X

Guvernele vor asigura protecția în caz de efecte secundare ale vaccinului anti-Covid pentru companiile producătoare

Imaginea articolului AstraZeneca primeşte protecţie guvernamentală din partea mai multor ţări în cazul în care vaccinul pentru COVID-19 va avea efecte secundare

  • AstraZeneca, producătorul vaccinului pentru COVID-19, a primit protecţie gurvernamentală din partea mai multor ţări.
  • 25 de companii testează vaccinuri pe oameni şi se pregătesc să imunizeze milioane de persoane.
  • AstraZeneca s-a angajat să furnizeze un număr de peste 2 miliarde de doze de vaccin.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

AstraZeneca, producătorul vaccinului pentru COVID-19 dezvoltat de Oxford, a primit protecţie gurvernamentală din partea mai multor ţări în cazul în care vor exista efecte secundare, conform mediafax.

În timp ce 25 de companii testează vaccinuri pe oameni şi se pregatesc să imunizeze milioane de persoane după ce vor dovedi că acesta va da randament, s-a pus întrebarea cine va plăti eventualele cereri de compensaţii în cazul în care vor apărea diverse efecte adverse.

Oficialii UE au declarat în această săptămână că răspunderea pentru produse a fost printre punctele controversate ale eforturilor europene de a asigura oferte de aprovizionare pentru potenţialele vaccinuri destinate COVID-19 de la Pfizer, Sanofi şi Johnson&Johnson.

AstraZeneca, al doilea cel mai mare producător de medicamente din Marea Britanie, s-a angajat să furnizeze un număr de peste 2 miliarde de doze de vaccin, fără profit, într-un acord cu Statele Unite, Regatul Unit şi ţări europene.

“Acesta este o situaţie unică, în care noi, în calitate de companie, nu ne putem asuma riscul dacă…în patru ani vaccinul are efecte secundare. În contractele aflate în derulare cerem o garanţie. Pentru majoritatea ţărilor este acceptabil să îşi asume riscul, deoarece este în interesul lor naţional” a declarat Rudd Dobber, director executiv AstraZeneca pentru Reuters.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

38 comentarii

  1. https://www.smartradio.ro/vaccinul-anti-covid-va-avea-efecte-secundare-populatia-nu-trebuie-sa-se-alarmeze-spun-cercetatorii/
    Oboseală, dureri de cap și frisoane
    Într-un articol din revista științifică americană , mai mulți oameni de știință au tras un semnal de alarmă pe acest subiect. „Toate vaccinurile [împotriva Covid-19] vor provoca reactii adverse”, explică Kathryn Edwards, șefa Programului de cercetare a vaccinurilor Vanderbilt din Nashville (Tennessee, Statele Unite).

    Departamentul Sănătății din SUA spune, în legătură cu rezultatele unui studiu experimental legat de un vaccin Covid-19, că printre participanți „mai mult de jumătate au raportat oboseală, dureri de cap, frisoane sau dureri în locul injectării”. Efectele variază în funcție de vaccin, de doza injectată și de persoana vaccinată.

    Efectele secundare sunt frecvente după o vaccinare. La câteva ore după procedura medicală, „este posibil să apară roșeață, durere sau umflare ușoară în locul în care a fost injectat vaccinul. Este posibil să aveți puțină febră, dureri de cap sau dureri musculare”, explică serviciile de informații despre vaccinare.” Acestea sunt reacții foarte comune și normale care nu durează mai mult de două zile.”
    Populația trebuie să fie pregătită pentru reacțiile provocate de vaccinuri,

    1. Deci toti cei care se vor vaccina, sa stea linistiti, ca in urma reactilor adverse care pot dura 48 ore vor deveni simptomatici si vor fi internati in spitale, case…pe termen nelimitat.Adica toti vaccinatii vor fi primi care vor avea simptome si ii vor putea imbolnavi pe cei cu imunitatea scazuta si pe unii nevaccinati.
      Deci teoria ca nevaccinatii ii imbolnavesc pe vaccinati e falsa.
      Cei vaccinati pot imbolnavi pe altii asta este adevarul..
      Pt ca in timpul vaccinarii vor primi si virusul …

    2. Orice vaccin contine si tulpini de virusi (gripa , gripa porcina, aviara, cov …)
      Automat ca cel vaccinat se va infecta , deci cititi prospectele pt vaccinari, compozitie(tulpini virusi , etc), reactii adverse..

      1. Da, în anul cu gripa porcină am luat în serios propaganda „vaccinului salvator” și fiind perfect sănătoasă m-am vaccinat („imunizat”).
        Cam după două zile am început să mă simt rău și am făcut cea mai urâtă formă de gripă pe care am avut-o vreodată și care m-a chinuit toată iarna (practic am primit virusul ăla). Mă mir că am mai reușit să-mi mai revin.
        Abia acum, după ani de zile, citind despre covid, am aflat cât de dubios a fost acel vaccin și că au fost și oameni mai puțin norocoși, unii care chiar au murit.
        Mă găndesc logic, oare ce temei poți invoca, așa încât cineva să accepte riscul provenit din obligația unui vaccin făcut în grabă sub presiunea isterică din media. Chiar producătorii de vaccinuri recunosc necesitateaa testării unui vaccin minim 5 ani, pentru a fi siguri că nu vatămă.

        1. Eu am facut prostia asta la gripa aviara (a fost inaintea celei porcine) si m-am imbolnavit de-am tras-o cateva saptamani. De-atunci sa nu mai aud de vaccinuri antigripale. Mai bine fac gripa respectiva si gata.
          P.S. In 5 ani se schimba tulpinile, virusurile pot suferi mutatii. Ce garantie ofera producatorii? Nix, nimic, nada, niente, zero. Si guvernele proaste le ofera ei garantii: adica daca vaccinul e prost si oamenii vor suferi / muri, pagubele nu le plateste producatorul vaccinului, ci guvernul, (evident ca) din banii de la buget, adica tot din buzunarul oamenilor. Iar oamenii vor ramane si batuti, si f.. si cu banii luati. Mai, dar ce afacere cosher?!!…

          1. Pagubele le plateste guvernul…dacă ai cum să demonstrezi, dar îți vor spune ceva de genul „precis ai contactat deja virusul”, sau…orice altceva. Vaccinul e bun,
            mortul e vinovat.

      2. Efectele primare :oboseală, dureri de cap, frisoane sau dureri în locul injectării,febra…Efectele variază în funcție de vaccin, de doza injectată și de persoana vaccinată,pot aparea in 48 ore,dar efectele secundare grave pot aparea in cativa ani 4-5 ani,pt asta se asigura companiile producatoare..

    3. https://www.activenews.ro/stiri/Iesenii-internati-cu-Covid-19-primesc-anxioliticul-Anxiar-in-prospectul-caruia-scrie-ca-nu-trebuie-administrat-pacientilor-cu-tulburari-severe-de-respiratie-162419

      „Pe o perioadă scurtă de timp, Anxiar nu provoacă dependență. În general, pentru a fi luat în cantități mici, nu este nevoie de prescripția unui medic psihiatru. Se administrează pacienților cu tulburări anxioase, cu tulburări depresive, cu schizofrenie și alte manifestări psihotice. Utilizat pe o perioadă mai mare de 4 săptămâni, Anxiar poate provoca dependență. Pentru dozele mici, de 1-2 ml., nu există niciun pericol. Pentru tratamentul pe termen lung, se consultă, însă, medicul psihiatru”, spune dr. Ovidiu Alexinschi, medic psihiatru la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași.

      Deci in unele spitale pacientii primesc tratamanent de anxietate,depresie schizofrenie,incredibil…

      Ma intreb de unde stia un realizator tv al unei emisiuni cu vreo 3 ani in urma,ca pe primul loc la mortalitate in 4-5 ani (spunea in 2017) nu va mai fi cancerul,infarctul,AVC-ul ci depresia,adica oamenii se vor arunca de la inaltime….???
      Daca ei interneaza asimptomatici ,unora le administreaza anxiolotice,acei oameni chiar o pot lua razna…

    4. Cand masca nu era obligatorie in spatii inchise f multi incepusera sa poarte , apoi a devenit obligatorie in spatii inchise.Masca nu era obligatorie nici recomandata in spatii deschise chiar ei au spus la tv, dar pt ca manipulatii si spalatii pe creier au purtat afara acum in unele localitatii este obligatorie in spatii deschise
      aglimerate, in Iasi parca chiar si pe str..din cauza acestor spalati pe creier in cateva luni va fi obligatorie probabil si vizeta , apoi posibil si combinezonul , dar sa se pregateasca toti si cei din politie, jandarmerie si toti cetatenii cand vor fi obligati cu combinezon si cu pampers.Asta inseamna pasivitatea oamenilor.

      Intr o localitate deja e obligatoriu in aglimeratie pe timp de vara si cu manusi…

      1. A fost o dorinta a Sf. Paisie, din smerenie, ca trupul său sa ramana in mormant pana la Judecata de Apoi. La mormamtul lui se savarsesc multe minuni. Stiu de o demonizata care s-a vindecat acolo si de un barbat necredincios care la mormântul Sf. Paisie l-a vazut stand chiar pe Sf. Paisie si dupa experienta asta s-a convertit.

  2. Ce ușor e să otrăvești milioane sau chiar miliarde de oameni, pe post de cobai.
    Iar când apar efectele secundare, tot din banii cobailor se plătesc daunele, iar Big Pharma rămâne neatinsă. Poți zice că Big Pharma conduce guvernele marionetă.

  3. La noi sigur nu-i așa cum zice Sf. Paisie Aghioritul, căci am văzut cu toții ce s-a întâmplat în Creta, dar sperăm că ne vom reveni după Corona.

  4. Nu ma voi vaccina de Covid 19 cu nici un vaccin, si nici familia mea! Preferam sa ne imunizam natural si sa ne incredintam sufletele in mainile lui Hristos-Dumnezeu, singurul care ne decide soarta si numarul zilelor! Orice vaccin al zilelor noastre este plin de otravuri, gene dracesti, iar unele dintre ele, contin si nanotehnologie, adica antepecetea Diavolului! Fiecare este liber sa aleaga si deci, „fiecare pasare pe limba ei piere”!

      1. Intotdeuna poti sa alegi, pt ca libertatea pe care ti-a dat-o Dumnezeu nu ti-o poate lua nimeni, decat daca vrei tu insuti sa o predai! Aaa…, ca voi fi amendat mai intai si apoi bagat la zdup, pt ca nu ma supun masurii lor antihristice, asta va tine tot de alegerea mea!

  5. Cum vor asigura protecția? Vor dona niște sicrie și asta e. Dacă n-au rezistat la otravurile din vaccinuri, e problema lor. Au fost ei mai sensibili… Oricum, la cata lume proasta e, vor fi cozi la vaccinuri. Știți cata lume mi-am pus în cap spunând ca măștile nu au fost eficiente, din moment ce avem valul 2. Au spus ca romanii sunt vinovați ca nu au respectat regulile și ca e foarte bine ca vor impune măștile și în aer liber. La ăștia și dacă i-ar baga la închisoare și le-ar pune lanțuri, tot ar zice ca e bine și e înspre binele lor. Le-am spus ca în majoritatea lor, am văzut în jurul meu ca romanii au purtat măști. Dar ei, spun ca din contra au văzut ca majoritatea nu au purtat. Incredibil, de ce fiecare vede altfel?

  6. OFF TOPIC, DAR IMPORTANT:
    E gresit sa le vorbesti altora despre Dumnezeu? De exemplu sa impart carti si scrieri ortodoxe oamenilor pe strada, prin magazine, etc? Sa le spun despre Ortodoxie, poate sa ii si ajut sa devina Ortodocsi daca nu sunt, si daca Domnul randuieste asa?

    Am citit in Sf. Scriptura ca Sf. Ap. Pavel spune “cum vor merge daca nu vor fi trimisi”, iar Sf. Canoane pedepsesc cu afurisirea pe cei ce PREDICA, dar nu sunt preoti.

    Sf. Scriptura si Sf. Canoane se refera la predica rostita de preot, sau predica se numeste daca le spui celor din jurul tau despre cipuri, antihrist, Ortodoxie?

    1. Naavin
      Parerea mea e sa cauti un preot bun sa vorbesti cu el.Ai nevoie de o persoana care se pricepe foarte bine in domeniul asta care sa te poata verifica daca poti asta sau nu.Cum ar fi de exemplu un preot bun de manastire.Ai grija sa gasesti unul chiar bun caci daca nu e asa nici sfaturile lui nu vor fi bune.Bine ar fi daca te-ai spovedi la dansul ca sa te cunoasca bine cum esti si de ce esti in stare.Asta e doar parerea mea.Pot gresi,nu stiu.Dar e bine,cred,sa primesti binecuvantarea unui preot bun.Caci altfel daca faci singur riscul este foarte mare si sa pierzi toata osteneala caci te poti mandri foarte usor si poti face mai mult rau decat bine.Tine cont ca fiecare om este unic si ceea ce i s-ar potrivi unei persoane nu i se potriveste alteia.Caci fiecare om este in situatii diferite.Tine cont ca in fiecare om sunt demoni care il lupta si unii il biruiesc,il inseala.Crezi ca esti tu pregatit sa ii ajuti pe oameni in razboiul acesta nevazut?Ai citit cartea Razboiul nevazut al Sf Nicodim aghioritul?O recomand.El spune ca este mult mai bine pentru un om sa isi invinga patimile proprii decat sa aduca pe altii la credinta.Asa sa dai carti impreuna cu niste sfaturi din scrierile Sfintilor Parinti,daca ai binecuvantarea duhovnicului,cred ca e bine,sunt fapte bune.In genul ca atunci cand ii dai o carte ii spui ca e bine sa citeasca,ca il va ajuta foarte mult in viata etc.Asta cred ca e bine daca ai si binecuvantarea duhovnicului.Dar sa te lungesti la discutii,mai mult de cateva sfaturi,aceasta cred ca este periculos.Caci fiecare om este diferit.Sa iti dau un exemplu.Daca esti prea aspru cu el si se sperie si deznadajduieste?Daca renunta pentru totdeauna la “Calea cea stramta” pe care trebuie crestinul sa mearga,considerand-o prea grea pentru el.Sau daca esti prea ingaduitor si te mai intelege si gresit pe deasupra si va sta linistit in pacate .Nu vreau sa te sperii dar iti asumi asta?Daca vei reusi sa ii faci asa?in loc sa faci fapte bune te vei afla facand defapt pacate foarte mari.Cred ca trebuie sa vorbesti cu un duhovnic si sa afli care este binele pe care il poti face dupa puterea ta.El iti va spune cat sa faci si cand si unde sa te opresti.Ca fiecare om tinde sa exagereze in gandirea lui,mai ales cand se gandeste la el insusi si tinde mereu sa aiba o parere buna despre el .Iar asta este un defect si noi trebuie sa fim la polul opus,sa fim smeriti,sa avem o parere despre noi ca suntem foarte mici si neputiciosi si avem foarte multe defecte,acesta fiind chiar adevarul.Deci pe scurt acesta ar fi sfatul meu:vorbeste cu duhovnicul tau si fa ce spune dansul.Doamne,ajuta.

    2. NaaVin: Spune-le despre erezia semnată in Creta. Crezi că poți, din moment ce tu îi urmezi pe preoții ce-i urmează(pomenesc) pe ierarhii trădători în frunte cu parriarhul Daniel?

      1. Ce dovada ai ca eu sunt ecumenist/pomenitor sau ca ii urmez pe eretici?
        Ce te face sa spui asta?
        Din contra, nu am nimic de-a face cu ecumenistii

        1. NaaVin: Tu spuneai că mergi la o mănastire, căreia nu i-ai dat numele, unde se face Sf. Maslu. Spune-mi dacă acea mănăstire este ieșită de sub mâna “ocrotitoare” a patriarhului Daniel, adica faptul că la acea mănăstire preții si monahii sunt ingrădiți de erezia ecumenismului. Numele preoților și ale monahilor îngrădiți de erezie se pot ușor ține minte, căci aceștia sunt foarte puțini. Spune-mi ceva prin care să mă convingi că nu mergi la slujbele unde slujesc preoții ecumeniști, adică cei care-l pomenesc pe patriarhul Daniel – tatăl duhovnicesc al celor care au semnat in Creta. Se prea poate să mă înșel, dar convinge-mă că ești îngrădit cu adevărat de ecumenism. Fiecare putem face ceea ce dorim, dar în credință direcția urmată este cheia mântuirii. Spune-mi ce prigoniri a suferit din partea Patriarhiei Române preotul care săvârșește Sf. Liturghie la care participi și din ce motiv.

          1. :) manastirea:
            Nu iidau numele si nici numele preotilor pentru ca probabil ca sunt si cititori ai acestui site care sunt IUDE tradatoare. Nu stiu daca patriarhia recomanda sau accepta Sf. Maslu in aceste zile si nu stiu daca nu cumva vor avea probleme cei care le fac. E o manastire din Salaj.
            Referitor la slujitorii ei, e a doua oara cand ma duc la aceasta manastire. Inca nu am intrebat ce parere au despre ecumenism, dar cand voi avea ocazia cu siguranta o voi face, desi imi e cam frica, pentru ca daca sunt ecumenisti nu voi mai merge nici la aceasta manastire. De obicei intreb un preot despre ecumenism si alte lucruri cand ma spovedesc. Am sa ma duc sa ma spovedesc, atunci am sa vad daca sunt sau nu ecumenisti, sau macar ce parere au.
            Imi e greu ca pentru prima data cand ajung intr-un lacas nou de cult, sa opresc preotii din datoriile lor si sa ii intreb despre ecumenism. De aceea intreb cand pot si intr-un mod care sa nu ii sperie pe altii

    3. Naavin, dă-i inainte cu impartitul cartilor ortodoxe, mai ales cu vieti de sfinti si cu istorioare cu minuni si vindecari si cu carti de rugaciuni. in rest la vorbarie nu te baga decat daca ai darul apostoliei sau al predicii ca de ex. arhim Cleopa Ilie !

      imparte-le carti si milostenie sufleteasca si stai treaz sa nu cazi in vreo capcana cu cei care nu vor sa primeasca cele dumnezeiesti !
      mult mai bine ar fi sa te ingrijesti de sufletul tau si de apropierea ta cu Dumnezeu in inima ta cat mai mult si sa dobandesti o oarecare stare sufleteasca mai bună , rugaciune interioara care sa atraga Harul Sfantului Duh si atunci Harul te va invata ce e mai bine sa faci.
      Doamne ajută.

  7. Nu luati vaccinul oameni buni , contine NANOCIPURI, si ADNul vi se distruge si ori muriti, ori deveniti zombii. Pe langa adjuvantii din vaccin, nanocipurile sunt demult in lucru, si doar cei care produc vaccinurile stiu asta. Biogenetica exista demult si se testeaza pe soldati. Atat Astrazeneca, Glaxosmith cat si Moderna si celelalte companii sunt platite de Gates care investeste in nanotehnologie. De aceea se insista atat de mult pe vaccinuri, pentru controlul populatiei, pe langa bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button