X

Apel susținut de 300 de cercetători: „Opriți testarea în masă! Este o farsă, toată lumea o știe!”

Covid-19| Apel susținut de 300 de cercetători: „Opriți testarea în masă! Este o farsă, toată lumea o știe!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe 10 septembrie, 35 de specialisti semnau un prim articol „Nu vrem să fim conduși de frică”. Doctorul Fouché era unul dintre ei.

17 zile mai târziu, sunt aproape 300 de personalități: „Este urgent să se schimbe strategia de sănătate în fața Covid-19”.

Louis Fouché, anestezist-medic la secția de reanimare de la Hôpital de la Conception din Marsilia (AP-HM) este din nou în fruntea semnatarilor acestei scrisori publicate de Médiapart.

Personalități extrem de mediatice, precum prof. Jean-François Toussaint, prof. Christian Perronne, epidemiologul Laurent Toubiana sau filosoful André Comte-Sponville, cărora li se alătură alți profesioniști din domeniul sănătății, cercetători și universitari.

Purtătorul de cuvânt al grupului « Pentru o politică sănătoasă echitabilă și proporțională” care reunește 400 de medici, cercetători și cetățeni, dr. Fouché denunță „măsuri disproporționate”.

« Menținem frica și asta ne deranjează », dr. Louis Fouché anestezist-resuscitator

Pe 23 septembrie, ministrul Sănătății a anunțat închiderea barurilor, restaurantelor și sălilor de sport din metropola Aix-Marseille pe baza datelor privind circulația virusului. Pentru doctorul Fouché, Covidul maschează „eșecurile sistemului spitalicesc”.

„Da, există presiune asupra spitalelor, asupra numărului de medici, paturi etc. explică el, dar această situație nu este nouă, este legată de o investiție insuficientă în spitalele publice în ultimii cincisprezece ani, pentru a promova sectorul privat”.

„Spitalele sunt în tensiune din cauza Covidului? Eu spun că nu”, adaugă el. „Realitatea este că a avut loc un deces de Covid în Marsilia în acest weekend (27 la toată Franța), în timp ce există, în medie, 1.700 de decese pe zi în Franța – 450 de decese cauzate de boli cardiovasculare, 430 de cancer, 110 de boli respiratorii, 27 sinucideri, 11 accidente rutiere. E disproporţionat”.

Statistici versus statistici

„Din cei șase pacienți care au fost resuscitați la mine în spital în ultimele zile, trei au avut test Covid pozitiv și au fost incluși în statisticile Covid. Dar, de fapt, erau bolnavi de altceva… șoc septic în urma unei pneumonii cu bacil piocianic, edem acut de palamn, limfom în timpul inducerii chimioterapiei… „, explică el.

„Facem cifrele să spună lucruri care nu sunt adevărate. Îi facem pe acești oameni testați pozitiv să spună că sunt toți bolnavi de Covid, dar acest lucru nu este nu este adevărat. Și nu pot să cred că suntem singurii în acest caz. Înseamnă că aproximativ 30% dintre pacienți nu sunt bolnavi de Covid, de fapt.”.

Este șantajul resurselor

„Când ministrul vine la Marsilia, de ce vine? Practic, vine să dea bani pentru a continua narațiunea fricii și vine să facă un fel de șantaj când spune „Eu hrănesc spitalul public numai dacă faceți ceea ce vă spun, fără discuții”. Iar oamenii se supun pentru a menține instituția pe linia de plutire și a continua să trateze oamenii”.

Louis Fouché nu neagă creșterea numărului de cazuri pozitive. Dar, spune el, se datorează faptului că „vedem ceea ce ne-am interzis să vedem în martie, printr-o politică de teste care nu era adecvată la acea vreme”.

Amenințarea cu izolarea

Este necesar să se oprească organizarea acestor teste în masă și să se limiteze la testele pe bază de prescripție medicală „atunci când exista o suspiciune, după ce a fost consultat de un medic”, crede Fouché.

« Nu puteți controla o boală virală, este o iluzie. »

Amenințarea cu izolarea este o modalitate de „a prelua controlul asupra oamenilor prin amenințare”. „Se combate orice contestație, este tiranică, antidemocratică și nu este proporțională cu riscurile acestei epidemii Covid”, afirmă el.

Potrivit dr. Fouché, restricțiile impuse fac remediul mai rău decât boala.

Efecte secundare devastatoare

„Înlăturăm legătura socială, o rupem”.

„Trebuie să îi protejăm pe cei mai fragili și nu prin politica actuală de sănătate îi protejăm, dimpotrivă. Ar trebui să oprim purtarea măștilor în școli, să oprim purtarea măștilor afară, să înceteze testarea masivă, pentru că totul este o farsă și toată lumea o știe”.

Urgența, spune el, „este să îi protejăm pe cei mai fragili, adică să le oferim mijloace de prevenție oamenilor care se tem, persoanelor care au imunosupresie severă, celor care sunt hipertensivi, obezi, diabetici sau cu comorbidități severe, celor care fac forme grave. Trebuie să le oferim măști FFP2 și nu să îi liniștim în mod fals cu o mască chirurgicală care nu îi protejează. Si să lăsăm virusul să circule pentru a avea loc imunitatea de grup.”.

Laure Farnault, hematolog-imunolog în Marsilia, împărtășește această analiză. De asemenea, ea a semnat platforma. Ea dorește să sublinieze că își exprimă punctul personal de vedere și nu vorbește în numele instituției.

„În post-izolare în secția mea de hematologie, am văzut pacienți sosind cu diagnostice pe care nu le-am mai văzut până acum, toți au rămas închiși în case trei luni și au crezut că în lume nu există nu exista decât Covid.

« Cu toții am uitat că poți muri de un accident vascular cerebral, un atac de cord, cancer metastatic, o mulțime de alte lucruri… umanitatea și-a pierdut mințile », spune Laure Farnault hematolog-imunolog

„Acești oameni și-au pierdut într-adevăr șansele de supraviețuire odată cu izolarea, chiar am văzut multe cazuri din acestea.”

Laure Farnault avertizează, de asemenea, împotriva statisticilor oficiale care nu reflectă realitatea pacienților și deceselor Covid.

„A venit un tânăr de 23 de ani în șoc septic, avea un test PCR Covid pozitiv. Dacă ar fi murit, am fi spus că „a murit de Covid”, dar el a avut leucemie, șoc septic, piocianic”.

„Dar, autoritățile sanitare ar spune că a existat un tânăr în terapie intensivă care a avut Covid… totul este o mascaradă”.

„Nu spun că nu există o problemă de sănătate, subliniază ea, există într-adevăr o problemă de sănătate, dar responsabilitatea  =gestionării revine medicilor și grupurilor de spitale, nu artiștilor, restaurantelor, tinerilor care ies, elevilor de liceu… „.

https://france3-regions.francetvinfo.fr/provence-alpes-cote-d-azur/bouches-du-rhone/marseille/covid-tribune-pres-300-scientifiques-denoncent-mesures-gouvernementales-disproportionnees-1878840.html

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. https://www.incorectpolitic.com/franta-scrisoare-deschisa-a-politistilor-indignati/

    Scrisoare deschisă a Polițiștilor indignați

    În atenția Domnului Emmanuel Macron, Președintele Republicii Franceze și a guvernului său, reprezentat de Jean Castex, Prim ministru și Gerald DARMANIN, Ministru de Interne. Copie trimisă oamenilor politici, presei, radio, personalități mediatice. Sesizarea sindicatelor, a medicinei muncii și a tribunalului administrativ.

    Obiect: Polițiști în coleră împotriva obligației de a purta mască, NOI cerem abrogarea textelor prin care este obligatorie purtarea măștii.

    Domnule Președinte al Republicii, domnule Prim ministru, domnule Ministru de interne, ca urmare a ultimelor decrete și hotărâri care fac obligatorie purtarea măștii în spațiul public dar și în incinta clădirilor de birouri, noi vă împărtășim indignarea noastră profundă pentru următoarele motive:

    Conform declarațiilor publice ale unor eminenți Profesori de medicină ( lista anexă), nu există nici un studiu serios care să valideze folosirea măștilor în lupta contra propagării unui virus.

    Dimpotrivă, diferite voci din domeniul științei, tot mai numeroase în fiecare zi, pun la îndoială în mod public eficacitatea acestor măști, și lucru chiar mai grav, ne alarmează asupra pericolului unei astfel de practici la nivelul întregii populații. Unii dintre ei evocă Riscul de hipoxie demonstrată practic. Să reflectăm puțin: cum ar putea fi inofensiv faptul de a respira zi de zi propriul său aer viciat timp de câteva ore în continuu, câteodată mai mult de 8 ore, așa cum se impune la ora actuală? Apare deci, un risc de sănătate publică major prin această obligație a purtării măștii, motiv pentru care noi angajăm sindicatele să sesizeze medicina muncii și tribunalele administrative competente, cu scopul de a face să înceteze imediat această obligație.

    Decretele prin care devine obligatorie purtarea măștii se bazează pe recomandările OMS cât și ale Înaltului consiliu pentru sănătate publică. Ori OMS și-a dovedit deja incompetența în această privință, în timpul epidemiei de gripă H1N1 din 2009, declarând gripa H1N1 pandemie mondială, ceea ce s-a dovedit a fi fals. Cât despre Înaltul consiliu pentru sănătate publică, acesta este compus din membri care au interese ( pentru unii dintre ei acestea se socotesc in sute de mii de euro, vezi anexa) în intreprinderile farmaceutice private. Obiectivitatea recomandărilor lor este de departe pusă sub semnul îndoieli, căci noi știm , interesele private ghidate de dorința oarbă de rentabilitate se opun adesea interesului general și binelui comun.
    În aceste condiții, aceste decrete reprezintă o subminare gravă a libertăților individuale și un pericol sanitar. Noi revendicăm pentru noi și concetățenii noștri libertatea de a decide fiecare de a purta sau nu o mască și denunțăm în mod ferm aceste decrete arbitrare ca fiind ilegale, având susținerea unor personalități juridice. De altfel, Domnule Președinte, să știți, că în cazul respectării scrupuloase a recomandărilor (schimbarea măștii la 4 ore), cumpărarea măștilor ffp1 reprezintă un cost suplimentar de 350 euros /lună, în medie, pentru o familie. Ori, noi constatăm că multe persoane au dificultăți financiare, au dificultăți să-și procure chiar și un bilet de transport în comun, să se alimenteze în mod demn și să le ajungă banii de la o lună la alta. Ceea ce înseamnă pentru aceste persoane, să poarte în mod fatal aceeași mască mai multe zile consecutive, masca devenind un cuib pentru bacterii care să le infecteze pe acestea. ( vezi anexa)

    În acest context, ni se pare de-a dreptul insuportabil să hărțuim populația cu amenzi de 135 euros. Căci dincolo de dificultățile financiare, concetățenii noștri așteaptă de la noi să rezolvăm mai ales problemele de lipsă de siguranță. Este în mod foarte exact rolul nostru. Noi, Forțele de ordine, fie Poliția Națională, fie Jandarmii, Poliția municipală, noi avem ca prim scop să luptăm împotriva crimelor, a delictelor, câteodată cu riscul vieților noastre, într-o societate, care așa cum știți este din ce în ce mai violentă.

    Domnule Președinte, noi vă cerem în mod oficial: să abrogați aceste decrete care nu sunt o onoare nici pentru Franța și nici pentru vocația noastră. Într-adevăr, cu mijlocele noastre de acțiune limitate, cu lipsă masivă de personal și echipamente și mizele siguranței publice pe care ne-o asumăm, vă garantăm că avem lucruri mai bune de făcut decât să vânăm măștile de hârtie, cu atât mai mult cu cât sunt inutile în lupta împotriva covid!

    Într-unul din discursurile dvs. televizate, ați spus că suntem în război sanitar împotriva unui inamic invizibil, de nesesizat dar care progresează… Astăzi, în ciuda unei propagande mediatice asurzitoare și care terorizează populația, noi putem face un prim bilanț al acestei crize cu ajutorul cifrelor oficiale ale INSEE ( INSTITUT NATIONAL DE STATISTICA): curba mortalității în Franța nu este mai importantă decât în anii precedenți ) și asta nu se datorează purtatului de mască, pentru că tot conform INSEE, vârful mortalității a fost atins în martie, tocmai atunci când guvernul spunea contrariul despre purtatul măștilor; și anume, că sunt inutile…Tot conform INSEE, cancerul (și nu covid) este prima cauză de mortalitate en Franța (150000 de decese / an în Franța, cancerul omoară de 5 ori mai mult decât covid…). Foarte curios, nu v-am auzit vorbind de acest subiect, dvs. căruia, se pare că sănătatea francezilor vă preocupă atât de mult, dvs. care sunteți atât de prompt în a declara război inamicilor invizibili. Suntem surprinși de absența decretelor care interzic tutunul sau utilizarea pesticidelor în agricultură. Nu v-am auzit declarând o mobilizare națională împotriva acestui flagel, care nu este de nesesizat și care decimează în fiecare an sute de mii de vieți. În mod curios, de asemenea, pentru acești uitați, canalele de televiziune la „jurnal” nu au făcut o decontare macabră cotidiană. Tulburătoare situație…De ce se folosesc standarde duble?

    Domnule Președinte, cum bine știți, și Noi, Forțele de Ordine, ducem un război implacabil. Acest război îl ducem împotriva unei criminalități și delincvențe cu adevărat reale, din ce în ce mai vizibilă, care nici nu se mai ascunde, și care din zi în zi este mai de temut. Este un război împotriva unor indivizi din ce în ce mai determinați și „sălbăticiți”. Așadar, Domnule Președinte, vă întrebăm: este rezonabil să-i obligați pe aceștia să-și ascundă fețele în public, pe socoteala victimelor care așteptă să-i identificăm pe autori.? Căci dacă măștile sunt inutile împotriva virusului, în schimb ele sunt foarte utile delincvenților.

    În concluzie, Domnule Președinte, oricare ar fi urmarea pe care o dați acestei scrisori deschise, ea dorește să rămână în istorie, pentru onoarea Forțelor de Ordine, dar și pentru libertatea noastră. Să știe concetățenii noștri că există Polițiști, Jandarmi care sunt scandalizați de aceste măsuri liberticide. Noi, Polițiștii indignați, nu vom colabora la acest proiect sinistru care ar vrea să-i reducă la tăcere pe Francezi, până la a renega dreptul de a respira normal. Ne gândim și la colegii șoferi pe transportul public cărora li s-a impus purtarea măștii de săptămâni întregi, la militarii noștri, la cadrele noastre didactice, la copiii noștri! Rușine să vă fie, rușine acestui guvern! Când ordinele date sunt în mod evident nelegitime, este o datorie imperativă pentru orice polițist să nu se supună, ci să reziste acestor legi scelerate! În consecință, din acest moment, somăm toate autoritățile competente: sanitare, judiciare, sindicale, politice, intelectuale, să se ocupe de acestă problemă. Căci dincolo de purtatul măștii este vorba de amenințarea libertăților individuale în beneficiul unei minorități infime, ne aleasă de nimeni. Nous ne vom supune și vă vom cere socoteală. Ajunge!

    Dragi colegi, dragi concetățeni, dragi Francezi, nu sunteți singuri! Să rezistăm din toate forțele în fața a ceea ce pare să fie o pedeapsă și un pericol real pentru sănătatea noastră, cea a copiilor noștri și mai ales pentru persoanele cele mai fragile, bătrânii noștri. Dacă nimic nu se va face azi- acum- alte măsuri mai liberticide și arbitrare se vor naște, lucru inevitabil. De aceea noi îi chemăm pe toți colegii noștri și cei ai altor corporații, a sănătății, a transportului, asociațiile, mediu privat, cetățeni, camarazi, toate persoanele cu bunăvoință, să se alăture acestei mișcări, să reziste imprimând acest mesaj, difuzându-l și mai ales făcând barieră acestei dictaturi sanitare care ar vrea în fiecare zi, în mod subtil, viclean, să devină tot mai presantă.

    Să facem bloc împreună pentru o Franță liberă! JOS BOTNIȚA, VIVE LA FRANCE!

    Polițiștii indignați

    ANEXA

    „Nu există argument știInțific care să recomande purtarea măștii în exterior” Jean Francois TOUSSAINT, medic francez, profesor de fiziologie la Universitatea Paris-Descartes, Director al IRMES, Institut de cercetare biomedicală și epidemiologică a sportului al INSEP, fost membru al înaltului consiliu de sănătate publică, 31.08.2020 la RFI.

    „De ce le spun ei oamenilor că ar trebui să poarte măști? Este complet absurd. Lumea trebuie să se trezească și să înțeleagă că ceea ce se întâmplă în acest moment este o iluzie și că aceasta va duce la impunerea altor lucruri.” Dr. Rachid A. BUTTAR

    „Nici un studiu nu arată avantajele unei politici generale de purtare a măștii în public. Nici măcar umbra unui beneficiu pentru a se proteja de infecțiile virale respiratorii de tip gripal, nici măcar o lejeră diminuare a riscului: nici o diferență statistic valabilă nu a putut fi observată. Nu a putut fi raportată nici o superioritate a mășilor superfiltrante.” Dr. Denis RANCOURT

    „Puneți capăt purtării de măști faciale care activează virusul și literalmente omoară oamenii, ăn special pe cei care au fost vaccinați împotriva gripei. Nu trebuie să respirăm continuu aerul nostru viciat. Cele mai vulnerabile persoane ar putea muri.” Dr. Judy Mikovits, microbiolog molecular

    „Coronavirus nu este un virus mortal serios. Alarmismul este problema” Pr. Karin Moelling, virolog

    „Să te indepartezi la 2 metri de o persoană când o întâlnești pe trotoar, culoarele in sens unic din magazine, angajații din farmacie care poartă viziere, distanțarea copiilor la școală, nu servesc la nimic. Toate acestea sunt o isterie colectivă.”Dr. Mathieu Bernier, Quebec

    „Mai periculos decât virusul este frica și panica create de media și „reacția autoritară” a numeroase guverne… Majoritatea așa ziselor „decese prin efect corona” sunt de fapt morți din alte cauze, fiind in același timp pozitivi pentru coronavirus.” Pr. Stefan HOCKERTZ, MD, doctor în imunologie și toxicologie.

    „Trebuie denunțată starea de urgență sanitară pentru ceea ce este, o lege scelerată” Raphael Kempf, avocat de drept penal.

    „Guvernelor le plac crizele, pentru că atunci când oamenilor le este frică, sunt mai dispuși să renunțe la libertățile lor, pentru promisiunile guvernului de a se îngriji de ei.” Dr. Ron PAUL

    PURTATUL DE MASCĂ( BOTNIȚĂ) NU PROTEJEAZĂ:

    Diminuează aportul de oxigen. Respirația prin mască diminuează cantitatea de oxigen de care avem nevoie pentru a trăi și a fi sănătoși, crește aciditatea sângelui și face respirația dificilă.

    Crește cantitatea de toxine inhalate. Toxinele pe care le expirăm în mod normal, rămân captive în mască și sunt reinhalate în plămâni, ceea ce face să crească simptomele.

    Deteriorează sistemul imunitar. Diminuează aportul de oxigen, crește aportul de bioxid de carbon și toxine, ceea ce supune organismul unui stres, eliberează cortizol și deteriorează sistemul imunitar.

    Crește riscul de activare a virușilor. Favorizează declanșarea și infecția cu retroviruși inactivi prezenți în organism, care profită de această slăbire a sistemului imunitar.

    Este eronat din punct de vedere științific. Virologii măsoară dimensiunea covid19 ca fiind între 80 si 140 nanometri. Ceea ce face ca țesătură măștii să fie pentru virus echivalentă cu cea a unei plase de țânțari.

    Eficacitatea sa n-a fost studiată. Nici un studiu n-a fost evaluat de semeni din domeniu medicinei pentru a determina eficacitatea măștii în mediul social, pentru controlul, prevenția sau eliminarea propagării bolilor.

    Declarația drepturilor omului și cetățeanului din 1789, art. 5. Legea poate interzice doar acțiunile dăunătoare Societății. Tot ceea ce nu este interzis de Lege nu poate fi împiedicat, și nimeni nu poate fi constrâns să facă ceea ce nu este prevăzut de lege.

    Codul Sănătății publice art.L1111-4. Orice persoană are dreptul să refuze sau să nu primească un tratament… Nici un act medical și nici un tratament nu poate fi practicat fără consimțământ liber și informat al persoanei iar acest consimțământ poate fi retras în orice moment.

    Statisticile date de INSEE relativizează mortalitatea datorată covid19 sursă: https://www.ndf.fr/histoire-de-comprendre/30-07-2020/les-chiffres-de-linsee-relativisent-la-mortalite-du-covid-19/

    Legăturilece arată interesele membrilor Înaltului consilu pt sănătate sursă: https://www.marianne.net/societe/118000-euros-de-msd-116000-euros-de-roche-faut-il-s-inquieter-des-liens-entre-labos-et

    Escrocheria pandemiei H1N1: https://www.notre-planete.info/actualites/2432-grippe_A_escroquerie

    Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button