X

Joe Biden dorește avorturi oricând, oriunde, și în orice circumstanțe

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am renunțat de mult a mai pretinde că înțeleg impactul pe termen lung al alegerilor prezidențiale, îndeosebi prima dintre ele, ce a avut loc aseară în Cleveland, Ohio.
Sondajele de opinie rapide sunt doar atât – un instantaneu în timp. Acestea fiind zise, luați în vedere spusele lui Gary Bauer din această dimineață:

“Sondajele de opinie erau previzibile. Audiența CNN l-a declarat pe Biden câștigător. Sondajul Breitbart l-a declarat pe Trump câștigător. Dar este un sondaj ce merită mai multă atenție: Telespectatorii postului de televiziune în limba spaniolă  Telemundo l-au numit pe Trump câștigător cu o majoritate covărșitoare de 66% la 34%.”

Acest rezultat ar putea fi în cele din urmă cel mai important dintre ele. Precum am discutat anterior, sprijinul pentru fostul vice-președinte Joe Biden cu poziția sa în favoarea avortului din partea comunității latine este pusă sub semnul întrebării. De exemplu, din ultimul sondaj Washington Post/ABC News reiese că 39% din electoratul hispanic din Florida îl sprijină pe Președintele Trump.

Vom publica un articol separat astăzi referitor la un interviu pe care Biden l-a acordat pentru New York Times în Ianuarie, pe care l-am ratat. Sprijinul său pentru avort era clar și ferm, asta în timp ce expliația sa pentru schimbarea de poziție în legătură cu Amendamentul Hyde a fost confuză, dacă nu chiar contradictorie.

Seara trecută nu a arătat bine pentru Chris Wallace. Întrebările alese de dumnealui i-au dat lui Biden un mare avantaj. Și mai grav a fost felul în care a denaturat spusele lui Trump permițându-i lui Biden să se sustragă din poziții incomfortabile neacordându-i întrebări suplimentare ce erau evidente.

Semnează petiția: Nu putem vota pentru Joe Biden
De exemplu Biden a zis:

“Partidul sunt eu. […] În acest moment eu sunt Partidul Democrat. […] Platforma Partidului Democrat este una pe care eu o aprob.”

Dar Wallace n-a întrebat care este poziția platformei democrate în privința avortului, o omisiune gravă, deoarece în decursul campaniei sale Biden s-a prezentat drept un candidat moderat.

Nu este nimic moderat în poziția Partidului Democrat față de avort. Președintele NRL Carol Tobias a avut de comentat în această dimineață “Partidul Democrat și conducerea sa doresc avorturi oricând, oriunde, și în orice circumstanțe”. Declarând că aprobă platforma partidului, “reiese că Joe Biden dorește avorturi oricând, oriunde, și în orice circumstanțe.”

Platforma Partidului Republican este una categoric pro-viață.Se încheie cu această critică a poziției democrate:

“Poziția Partidului Democrat asupra avortului este una extremă. Sprijinul aproape nemărginit al democraților în favoarea avortului, și opoziția lor stridentă față de cele mai elementare restricții, îi alienează de populația americană. Datorită opoziției lor față de procedurile clinice de siguranță, sprijinului pentru finanțarea avorturilor de către contribuabili, și respingerea centrelor de consiliere ce oferă alternative la avort, vechea mantră Clinton “sigur, legal și rar” a fost redusă la “legal”. Suntem mândri de a face parte din partidul ce protejează viața umană și conferă soluții reale femeilor.”

Ca să fim corecți, Wallace a pus o întrebare incomodă în legătură cu propunerile democraților de a desemna judecători suplimentari în Curtea Supremă dacă câștigă controlul asupra Senatului în Noiembrie. Însă acesta i-a permis lui Biden să evite întrebarea:

“Domnule vice-președinte, vorbeam despre Curtea Supremă, în cazul în care senatorii republicani aprobă numirea Judecătorului Barrett, a fost pusă în discuție încheierea obstrucției parlamentare sau suplimentarea numărului de judecători. Numiți asta o diversiune din partea președintelui. Dar nu președintele a propus asta ci colegii dumneavoastră democrați din Congres. Așa că întrebarea mea pentru dumneavoastră, ați refuzat să discutați pe acest subiect în trecut, sunteți dispus să transmiteți publicului american dacă veți sprijini sau nu încheierea obstrucției parlamentare sau suplimentarea numărului de judecători?”

După ce Biden a divagat, Președintele Trump i-a pus aceeaști întrebare. Biden nu dorea să răspundă și a zis la sfârșitul segmentului:
“Nu voi răspunde la această întrebare.”

Următoarea dezbatere este programată pentru 15 octombrie, dar după cum era de așteptat campania Biden se eschivează. Potrivit POLITICO:

“Într-o convorbire tellefonică în urma dezbaterii, membrii campaniei au fost întrebați dacă se vor angaja să participe la următoarele două dezbateri și dacă vor solicita schimbări din partea comisiei. Managerul ajunct de campanie Kate Bedingfield a precizat numai că se poartă discuții cu comisa și că “presupun că vor fi necesare discuții suplimentare”.

Senatorul din Delaware Chris Coons a spus că nu-i stabilit dacă Biden se va angaja să participe la dezbateri ulteriare.”

Când aveți timp, vă rog să-mi citiți articolul referitor la interviul lui Biden cu redacția New York Times.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button