X

[VIDEO] Colonel din trupele speciale ruse: „Coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității”

 

Colonelul Vladimir Vasilievici Kvachkov, membru al Direcției pentru Informații, Serviciul Secret al Armatei Ruse și Spetsnaz, Forțele Speciale Ruse, a lăsat un interviu canalului Studiya Rubezh care a făcut să sară de pe scaun jumătate din lume și care a generat controverse din partea multor guverne.

Un interviu în care colonelul analizează fiecare aspect fundamental al fenomenului coronavirusului și în care dezvăluie adevăratele obiective perturbatoare ale pandemiei, conform tezei sale. Mai jos este un extras din interviul său:

Fenomenul coronavirus nu este pandemic. Este o operațiune strategică globală. Există o comandă și muncă a puterilor care operează din culisele lumii pentru a prelua controlul umanității! Aici este ținta coronavirusului. Avem atât de puțină credință în Dumnezeu și cu atât mai puțin în existența Satanei care este dușmanul neamului uman. Deci, obiectivul puterii financiare și sioniste din culise este reducerea populației lumii. Este ideea lor fixă. Ei cred că sunt prea mulți oameni pe lume. Ar trebui să existe o sută de milioane de oameni ca ei și un maxim de un miliard pe pământ pentru a-i servi. Abia atunci vor putea trăi din belșug pe pământ. Pentru că noi oamenii din lume suntem prea mulți pentru aceste puteri din culise. Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară care a apărut aproape imediat, sunt indisolubile legate între ele.

Există diferențe în Constituții, aplicate sau nu, acesta este un lucru diferit. Cu toate acestea, există unele drepturi politice cu care oamenii sunt obișnuiți și cred că vor fi pentru totdeauna. Prima încercare de a scoate aceste drepturi de la oameni a avut loc pe 11 septembrie 2001. Nu mulți oameni își amintesc acest lucru, că după așa-numitul atac asupra turnurilor WTC, la Pentagonul din SUA, a fost declarat războiul global împotriva terorii … Acum au avut nevoie de o altă scuză mai mare pentru preluare controlului împotriva umanității. Așa că au inventat coronavirusul.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

21 comentarii

  1. N-ati inteles ANSAMBLUL. Nici voi nici colonelul.
   Cum spunea Sf Paisie Aghioritul puterea de decizie mondiala o au 4-5 oameni care primesc ordine doirect de la satana – Taina Faradelegii.
   EI SUNT EXECUTANTI, FARA LIBERTATE DE DECIZIE !
   SCOPUL FINAL AL SATANEI ESTE ARUNCAREA INTREGII OMENIRI IN ADANCUL IADULUI precum au fost inecati porcii din tinutul Gherghesenilor. CU EVREI CU TOT !

   EVREII AU IMPRESIA CA SUNT LA BUTOANE !
   SATANA E LA BUTOANE !
   CU SATANA NU SE JOACA SAH PT CA OMUL PIERDE IN TOATE VARIANTELE.
   PRIN NATURA LUI SATANA IL SURCLASEAZA PE OM IN RATIUNE !
   PRIN URMARE NU PUTEM INTELEGE ULTIMELE RATIUNI ALE DECIZIILOR SALE.

   IN ULTIMII 3 ANI DE DOMNIE AI LUI ANTIHRIST EVREII SE VOR INGROZI DE „mareata realizare a imperiului mesianic mondial”. Putini se vor mantui alegand martiriul.

 1. Nu am înțeles,care’i noutatea?
  De la cădere,Omul,a fost”preluat și prelucrat,sub diferite formè și în diverse epoci .Acu 2000 de ani,însă,a fost Salvat (scos din moarte)prin jertfa de sânge de pe dealul Golgotei a Mântuitirului Iisus Hristos.Restul,depinde de alegerile noastre,ale fiecăruia,în parte,unde vom merge.La dreapta sau la stânga. Acțiuni psy!

 2. Iată un colonel rus care a îndrăznit să spună adevărul. L-a scăpat dl. Putin printre degete. Cum se va împăca adevărul spus de colonelul Kvachkov cu vaccinarea obligatorie a rușilor? Cum de dl. Putin nu știe acest adevăr? Sau poate că-l știe dar…

  1. nu la scapat putin pintre degete, este deja hotarire luata de masoni ca sa fie lovitura de stat si iara sa preia comunistii puterea, dar tot vor fi in miniile masonilor si comunistii, colonelu kvackov e comunist,si are acoperire., si sunt tare multi, dupa profetie numa o sa preia puterea si deodata vor incepe prigoana asupra bisericii, da putin de mai bine de 10 ani nui in viata sunt actori careoi joaca rolu uitativa pozele pina la 2007 pe google era si mai slab, la boalfe, si mai jos de inaltime,

 3. Ipocrizia rusa își spune cuvântul . Daca la făcătura coronavirusului impotriva umanității , nu au participat si ei , arunci le zic pe față . Chiar cum e cu vaccinarea obligatorie din rusia sau cu desfintarea familiilor cu forța pe teza faptului ca ” copilul este pozitiv ” ?

 4. De peste o suta de ani, omenirea crde in optimismul medical, conform caruia toate bolile vor putea fi vindecate mai devreme sau mai tarziu datorita descoperirilor stiintei.
  Mantuitorul ne avertizeaza ca la vremurile din urma, omenirea va fi lovta si de plaga bolilor.
  Un parinte grec avertiza in anii 70, ca omenirea va fi lovita de o boala ce ba veni de la rasarit si va face medicina de rusine, aceastra neavand nici o putere de vindecare. E clar ca nu e vorba de covid.
  Sunt si profetii ca in timpul razboiuilui din Turcia, Rusia – NATO, foarte multi greci vor muri de foame si de boli.
  SIDA, gripa aviara, covid 19 par primele salve in acest razboi, in care virusii creati in laboratoare nu au antidoturi in timp util.

  1. ia p-aci cu oile 🙂 ma mai minunez si eu ce duhuri intra pe aici … Recunosc ca e o placere vinovata, rar e o sursa de umor involuntar autentic 🙂

 5. Mare atentie! GRU-istul este piesa de sah care tocmai a fost mutata, e piesa neagra. Rolul lui este sa „certifice” ca noi astia care credem deja asa cum spune si el suntem, iata, foarte clar manevrati de intelligence-ul rusesc. Toata lumea din tabara cealalta va tipa: „sunteti de-ai rusilor! Spuneti exact ce spune GRU-ul rusesc! E clar acuma!”. Deci domnul colonel de ghereù, vorbeste ca noi dar nu pentru noi ci dimpotriva, culmea. Cum spuneam: mare atentie!

 6. @Io,faptul că m-a izbit asemănarea fizica a lor, nu este ceva ilar, era doar o remarca, dar pentru un om inteligent ca tine, aproape totul este ilar, chiar și dacă ți-ar arata cineva un deget, cum zice vorba. În alta ordine de idei, nu ești tu cel în masura sa faci o analiza duhovnicească a celor de pe acest site, dar, ar fi foarte bine sa te spovedești. Asta, ca să scapi de niscaiva duhuri. Măcar sa te spovedești, căci, cu Împărtășania este mai greu..
  Trebuie sa cauți să nu te iei gratuit de alții, nu de alta, dar mai vrei iertare și de la Dumnezeu, iar Dumnezeu te trimite la rugăciunea lăsată de El :”Tatăl nostru”…

  1. aa, remarca mea nu era nicidecum legata de comentariul cu hopkins. Abia acum am realizat ca pura coincidenta, am scris dupa acel comentariu 🙂 Aia a fost amuzanta pe bune. Eu ma refeream la articol, si in mare parte la restul comentariilor. Cel cu anthony hopkins e de departe cel mai misto comentariu la articol. In rest, imi pastrez ideea ca articolele astea si multe dintre comentarii, au o doza de umor involuntar foarte bun. Comentariul tau avea o doza de umor voluntar chiar reusit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.