X

[VIDEO] Decedată de cancer, raportată cu Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În sfârșit a apărut prima filmare cu rudele unui decedat în spital, care nu acceptă să-și ridice mortul cu documente de Covid! Acești oameni au filmat cu telefonul cum asistentele încercau să îi convingă că mama lor a murit de coronavirus. Bătrâna avea cancer la colon și din acel motiv s-a stins!

Într-o țară normală, această filmare ar trebui să dea naștere unei anchete fără precedent! Priviți acei oameni disperați, cărora li s-au dat întâi hainele decedatului în brațe, pentru ca apoi să li se spună că nu își pot ridica normal răposatul, acesta fiind „sigilat” pe motiv de coronavirus…

În fața acestor imagini, cuvintele sunt de prisos. Remarcați cinismul cadrelor medicale și explicațiile puerile. Acei oameni amărâți știu clar că bătrâna lor avea cancer la colon și până în momentul în care au venit să își ridice mortul, nu s-a pus niciodată problema de coronavirus. Probabil celor din spital nu le ieșise numărătoarea…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. E strigător la cer ce se întâmplă și nimeni nu face nimic. Să se facă autopsia, unde sunt procurorii României !!!!!

  2. Deci moarta este de vina , ca nu a trait sa fie testata . Ramane insa suspecta …
    Mare rusine ptr. aceste cadre medicale . Ce incredere poate sa mai aiba cineva , sa se dea pe mana unora ca acestia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button