X

Ce măsuri vrea să ia sistemul împotriva celor care refuză vaccinarea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform ultimelor cercetări jumătate din populația americană nu se va vaccina împotriva virusului corona.

Prin urmare, presupuși oameni de știință au preluat această problemă previzibilă și au oferit autorităților sanitare un ghid inițial cu privire la modul de procedare în astfel de cazuri.

Celebrul New England Journal of Medicine a raportat ieri că au fost dezvoltate strategii pentru a ocoli aversiunea pe scară largă la vaccinare.

Autorii vor să încerce mai întâi măsurile voluntare pentru a nu fi nevoiți să aplice pedepse.

Dar dacă acest lucru nu funcționează în grupul țintă de bază, se scoate bățul!

Nu vorbi mult timp aiurea, ci execută imediat pedepse dure!

Deoarece eșecul previzibil al procedurii voluntare de a solicita vaccinul presupune o mulțime de bani, nu se dorește să aștepte mai mult de câteva săptămâni înainte de a recurge la mijloace mai dure.

Și așa ceva încă se numește om de știință! Copiii nelegitimi ai Dr. Mengele de la Auschwitz le trimite cele mai bune salutări!

Și apoi urmează ca de obicei.

Similar cu Auschwitz, se dorește împărțirea populației (deținuții lagărului de concentrare) în diferite grupuri:

„Grupurile cu risc ridicat” vor să rateze prima lovitură chiar la începutul campaniei.

Aceasta îi include pe cei mai în vârstă, cărora le este garantată participarea.

Este îndoielnic dacă profesiile din domeniul sănătății pot fi atât de ușor de atras.

Deținuții, studenții și personalul militar sunt pradă ușoară, deoarece li se poate ordona.

Asta ar putea funcționa foarte bine ……

Acest document neobișnuit spune că, literalmente, vrea să facă o muncă rapidă cu cei care refuză și nu aprobă nicio lege suplimentară.

Deci, sancțiunile pentru cei care refuză să se vaccineze ar trebui să fie severe, astfel încât să aibă un efect semnal!

Mai exact, aceasta înseamnă că vă puteți pierde slujba, nu mai puteți merge la cumpărături sau puteți intra într-o carantină eternă în propriul apartament.

În acest context, ar fi, de asemenea, foarte important ca relațiile strânse dintre autoritățile sanitare și industria farmaceutică să nu fie expuse.

Trump administration to fast track efforts to develop COVID-19 vaccine

Persoana lui Donald Trump însărcinată cu Operațiunea *Warp Speed ​​(Moncef Slaoui) a trebuit să renunțe la slujba sa la Moderna și să-și vândă acțiunile.

A fost cu adevărat inuman, deoarece a pierdut câteva milioane de dolari.

Pentru grupurile cu un risc scăzut pentru sănătate, vor să folosească metodele obișnuite de publicitate pentru semi idioți și să le vândă cea mai mare și mai rapidă lansare a unui vaccin din istorie.

De obicei, a fost nevoie de 10 ani pentru a dezvolta un nou vaccin!

Și dacă considerați că au existat o mulțime de eșecuri, vă puteți imagina destul de bine misiunea sinucigașă actuală.

Desigur, autorii acestui articol în New England Journal of Medicine au acceptat bani de la Fundația Bill și Melinda Gates.

Această fundație a investit deja miliarde de dolari în diferite vaccinuri.

Șapte fabrici au fost deja construite pentru a produce acolo vaccinul câștigător.

Așa că abia așteaptă să ne lase să găsim un ac cât mai repede posibil.

Operation Warp Speed's opaque choices of COVID-19 vaccines draw Senate scrutiny | Science | AAAS

În timpul unei audieri asupra vaccinurilor COVID-19, Francis Collins, directorul Institutului Național de Sănătate, a prezentat o replică a virusului care cauzează boala.

SUA, Marea Britanie și multe alte țări au comandat și plătit deja sute de milioane de fiole de vaccin.

Dar până acum nicio companie farmaceutică occidentală nu a avut un succes decisiv.

Chiar dimpotrivă. Efectele secundare ale produselor AstraZeneca și Moderna care au devenit cunoscute până în prezent sunt chiar destul de descurajante.

Deci, este o nebunie pură și dură, și dacă nu ar fi reală, ai putea chiar să râzi de asta. SURSA – Indexexpurgatorius

*****

When will I get a coronavirus vaccine: Operation Warp Speed timeline - Business Insider

*Operațiunea Warp Speed ​​este un parteneriat public-privat, inițiat de administrația Trump, pentru a facilita și accelera dezvoltarea, fabricarea și distribuția vaccinurilor COVID-19, a terapiei și a diagnosticului. Operațiunea Warp Speed ​​a fost introdusă la începutul lunii aprilie 2020, după o întâlnire la masă rotundă cu Trump, Pence și directori din industrie, la Casa Albă la 2 martie. Acesta va promova producția în masă a mai multor vaccinuri pe baza dovezilor preliminare care să permită o distribuție mai rapidă dacă studiile clinice confirmă că unul dintre vaccinuri este sigur și eficient. Planul anticipează că unele dintre aceste vaccinuri nu se vor dovedi sigure sau eficiente, ceea ce face programul mai costisitor decât dezvoltarea tipică a vaccinului, dar poate duce la disponibilitatea unui vaccin viabil cu câteva luni mai devreme decât termenele tipice. Congresul a alocat pe 27 martie aproape 10 miliarde de dolari pentru Operațiunea Warp Speed ​​prin legea Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security (CARES), cu 6,5 miliarde de dolari desemnați de Congres pentru dezvoltarea contramăsurii prin BARDA, împreună cu 3 miliarde de dolari pentru cercetarea NIH.

Coronavirus: Operation Warp Speed

Operation Warp Speed ​​este un program interinstituțional care include componente ale Departamentului de sănătate și servicii umane, inclusiv Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Food and Drug Administration (FDA), National Institutes of Health și Biomedical Advanced Research și Autoritatea de Dezvoltare (BARDA); Departamentul Apărării; firme private; și alte agenții federale, inclusiv Departamentul Agriculturii, Departamentul Energiei și Departamentul Afacerilor Veteranilor. – Wikipedia

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. In 2021 va fi probabil al doilea razboi civil in America. Cine va castiga? China? Rusia? Ca UE nu are sanse

    1. Va castiga cel care se va “smeri” mai cu talent inaintea covrigului si se va face mai “bineplacut” inaintea spurcaciunii. Semnul obedientei maxime este chiar imbolnavirea insasi, la care a procedat si Trump in disperare ca va pierde.

  2. Se apropie vremea mărturisirii dreptei credințe. Mulți Cuvioși și-au dorit să trăiască aceste vremuri și iată-ne pe noi beneficiind prin pronia cerească de aceste zile. Să nu ne temem, ba și mai mult să ne bucurăm fiindcă ne apropiem de lacașurile cerești. Modelul de jertfă Îl avem, așa că să-L urmăm fără teamă sau regrete. Hristos este modelul nostru în veci de veci!

  3. Nu este exclus ca antivaccinistii sa fie inchisi in lagare.Vi se pare imposibil?Multe ni se pareau imposibile acum un an si uite ca se petrec.Daca spuneai cuiva acum 10-15 ani ca statul va confisca copiii in anumite tari pentru ca parintii ii invata sa se roage la Dumnezeu ti se raspundea”Nu se poate una ca asta”.Uite ca acum se poate.Sa nu mai fim naivi,sa nu zic prosti,de acum orice ni se poate intampla.Farsa asta cu Covidul e doar un experiment.Vor urma lucruri mult mai grave pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button