X

Rusia lui Putin urmează agenda lui Bill Gates: În octombrie începe vaccinarea în masă împotriva covid

Rusia începe o campanie de vaccinare în masă împotriva coronavirusului

Rusia se pregăteşte să înceapă o campanie de vaccinare în masă împotriva coronavirusului de tip nou, în luna octombrie, a declarat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Mihail Muraşko.

Ministrul a explicat că institutul de cercetare de stat Gamaleia din Moscova a finalizat testele clinice ale vaccinului şi că se pregăteşte documentaţia pentru înregistrarea acestuia.

El a precizat că primii vaccinaţi vor fi doctorii şi profesorii.

O sursă a declarat săptămâna aceasta pentru Reuters că primul potenţial vaccin din Rusia împotriva COVID-19, dezvoltat de o instituţie de cercetare de stat, este de aşteptat să obţină avizele necesare în august, pentru a fi administrat la scurt timp după aceea lucrătorilor din sănătate.

Institutul Gamaleia lucrează la un vaccin pe bază de adenovirus, menţionează Reuters.

În lume se lucrează la peste 100 de posibile vaccinuri

Viteza cu care pregăteşte Rusia lansarea unui vaccin anti-COVID a stârnit întrebări în unele media occidentale dacă nu cumva Moscova pune prestigiul naţional înaintea ştiinţei şi siguranţei, mai notează Reuters.

În lume se lucrează în momentul de faţă la peste 100 de posibile vaccinuri menite să oprească pandemia de COVID-19.

Cel puţin patru dintre ele se află în faza a treia de testare pe om, conform datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, trei în China şi unul în Marea Britanie.

„Alternativa” Trump duce în aceiași direcție: Înșelătorul Trump: Retrage finanțarea OMS, dar în schimb transferă miliarde către Bill Gates (GAVI)

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

32 comentarii

 1. este genul de stire care amesteca jumate de adevar cu jumatate de minciuni cu scopul de a discredita, daca mei exista vreun leader care poate aduce speranta maselor trebuie facut orice ca sa fie discreditat si masele sa se creada pierdute!

  da Putin va incepe vaccinarea paote sa fie f adevarat, dar Putin va face o vaccinare cum a facut Ceausescu; Ceausescu ne voia pe toti sanatosi si puternici apti de muca sa conbstruim socialismul, voria o natalitate cat mai ridicata cu multi copii; vaccinurile din vremea lui Ceausesc erau extraordinar de bune, multe vindecau boli foarte grele care acum au ramas fara tratament; vaccinul lui Bill Gates vrea sa omare in masa, sa distruga, sa induca infertilitatea in masa la barbati si la femei, Gates vrea o depopulare totala! eu cred ca Putin vrea o Rusie puternica!!! asta se vede clar prin masurile pe care le-a luat in economie, agricultura etc deci cand spunti ca Putin vaccineaza si face acelasi lucrur ca si Gates eu nu cred ca e o greseala care v-a scapat…e facut intentionat ca sa discrediteze; la fel si in cazul lui Trump, care vrea un control total al vaccinurilor si vaccinarii prin armata;

   1. Covid-ul este o mare înșelătorie pusă la cale de OMS. Toți care și-au dat mâna cu OMS-ul la acest genocid n-au cum să fie oameni în care să ai încredere, căci din start au plecat de la o minciună. Mai erau români pe aici care îl apreciau pe dl. Putin. Acum când vedem că vor să-i vaccineze în mod obligatoriu pe ruși ca să-i protejeze de o minciună, ce părere mai avem? Nu avem nimic cu poporul rus pravoslavnic, ci cu genocidul care se organizează la nivel mondial chiar sub ochii noștri, iar majoritatea dintre oameni continuă să rămână naivi crezând în buna credință a unor președinți atunci când semnalele spun contrariul. Ce-o să ne facem noi acum când peste tot în lume, aproape toate conducerile țărilor lumii acesteia vor să ne vaccineze cu forța? Nu avem scăpare decât de sus de la Iisus Hristos, Cel care se adresa celor din jur cu „Fiule”. Atât.

   2. Acum cateva luni covidul se numea gripa. Asta e manevra lui Putin ca sa scape de presiunea ocultei. Vaccinul rusilor nu va fi nociv.

    1. Cine mai are azi incredere în ceea ce afirmați aici? Adică, vreți să spuneți că oculta nu l-a mirosit că nu-i face planul în timp ce toți ceilalți da? Cum rămâne cu vaccinarea obligatorie? De ce-i obligatorie?
     Eu nu vă cred. Cine crede că vaccinul lui Putin este inofensiv n-are decât să facă precum crede, eu nu cred minciunii și vaccinului contra Covid-ului. Șansele de a rămâne viu în veci rămân 100% dacă nu accepți vaccinarea. Daca accepți vaccinarea nu se știe ce ți se poate întămpla mai ales că ți se aplică cu acceptul tău. Acceptul este cheia. Chiar de te va vaccina forțat, adică dacă nu au acceptul tău, nu ești pierdut la Judecată, așa ne spune Sf. Gavriil Georgianul.
     Vă dați seama ce faceți sfătuind așa în cazul în care vaccinul lui Putin este același cu al lui Bill Gates, adică are același rol(antepecete sau chiar pecete)? De toți cei care se vor pierde urmându-vă sfatul veți da socoteală la Judecată.

    2. Sint curios cum o fi acest vaccin eu am impresia că valul 2 va fi o forma de Covid mai potență probabil că nu vor mai fi știri gen Ups a scăpat din laborator, se va zice că a suferit mutații…..Sint informații care nu le avem pur și simplu……daca Rusia cădea în mînă Globaliștilor cum se zice in articol se afla in Media Alternativă !

   3. Sa fie vaccinati poponarii din LGBTQ ,islamistii , musulmanii si africanii care au umplut din pacate Europa asta .Sa se vaccineze Bill Gates cu tot neamul lui americãnesc

  1. Și eu cred că vaccinul lui Putin nu este același cu al lui Bill Gates, dar sub pretextul că vaccinează ei(rușii) nu vor aceepta să li se administreze vaccinuri făcute de alții cu alte scopuri, decât cel real al unui vaccin acela de a proteja. Așadar ei își vor imuniza populația pentru a o proteja în schimb guverne din multe țări vor cumpăra pe bani grei vaccinuri făcute pentru a decima populația după cum a afirmat încă de anii trecuți Gates și mulți alții care „lucrează cu spor” pentru omenire, dar nu pentru binele ei ci pentru a reduce numărul populației după planul lor bine stabilit.

   1. ce vaccin de a proteja, bre? sa protejeze ce? ce sa protejezi la un popor rus plin de atatea Sfinte Moaste si atatia Sfinti facatori de minuni cati au rușii?
    sa te protejezi matale de necredinta si indoiala si de gandurile rele. in rest n-ai ce proteja ! daca murim.cu Hristos, cu Hristos Iisus vom si invia !
    Să protejezi mintea de prostii si de televizor si de stirile lumești si sa fugi la rugăciune ca sa vorbesti cu Iisus in cămara inimii tale si sa te gandesti cu cine te-ai împrietenit ca sa-ti ajute in ceasul iesirii cu sufletul din lumea asta ca sa te duca la Portile cele Cerești !

 2. Ce legătură are vaccinul făcut de ruși cu Bill Gates ? Articolul este dubios. De ce aruncați cu noroi fără să știți ce e cu acel vaccin rusesc în particular. Poare nu are zeci de substanțe dubioase sau metale grele, nici nanoboți. Poate e un vaccin cum se făceau înainte, cât de cât normal. Abțineți-vă de la a judeca dacă nu aveți detalii. Ține de profesionalism..

  1. probabil nu vedeti nicio problema cu vaccinarea in masa, apoi crearea unui „vaccin” pentru un simplu guturai, sigur nu va naste nicio suspiciune. Cum explicati vindecarea fara vaccin a celor 10,6 milioane din 18 milioane de „infectati” de covid-19. In plus, medici patologi din mai multe tari declara ca nu s-a murit de covid-19. S-atunci de ce vaccinare in masa?

  2. Poate. Poate. Poate. Poți merge pe mâna lui „Poate” când este vorba de mântuirea personală? Eu cred că nu. Când e vorba de mântuire trebuie să mergi la sigur. Iar „babele” acelea intervievate sunt niște oameni simpli care de departe se văd că spun adevărul, pe cănd Ștefan și Gheorghe merg(se bazează) pe „Poate”. Dacă acest „Poate” nu-i bun, atunci n-o să mai ai cum da înapoi și uite așa ai pierdut printre degete Raiul. Nu merită riscat nici cât vârful unui ac atunci când vorbim de veșnicia noastră. Aici nu jucăm alba-neagra, ci lucrăm mântuirea zi de zi. Ce folos vei avea dacă ai lucrat toată viața sau aproape toată viața ca să te mântuiești, dacă la sfărșit o pierzi cât ai clipi alegând varianta aproximativă „Poate”, fiindcă îți este greu să mai lupți în continuare? Mai gândiți-vă dacă merită un astfel de pas.

 3. Urmariti doc.”Sarea Pamantului”,sa vedeti cum este prezentat Putin de Sfintii Parinti rusi…in nici un caz,in rol de salvator!

  1. Ca sa iti sustii afirmatia ca fiind veridica ai nevoie si de niste dovezi. Ce vaccinuri sunt bune, vreau un singur exemplu de vaccina FARA EFECTE ADVERSE ! Daca nu , mars de aici postacule platit ca mirosi de la kilometrii.

  2. noi deja avem un ” vaccin” pt toate problemele , nu mai avem nevoie de alte vaccinuri ! si ” vaccinul” nostru este Sfantul Botez si Mirungerea care am primit-o din pruncie ! asa că , mergeti cu vaccinurile de orice fel la animale, nu la oameni botezati ortodox!

 4. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Al_Doilea_R%C4%83zboi_Mondial

  AlDoilea Război Mondial a fost un război global care a durat din 1939 până în 1945, deși unele conflicte asociate lui au început și mai devreme. El a implicat marea majoritate a țărilor lumii—inclusiv toate marile puteri—care au format două alianțe militare opuse: Aliații și Axa. A fost cel mai întins război din istorie, și a implicat direct mai mult de 100 de milioane de oameni din peste 30 de țări. Cei mai importanți participanți și-au dedicat întreaga capabilitate economică, industrială și științifică efortului de război, într-o stare de „război total”, ștergând distincția între resursele civile și cele militare. Marcat de moartea masivă a civililor, inclusiv de Holocaust (în care au fost uciși aproximativ 11 milioane de oameni).

  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Holocaust

  Holocaust (din greacă ὁλόκαυστον (holókauston): holos, „complet” și kaustos, „ars”; în ebraică: Hașoa השואה, în idiș: Hurben חורבן), este un termen utilizat pentru a descrie uciderea a aproximativ șase milioane de evrei, de toate vârstele, majoritatea din Europa, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ca parte din „soluția finală a problemei evreiești”, programul de exterminare a evreilor, plănuit și executat de regimul național-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler și de colaboratorii acestuia.[1] Între victime, s-au numărat 1.5 milioane de copii⁠(d), iar totalul lor a reprezentat circa două treimi din cei nouă milioane de evrei care trăiau anterior în Europa continentală. O definiție mai largă a Holocaustului cuprinde și victimele care nu erau evrei, cum ar fi romii, polonezii⁠(d), alte grupuri etnice slave, și pacienți ai Action T4⁠(d) uciși deoarece erau bolnavi mintal sau aveau handicap fizic. O definiție și mai largă include cetățeni sovietici⁠(d), prizonieri de război⁠(d), homosexuali⁠(d), martori ai lui Iehova, negri⁠(d), adversari politici ai naziștilor, și membri ai altor grupuri mai mici.

  Germania devenise un stat genocidar.[13] Fiecare ramură a birocrației sofisticate a acestei țări a fost implicată în procesul asasinatelor în masă. Bisericile parohiale și Ministerul de Interne au furnizat liste de nașteri care arătau cine este evreu; Poșta a livrat ordinele de deportare și denaturalizare; Ministerul de Finanțe a confiscat proprietățile evreiești; firmele germane au concediat muncitorii evrei și au exclus acționarii evrei; universitățile au refuzat să admită studenți evrei, au refuzat să acorde diplome celor înmatriculați și au concediat profesorii evrei; oficiile guvernamentale de transport au pregătit trenurile de deportare; companiile farmaceutice germane au testat medicamente pe prizonierii din lagăre; alte companii au licitat pentru contracte de construcție a crematoriilor; liste detaliate de victime au fost alcătuite folosind mașinile de pontaj ale companiei Dehomag⁠(d), care au făcut înregistrarea meticuloasă a omorurilor. Când intrau în lagărele morții, prizonierii erau obligați să-și predea toate obiectele personale, atent catalogate și etichetate înainte de a fi trimise în Germania pentru a fi valorificate. Berenbaum arată că “soluția finală a problemei evreiești” …………
  Ce urmeaza stari de urgenta/asediu/
  si al 3 lea razboi mondial cu care lumea se va sfarsi…?
  Romania devine cobai pt guturai si inchide cu forta asimptomaticii fiind singura tara din lume …

  De ce in Romania MAI a cerut baza de date a CASMB cu datele romanilor, ca sa vada care au handicap fizic sau psihic sau au malformatii congenitale sa fie primi exterminati?? Restul in lagare de munca fortata?
  Va treziti odata, asta va urma un mare experiment care incepe cu Romania..

 5. Off topic :

  Mi a placut f mult istoria, in liceu am facut intensiv istorie si geografie, am dat teze si bacul la aceste materii.Profesorul de istorie avea un stil de predare deosebit si am invatat cu drag aceasta materie, a scris manuale, director de scoala.
  L am revazut la emisiuni tv si m am bucurat sa l revad , sa l ascult.Un profesor deosebit si ii multumesc pt faptul ca m a facut sa iubesc aceasta materie frumoasa.
  Rar mai gasesti asa profesor precum domnul profesor Manea.

  Deci istoria se repeta…

  1. Cine refuză vaccinarea, ce va face? Probabil că i se iau toate drepturile sau este „invitat” la pușcărie. Mă tot întreb ce-o fi cu cei care refuză vaccinarea.

 6. Atâta vreme cât vaccinul este obligatoriu nu-i decât o drăcie. Nu discutăm că Ceaușescu ori că Putin. Orice tratament obligatoriu nu poate să fie decât criminal, chiar dacă ar fi de cea mai bună calitate. Obligativitatea este crimă.

 7. Foarte bine ca moderatorul/administratorul actioneaza impotriva propagandistilor uRSS. Nu ii inteleg pe acesti oameni, care tot insista sa confunde religia crestin-ortodoxa ROMANA cu vecinul de la est, aflat in deriva de multi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.