioane. În ultima zi, au fost identificate peste 347 de mii de cazuri noi de coronavirus.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Să-și retragă semnăturile de pe actele Sinodului din Creta și atunci poate vor intra românii să se închine la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Semnăturile ierarhilor au îngropat Ortodoxia; de aceea se întâmplă aceste lucruri. Dar va veni și rândul bucureștenilor, căci ziua Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștilor se apropie. Ni se întâmplă exact ca-n cazul aceleo corăbii care navigând au ajuns-valurile furtunii care erau gata s-o scufunde. S-au tras sorții și a fost găsit cel pentru ale cărui păcate se întâmplau acestea, iar acesta a fost aruncat peste bord. Așa a fost salvată corabia mântuirii. Acum nou știm clar cine a semnat în Creta, deci știm cine trebuie să păraaească corabia. Ăsta-i răspunsul sau asta-i soluția în cazul Bisericii Ortodoxe. Degeaba se vor speti oamenii să intre la Sfintele Moaste, căci Dumnezeu, la rugăciunile Sfintei Parascheva, nu va îngădui. Rezolvați problema ecumenismului și apoi vom mai vedea cum stăm. Ăsta-i adevărul.

  2. Nenea Bill stie prea bine cu ce se vor injecta oamenii, mai intai de bunavoie, iar apoi siliti! Celor care inca vor sa-si bage de bunavoie, „otrava din seringa” in ei, nu pot decat sa le zic, folosindu-ma de cunoscuta vorba a simpaticului comediant, Vasile Tomazian: „Sal’tare Taică Și Noroc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.