X

[VIDEO] Decedată de cancer, raportată cu Covid

În sfârșit a apărut prima filmare cu rudele unui decedat în spital, care nu acceptă să-și ridice mortul cu documente de Covid! Acești oameni au filmat cu telefonul cum asistentele încercau să îi convingă că mama lor a murit de coronavirus. Bătrâna avea cancer la colon și din acel motiv s-a stins!

Într-o țară normală, această filmare ar trebui să dea naștere unei anchete fără precedent! Priviți acei oameni disperați, cărora li s-au dat întâi hainele decedatului în brațe, pentru ca apoi să li se spună că nu își pot ridica normal răposatul, acesta fiind „sigilat” pe motiv de coronavirus…

În fața acestor imagini, cuvintele sunt de prisos. Remarcați cinismul cadrelor medicale și explicațiile puerile. Acei oameni amărâți știu clar că bătrâna lor avea cancer la colon și până în momentul în care au venit să își ridice mortul, nu s-a pus niciodată problema de coronavirus. Probabil celor din spital nu le ieșise numărătoarea…

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. E strigător la cer ce se întâmplă și nimeni nu face nimic. Să se facă autopsia, unde sunt procurorii României !!!!!

  2. Deci moarta este de vina , ca nu a trait sa fie testata . Ramane insa suspecta …
    Mare rusine ptr. aceste cadre medicale . Ce incredere poate sa mai aiba cineva , sa se dea pe mana unora ca acestia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.