X

O eparhie catolică din SUA cere tuturor parohiilor să promoveze drepturile LGBT

„Episcopul” John Stowe, Dioceza Lexington , Statul Kentucky, SUA

Episcopul de Lexington John Stowe, are o lungă istorie de activism pro-LGBT în cadrul „Bisericii” Catolice. În iunie, a lansat un videoclip „Luna Mândriei” (Pride Month) în care și-a cerut scuze pentru învățăturile Bisericii care condamnă homosexualitatea și confuzia de gen.

Totodată a solicitat parohiilor să includă un comunicat pentru promovarea drepturilor LGBT în cadrul „Bisericii” Catolice.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Sa nu le mai spunem Catolici, ca nu sunt, si-au atribuit ei singuri numele acesta la marea schisma, pe nedrept.
  Sunt papistasi(dumnezeul lor e papa), sau vaticanisti.
  Invatatura despre Sfintele Taine, extrasa dintr-un catehism vechi: https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/09/sfintele-taine.html

  Cine este Dumnezeu? Cum ne putem apropia de El? Il putem cunoaste? https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/09/cine-este-dumnezeu.html

  Un sfat:distribuiti tot ce puteti, orice invatatura, orice cuvant de folos, orice cuvantare sau articol care sa ii intoarca pe oameni la Ortodoxie.

  Tot postez atatea linkuri, deoarece eu cred ca cea mai probabila cauza pentru cele ce se petrec in lume, este ca am uitat de Dumnezeu, de Dreapta Credinta, nu mai stim nimic de El, nu mai avem o viata Ortodoxa, alaturi de Domnul nostru, asa cum ne invata Sfintii Parinti.

  Intorcandu-ne la Domnul, si schimbandu-ne vietile. Cunoscandu-L si traind dupa Poruncile Lui, eu cred ca El nu ne va lasa in incercari, ci ne va intinde Mana Lui Cea Atotputernica, si ne va scapa de cele ce ni se pregatesc.

  Doamne ajuta!

  1. Faptul ca nu e imediat caterisit pt astfel de blasfemii, spune multe despre fund-atura in care a ajuns Biserica Catolica!

   1. Dar ecumenistii de la noi nu merg pe acelasi drum cu catolicii?
    Zic si eu ce zice Dumnezeu,cred eu:”Dupa uraciunile cocotate la sudul Marii Negre ii voi starpi cu rasunet si cu urgie si pe vechii Mei dusmani-latinii.Ii voi stinge de pe pamant cum se stinge becul din camere!In toate neamurile ii voi risipi atat pe ei cat si pe tovarasii lor de brat-ecumenistii.Pribegi vor umbla si vor fi stramutati de colo-colo si pamantul nu le va primi starpiciunile de oase.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button