X

Guvernul olandez nu recomandă purtarea măștii: „Nu există o eficiență dovedită a măștilor”

Imaginea articolului Guvernul olandez nu va sfătui publicul să poarte măşti : "Nu există o eficienţă dovedită a măştilor"

„Întrucât din perspectivă medicală nu există o eficienţă dovedită a măştilor, Cabinetul a decis că nu va exista nicio obligaţie naţională pentru purtarea măştilor”, a spus Van Ark, conform Reuters, preluat de Mediafax.

Decizia limitează tendinţa, deoarece multe ţări europene au făcut ca măştile să devină obligatorii în magazine sau în zone aglomerate în aer liber.

Şeful RIVM, Jaap van Dissel, a declarat că organizaţia este conştientă de studiile care arată că măştile ajută la încetinirea răspândirii bolii, dar nu a fost convins că vor ajuta în timpul focarului actual de coronavirus din Olanda.

El a susţinut că purtarea de măşti în mod incorect, alături de tendiţa de a respecta mai puţin distanţare socială când ai o mască, ar putea creşte riscul de transmitere a bolii.

„Credem că dacă veţi folosi măşti într-un cadru public … atunci trebuie să fiţi bine pregătiţi”, a spus el.

În prezent, masca este necesară numai pentru transportul public în Olanda şi în aeroporturi.

Decizia a urmat unei întâlniri a oficialilor din domeniul sănătăţii şi a guvernului, după ce noile cazuri de coronavirus din ţară s-au ridicat la 1.329 în ultima săptămână, cu o creştere de peste o treime.

Cazurile olandeze au crescut constant de la 1 iulie, când guvernul a anunţat o reducere a măsurilor de carantină.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.