X

Donald Trump și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv cu coronavirus. Va decide Covid-19, noul președinte al SUA?

Donald Trump și soția sa au fost testați pozitiv cu coronavirus.  Președintele Americii și prima doamnă au intrat în carantină!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coronavirus

  • Medicul președintelui american a anunțat care e starea de sănătate a acestuia.

“În această seară, eu și Melania am fost testați pozitiv cu COVD-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece peste asta împreună!”, a scrs Trump pe twitter.

Doctorul președintelui american a transmis și el un mesaj legat de starea de sănătate a lui Trump: “Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine în acest moment și vor rămâne acasă, la Casa Albă, pe timpul convalescenței lor.”

Anunţul a venit la scurt timp după ce unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu Covid-19.

A fost anunţat că Donald şi Melania au început „procesul de carantinare” în aşteptarea rezultatelor propriilor teste.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, după ce Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, au fost testaţi de asemenea.

Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland, şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA – Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna – în condiţiile în care niciunul nu purta mască.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Abureli.

    Mesaj catre umanitate: masca obligatorie si in pat cu sotia!

    Totul pentru o raceala…

    Imi vine sa vars, cand suntem luati de prosti.

    1. Nu s-au saturat de atîta vrăjeală!De ce nu le spune nimeni că ce au ei inflamat este creierul si glanda minciunii!!!

  2. …vedeti ce fraier e Trump ca s-a testat…in loc sa ia exmplu de la tov iohanis si tov. arafat care au zis ca nu s-au testat niciodata si nici n-o vor face probabil… bine, la iohanel chiar daca ar avea covrig si ar sta in carantina nu i-ar simti nimeni lipsa…La Uncle Sam, cine stie, poate treaba cu covrigul este doar un pretext pentru trump ca sa iasa din cursa si sa-i lase cale deschisa lui sleepy biden. apoi va iesi si va zice ca emil constantinescu: m-au invins structurile…nu stiu, om vedea…

  3. I-a fost regizata o iesire onorabila. Sa zica mersi ca nu se va implini “proorocia” din Familia Simpson si sa mearga linistit la Mar a Lago sa joace golf pentru tot restul vietii. Misiunea lui s-a incheiat.
    Partea buna este ca jidanii ultraortodocsi aciuati pe la Casa Alba (filiera Jarred) vor trebui sa-si faca bagajele..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button