X

Ne vor vaccinați până nu se trezesc prea mulți: SUA vor să aprobe un vaccin anti-Covid înainte de finalizarea tuturor testelor clinice

Șeful Agenției americane a medicamentului (Food and Drug Administration, FDA) Stephen Hahn, a anunțat că instituția ar putea accelera procedura de omologare a unui vaccin împotriva virusului Covid-19 prin acceptarea punerii pe piață înainte de finalizarea testelor clinice din faza a treia, anunță News.ro.

Ar fi pentru prima oară în istoria puternicei instituții americane când ar omologa un vaccin fără a avea rezultatele finale ale testelor clinice pe mii de voluntari, adică faza a treia a dezvoltării unui asemenea produs.

Stephen Hahn a anunțat într-un interviu pentru Financial Times că FDA așteaptă ca institutele și companiile farma care dezvoltă acum vaccinurile – candidat să depună dosarul pentru omologare, iar Agenția Medicamentului va lua o decizie în funcție de datele furnizate, punând în balanță riscurile și beneficiile unei asemenea decizii.

Oficialul american a spus pentru Financial Times că decizia FDA nu este influențată de criticile și cererile președintelui Donald Trump, care l-a acuzat pe Hahn că frânează omologarea unui vaccin produs în occident.

Pe de altă parte, instituțiile similare din Rusia și China au omolat vaccinuri dezvoltate în respectivele țări fără a mai aștepta rezultatele din faza a treia a studiilor clinice, fapt ce a dus la critici acerbe din partea lumii științifice.

Mai multe companii farma și institute de cercetare din SUA au ajuns în faza a treia a studiilor clinice după rezultate încurajatoare în primele două faze. Guvernul SUA a încheiat deja acorduri preliminare cu mai multe companii pentru achiziționarea a sute de milioane de doze dacă vaccinurile vor fi omologate de FDA.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. Vaccinurile cu LUCIFERAZA și cu nanoroboții HYDROGEL nu pot fi numite vaccinuri! Să le numească pecetea lui Antihrist, căci asta sunt de fapt. Ca să fie marker identitar, Luciferaza trebuie să aibă un număr de om în locul numelui de Botez. Iar nanoroboții HYDROGEL mențin legătura cu un proprietar, ceea ce ne face să fim sclavi! Niște sclavi controlați total!
  Vezi și
  https://www.marturisireaortodoxa.ro/carnavalul-leprosilor/

 2. Virusul covid19 defapt nu exista.

  Dovada: testul RT-PCR e un test utilizat pentru identificarea cancerului pulmonar.

  Ceea ce detecteaza acest test e un fragment ARN ce il are toata specia umana. Adica, noi suntem virusul.

  Vizionati:

  https://youtu.be/5y1KzCKrZ3A

  1. In continuare, probabil ati auzit destul de des: ” eu nu neg existenta virusului, virusul exista…”. Nimic mai fals.

   De obicei aceasta exprimare vine din gura unor oameni care au indoieli fata de toata aceasta sarada, iar ca sa nu fie etichetati ca negationisti, isi incep pledoariile cu aceasta formulare.

   Cu parere de rau afirm ca, dansii au cazut intr-o perfida capcana.

   Din start se pune problema gresit: orice afirmatie trebuie imediat insotita de argumente.

   A vazut cineva dovada existentei acestui virus?

   Ei, daca veti urmari materialul accesibil prin linkul postat la comentariul meu anterior, nu numai ca va veti convinge de inexistenta acestui virus, dar veti realiza cat de usor am fost pacaliti.

   Am patit-o personal in ianuarie: virusul gripal care a circulat in sezonul in cauza a fost cel de tip A, mai exact AH1N1 porcin si a fost si este in continuare prezentat in mod mincinos prin aceasta frauda ca fiind „infectia cu noul coronavirus” – formulare cliseu, repetata in mod obsesiv de catre autoritati, precum termenul „terorism” din anii post eveniment 9/11.

   Intrebare: cati dintre cei ce presupun ca au fost infectati cu covid19 si au trecut prin stari critice, au apelat la analizele unor terte laboratoare medicale private si independente, care sa incerce determinarea tulpinii virale, excluzand testul RT-PCR ?

   Presupun ca doar eu ?!

   Sunt curios sa il contactez pe domnul Mircea Puscasu care a trecut si dansul printr-o suferinta similara celei prin care am trecut si eu, daca a apelat la genul de analiza mentionata anterior.

   Pana in acest moment, singura sursa ce a dat diagnostice celor presupusi infectati si suferinzi, a fost si este in continuare sistemul controlat de sekuritate.

   1. Va rog frumos sa imi spuneti ce intelegeti prin „analizele unor terte laboratoare medicale private si independente, care sa incerce determinarea tulpinii virale”.

    Ma intereseaza ce alte analize sunt disponibile (si unde) pentru aceasta situatie.
    Din cate cunosc orice alte analize sunt doar de domeniul cercetarii si nu sunt accesibile absolut deloc pentru diagnostic.

    Multumesc!

    1. Imi cer scuze pentru raspunsul mult intarziat: in februarie, gradinita copilului meu a fost infestata cu tulpina gripala A. Determinarea s-a facut prin analizele facute unor copii care au avut stari febrile destul de extreme. Deci se poate si fara a apela serviciile unor laboratoare ultrasofisticate. Mergeti la un laborator privat si cereti determinarea prin analize de sange a existentei anticorpilor aferenti tulpinilor virale cu precadere de tip A. Bineinteles, daca ati suferit recent de gripa, anul acesta, ultimul sezon. Spun asta, deoarece tot ce a fost gripa anul acesta a fost declaat covid, exceptie lunile ianuarie februarie, cand nu se punea problema. Asta e pentru a ne convinge ca se umfla statisticile la greu facandu-se abstractie totalmente de celelate tulpini, cu precadere cea de tip A care a fost caracteristica sezonului covid si care a incetat in luna mai. Statististicile verii sunt din pix.

 3. Unele surse spun ca pana in octombrie sute de milioane de seringi cu cip rfid vor fi distribuite in SUA pt a fi disponibile cand vaccinul va fi gata.Daca este asa ,vor impusca 2 iepuri odata.Seringa aceea daca va avea cipul rfid ,cand va aspira din fiola vaccinul cu luciferaza va lasa o eticheta ca un cod de bare,tatuaj electronic…care va fi citit printr o aplicatie…
  Diavolul a intrat in panica stie ca numai are mult timp ,de ce sa dureze 2-3 vaccinarea cu luciferaza si inca 2-3 ani cel putin cu cip rfid,cand ar putea sa le faca 2 in 1.
  Asa ca mare atentie!!!

  Dumnezeu sa ne ajute si sa ne pazeasca de cel rau!!! AMIN!!!

 4. off topic: IN 2023 TURCIA VA REVENGICA INSULE GRECESTI DIN MAREA EGEE:

  Preşedintele turc subminează pacea în Mediterana și existența însăși a UE prin evocarea unor pagini de istorie, conflicte și suferințe conexe pe care Europa le-a crezut depășite. Din păcate, nu e aşa, deoarece pentru Erdogan, partida cu Occidentul nu s-a încheiat încă și în 2023, an în care va fi discutat din nou Tratatul de la Lausanne, el va revendica drept insule turceşti multe din cele care aparțin Greciei. Invocând cu putere motivul naționalist pentru a acoperi interesele energetice și comerciale. Prin urmare, următorii trei ani ar putea duce la sfârșitul păcii în zona Mediteranei. Iar dacă nu suntem atenţi, chiar și în cea a Uniunii Europene”, scrie Marta Ottaviani în La Stampa.

  https://evz.ro/la-stampa-cosmarul-turcia-pluteste-asupra-mediteranei.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.