X

Măștile ne transformă în robi obedienți

În numele Covid, Statul ne-a intrat în fiecare ungher al existenței noastre. A intervenit între soți și soții aflați la sfârșitul vieții lor. Le-a interzis bătrânilor să-și îmbrățișeze nepoții.
Ne-a interzis nunțile și înmormântările, a închis bisericile, a redus la tăcere muzica monahală a stranelor din catedrale și a împiedicat închinarea liberă la Dumnezeu pentru prima dată în 800 de ani. De asemenea, ne-a interzis întâlnirile publice, cu excepția cazului în care suntem de stânga.

Ne-a ordonat să stăm acasă, ne-a mustrat și ne-a amendat pentru că ne bronzam, mergeam în drumeții montane sau chiar pentru că ne plimbam în grădinile din fața casei.

A forțat milioane de oameni să nu mai lucreze, a subminat educația unui număr indefinit de tineri și a devenit șeful și angajatorul nostru în cea mai mare lovitură de stat încercată vreodată de non-comuniști.

Vom descoperi curând că a nenorocit de asemenea o economie deja șubredă și ne-a lipsit pe mulți de slujbe și afaceri pe care le credeam sigure. În curând ne va confisca economiile prin taxe și inflație pentru a plăti dezastrul pe care l-a produs.

Acum vrea să ne spună ce să purtăm. Și ceea ce vrea să purtăm este o botniță de cârpă udă, un șervet pe față care îl transformă pe un om normal într-un umil supus, fără glas, care doar murmură.

Și pare că are succes. Este ceva cu care britanicii moderni nu se obișnuiesc?! Consumul de măști al britanicilor este acum atât de ridicat încât peste șase luni vor apărea articole cu delfini și balene care înoată într-un ocean devenit lipicios din cauza milioanelor de litri de dezinfectant și care înghit ghemotoace solide de măști folosite.

Aceste obiecte par să fi devenit noile pungi de plastic. De ce are loc această nebunie?

Vă dau un indiciu. Pe 12 iulie, Deborah Cohen, corespondentul medical al BBC 2 Newsnight, a dezvăluit ceva extraordinar. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a inversat recomandarea sa cu privire la folosirea măștilor de la „nu le purtați” la „purtați-le”.
Informația esențială era aceea că motivul nu l-a reprezentat informația științifică – dovezile nu susțin purtarea măștilor – ci din cauza lobbyului politic.

Jurnalista a scris pe Twitter: „ni s-a comunicat prin diferite surse că în comisia OMS nu au existat dovezi care să susțină purtarea măștilor, dar totuși le-au recomandat din cauza lobbyului politic.” BBC a întrebat OMS cu privire la acest aspect, iar organizația nu a negat știrea.

OMS susținea în martie: „În prezent nu există dovezi că purtarea măștilor (fie ele medicale sau de altă natură) de către persoanele sănătoase în comunitatea mai largă, inclusiv purtarea universală a măștilor, pot proteja de infecția contra virusurilor respiratorii, inclusiv Covid 19.”

Postul american de televiziune CNN relata pe 31 martie că Mike Ryan, directorul executiv al programului de urgențe medicale al OMS, a afirmat într-o conferință la Geneva: „Nu există nicio dovadă specifică care să arate că purtarea măștilor are vreun beneficiu potențial. În fapt, există anumite dovezi care sugerează opusul, atunci când masca nu este purtată cum trebuie sau nu stă cum trebuie.”

În urmă cu câteva luni, OMS și-a schimbat recomandarea și a spus că „sfătuiește guvernele să încurajeze publicul general să poarte măști unde există transmisie pe scară largă iar distanțarea fizică este dificilă, cum este cazul în transportul public, în magazine sau în alte locuri închise și aglomerate.”

Nu în urmă cu mult timp, principalul responsabil de sănătatea publică din Anglia, Christ Whitty, a declarat că purtarea măștilor nu poate face mare lucru pentru a stopa epidemiei. În opinia prof. Whitty, dacă cineva este infectat și poartă mască, asta ar putea reduce riscul de a da mai departe infecția, însă purtarea măștii nu are aproape niciun efect pentru a reduce riscul de a contracta boala.

„Când vine vorba de a purta masca, recomandarea noastră este clară: dacă nu ai infecția, purtarea măștii nu reduce riscul sub nicio formă. Așadar nu recomandăm acest lucru.”

De asemenea, Autoritatea pentru Standarde în Publicitate a interzis în martie reclamele pentru măști a două companii deoarece susținea că erau „înșelătoare, iresponsabile și cel mai probabil cauzau frică fără un motiv justificabil.”

Tot pe atunci, Dr. Jenny Harries, adjunctul pentru Sănătate, a avertizat că oamenii s-ar putea să fie mai expuși la Covid prin purtarea măștilor. Măștile ar putea „în fapt să capteze virusul” iar persoana care o poartă să-l respire. „Pentru oamenii obișnuiți care merg pe stradă, nu este o idee bună”, a afirmat ea.

Pe 3 aprilie, celelălat adjunct al Sănătății, profesorul Jonathan Van-Tam a afirmat că nu crede că oamenii sănătoși care poartă măști ar putea reduce răspândirea bolii în Marea Britanie.

Era adevărat atunci și încă este adevărat. Dovezile sunt într-adevăr slabe. Există o mulțime de studii care arată că argumentul în favoarea măștilor este slab, în special un studiu realizat pentru stomatologi, în urmă cu patru ani, și care a dispărut pe nesimțite de pe internet după ce oponenții măștilor au început să-l citeze.

Tot ce s-a schimbat au fost politicile. De ce s-au schimbat?

Adevărul este că politicile privind măștile sunt exclusiv despre putere și frică. Guvernul și-a început carantina sălbatică și disproporționată răspândind frica față de o molimă devastatoare care va distruge sistemul de sănătate și va ucide sute de mii. Acum, după ce mulți oameni și-au dat seama că nu este nimic de felul acesta, trebuie găsite noi metode pentru a ține nivelul de alarmă ridicat.

Una dintre metode a fost dezvăluită de minunații oameni de știință de la Oxford Centre for Evidence-Based Medicine. Intrigați de faptul că apar în continuare mulți morți în Anglia din cauza Covid, în timp ce în Scoția ele au încetat, ei s-au uitat la informațiile publicate de autorități. Acolo au descoperit, în cuvintele lor devastatoare, că „autoritățile se pare că îi caută în baza de date a sistemului public de sănătate pe cei care au fost pozitivi și pur și simplu verifică dacă mai sunt sau nu în viață. Autoritățile nu par să ia în considerare când a fost făcut testul, sau dacă  persoană respectivă a fost tratată cu succes în spital și externată. Oricine a fost testat pozitiv pentru Covid și a murit mai apoi indiferent de cauză va fi trecut ca mort de Covid.”

„Prin această definiție, nimănui care are Covid în Anglia nu îi este permis să se vindece de boală. Un pacient care a fost testat pozitiv, care a fost tratat cu succes, externat, va fi considerat o victimă a Covid chiar dacă va face infarct sau va fi lovit de autobuz trei luni mai târziu.”

Curg de asemenea dovezile care indică faptul că un mare număr de morți din ultimele luni au fost cauzate nu de Covid ci de lipsa accesului la tratamente medicale ale celor care sufereau de cancer și alte boli.

În pofida propagandiștilor de la BBC, care încearcă pe cât de tare pot să nu menționeze vreodată legiunile de oameni de știință care contestă politicile guvernului, oamenii încep să se întrebe în număr din ce în ce mai mare, dacă nu au fost înșelați.

În câteva săptămâni, guvernul se va confrunta cu ceea ce s-ar putea să fie una dintre cele mai grele crize din 1929 și până astăzi. Din acest motiv trebuie să întrețină frica. O metodă prin care poate face asta este prin promovarea unui presupus „al doilea val”, pentru care nu există încă dovezi.

O altă metodă este testarea masivă. Asta se întâmplă acum în Leicester, unde se merge din ușă în ușă pentru a descoperi oameni „infectați”, chiar dacă aceștia nu au simptome (cum se întâmplă de regulă) și sunt perfect sănătoși. După care sună alarma și închid orașul.

Dar îmbotnițarea populației este o metodă și mai bună. Masca este o insignă a supușeniei și servilismului. Toți cei care o poartă public subscriu la interpretarea guvernului. Societățile în care cetățenii sunt descurajați să protesteze împotriva regimului sunt destul de respingătoare. Dar țările în care cetățenii sunt forțați să susțină opinia statului sunt mult mai aproape de totalitarism.

Este chiar mai rău decât atât.
Priviți la mulțimile cu mască, cu ochii holbați neliniștit de deasupra acelei bucăți de material oribil care le ascunde jumătate din față și îi transformă din ființe normale în oameni obedienți și fără voce.

Efectul psihologic al acestor accesorii este enorm asupra celor care le poartă. Și au de asemenea un rezultat neplăcut pentru societate ca întreg.

Dizidenții, care nu doresc să poarte așa ceva, sunt făcuți să sară în ochii majorității obediente care apoi devine foarte dornică să-i preseze pe non-conformiști să facă cum li s-a spus și să-i denunțe la poliție.

Când a început toată această nebune, mi-a fost frică. Nu de boală, care a fost exagerată din capul locului.
Era frica de ceea ce ni se întâmpla: sfârșitul libertății și transformarea uneia dintre cele mai libere țări de pe pământ într-o societate înregimentată și conformistă, aflată sub supraveghere permanentă.

În opinia mea dacă porți acea mască îți dai consimțământul pentru această schimbare.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. A doua venire a Domnului Iisus Hristos – Despre chipul cioplit şi semnul crucii
  1. Despre chipul cioplit şi semnul crucii Despre chipul cioplit şi semnul crucii Despre chipul cioplit „Şi a zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!” Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.” (Fac. 1/26-27) * „Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine! Să nu-ţi faci chip cioplit şi nici un fel de asemănare a nici unui lucru din câte sunt în cer, sus, şi din câte sunt pe pământ, jos, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini lor, nici să le slujeşti, că Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinţilor ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea şi al patrulea neam, Şi Mă milostivesc până la al miilea neam către cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.” (Ieş. 20/3-6.) * „Am privit până când au fost aşezate scaune, şi S-a aşezat Cel vechi de zile; îmbrăcămintea Lui era albă ca zăpada, iar părul capului Său curat ca lâna; tronul Său, flăcări de foc; roţile lui, foc arzător.” (Dan. 7/9.) * „Să nu vă tundeţi rotund părul capului vostru, nici să vă stricaţi faţa bărbii voastre. Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.” (Lev. 19/27-28.) * „În tot timpul nazireatului, briciul să nu treacă pe capul lui; până la împlinirea zilelor pentru care s-a închinat Domnului, va fi sfânt; să-şi lase părul să crească în voie.” (Num. 6/5.) * „Acum ia bine seama, să nu bei nici vin, nici băutură tare, şi să nu mănânci nimic necurat. Căci vei rămâne însărcinată, şi vei naşte un fiu. Briciul nu va trece peste capul lui, pentru că acest copil va fi închinat lui Dumnezeu din pântecele mamei lui; şi el va începe să izbăvească pe Israel din mâna Filistenilor.” (Jud. 13/4-5.) * „Atunci a prins Hanun pe trimişii lui David şi i-a ras şi le-a tăiat hainele pe jumătate, până la coapsă, şi aşa le-a dat drumul şi ei au plecat. Spunându-se lui David de păţania oamenilor acelora, a trimis el în întâmpinarea lor, că erau tare batjocoriţi, şi li s-a zis: „Rămâneţi în Ierihon până vă vor creşte bărbile şi atunci vă veţi întoarce acasă”.” (I. Cronici. 19/4-5) * „Căci bărbatul nu trebuie să-şi acopere capul, fiind chip şi slavă a lui Dumnezeu, iar femeia este slava bărbatului.” (I. Corinteni. 11/7.) 1
  2. Despre chipul cioplit şi semnul crucii * „Să se ruşineze toţi cei ce se închină chipurilor cioplite şi se laudă cu idolii lor.” (Ps. 96/7.) 1 – Despre chipul cioplit Selecţie de texte din Cuvântul lui Dumnezeu pe această temă. Vin şi te povăţuiesc, Ierusalimul Meu, popor de fii născuţi prin lucrare cerească, prin cuvânt rostit de Dumnezeu. (Vezi tema „România – Noul Ierusalim – Noul Canaan”, n.r.) Vin să te anunţ iar, să-L iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău şi să nu ai alţi dumnezei afară de Mine, măi Ierusalime. Ierusalimul cel de sus este cu tine, tată, şi luptă alături de tine, pentru că Eu i-am descoperit lui pe poporul fiilor lui Dumnezeu din vremea aceasta. Să-L iubeşti pe Dumnezeul tău şi să nu ai alţi dumnezei, Israele nou. Şi ce înseamnă să nu ai alţi dumnezei? Şi ce înseamnă să ai alţi dumnezei? Ia-ţi caietul de şcolar şi însemnează-ţi lecţia cea de azi şi învaţ-o şi scrie-o şi te îndeletniceşte s-o împlineşti peste tine, ca să nu ai alţi dumnezei afară de Mine, măi fiule din Israel. Să înveţi pe de rost această lecţie şi s-o ai veşnică apoi dacă vrei să fii veşnicul Meu popor. Dar pentru asta, Ierusalime, trebuie să nu-ţi mai faci chip cioplit, tată, şi trebuie să nu mai iei în deşert acest nume al Domnului Dumnezeului tău, acest cuvânt pe care-l plantez mereu în pământul tău, ca să-l fac cer, ca să te fac cer, măi fiule greoi şi la auz, şi la făptuit. Nu aşa, măi Israele, nu aşa, tată, nu aşa greoi. Nu Mă mai du cu vorba, tată, că Mă duci mereu cu vorba, şi calea ta se înfundă dacă faci aşa, dacă iei acest nume în deşert, acest cuvânt de lucrare dumnezeiască, lucrare care înseamnă Dumnezeu. Nu-ţi mai fă chip cioplit, măi fiule, nu-ţi mai fă, tată, că Eu te povăţuiesc să nu-ţi mai faci chip cioplit şi să nu te mai închini lui. Dar vei zice: „Ce vrea Domnul să ne spună, oare?“. O, nepriceput şi mititel ce eşti! Vezi, tată, dacă nu eşti ceresc? Cei cereşti înţeleg pe cele nevăzute ale cuvântului Meu. Vino, tată, cu cerul, ca să înţelegi ceea ce nu vezi. Nu-ţi mai fă chip cioplit ca să te închini lui, că de aceea nu-L iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău, şi de aceea ai alţi dumnezei, şi de aceea te închini la alţi dumnezei. Iată, cele ce nu se văd, din tine, Eu le văd, şi văd cum întrebi: „Ce vrea Domnul să spună?“. De aceea nu înţelegi ce vreau să-ţi spun, de aceea, că ai chip cioplit, făcut de tine, şi te închini lui, iar Eu am spus: «Să nu-ţi faci chip cioplit ca să te închini lui». Eu când l-am făcut pe om l-am făcut întreg, tată, întreg şi la minte, şi la suflet, şi la duh, şi la trup, după chipul Meu şi după asemănarea Mea, şi el şi-a cioplit chipul prin neascultare, şi apoi s-a închinat chipului lui cioplit, care nu şi-a mai păstrat asemănarea chipului Meu, şi omul n-a mai fost după chipul şi asemănarea Mea. Ierusalime, copilul Meu de azi, poporul Meu! Întru tine, tată, Eu iar îl fac pe om; în tine se întocmeşte omul cel de la început, care avea chipul Meu şi asemănarea Mea, şi de aceea vin şi te povăţuiesc să nu mai strici şi tu ce fac Eu, că Adam se repară prin tine, dar tu nu mai ai după tine pe altul care să-ţi repare chipul tău cioplit dacă vei fi găsit aşa. (Vezi tema: „Învierea morţilor”, n.r.) Nu-ţi mai fă, tată, altă formă şi alt chip, că mare taină ţi-am 2
  3. Despre chipul cioplit şi semnul crucii descoperit Eu azi, şi nimeni pe pământ nu înţelege ca Mine şi ca tine cartea Mea. Cartea Mea este din cer. (Vezi tema: „Cartea Mielului”, n.r.) Poruncile Mele pe care le-am pus în ea sunt din cer, sunt de la început, şi nu sunt de la Moise, ci sunt de la început. Ele sunt chipul Meu, măi Israele. Dacă vrei să înţelegi ce înseamnă să nu-ţi faci chip cioplit, iată, azi îţi spun din cer ce înseamnă. Înseamnă să împlineşti toate poruncile Mele cele dintru început, căci cel ce nu le împlineşte, acela le taie, acela îşi ciopleşte chipul şi i se închină lui, chipului cioplit, ciopârţit. Iată, unii din voi nu mai aveţi capul; alţii din voi nu mai aveţi ochii; alţii nu mai au urechi sau picioare; alţii nu mai au ascultare; alţii şi-au cioplit credinţa, tată; alţii şi-au cioplit iubirea şi şi-au lipit în loc ură şi dispreţ; alţii şi L-au cioplit pe Domnul de pe ei şi şi-au lipit pe diavolul de ei. Iată, Israele, ce este chipul cioplit, chipul care nu mai seamănă cu Domnul Dumnezeul tău, chipul căruia tu te închini, şi aceasta înseamnă alt dumnezeu. Eu n-am judecat pe om până în clipa când am dat fiinţă văzută acestei porunci dumnezeieşti, iar când am rostit-o prin cuvânt peste Moise, atunci lumea a fost judecată, măi fiilor. Mare şi înfricoşătoare taină este lucrarea cuvântului Meu, care te însoţeşte pe tine, Israele, popor ivit prin cuvântul Meu. (Vezi tema „Acest cuvânt este râul vieţii”, n.r.) Erai scris ca să te naşti, ca să Mă arăt cu tine, tată. (Vezi tema: „Venirea în chip văzut”, n.r.) Şi tu ce faci? ce faci, oare, poporul Meu? Am lucrat prin tine cele ce nu se văd; am lucrat prin tine, tată, prin fiii cei care au ascultat crezând în cele rostite prin cuvântul Meu. Şi iată, lângă lucrul Meu stă nevăzut şi chipul cioplit, care nu seamănă cu cele ce am lucrat Eu, că mulţi în tine, Israele, au lucrat multe şi nevăzute, şi sunt lucrate şi se vor vedea toate. Iată, Israele, cele lucrate nu de Mine peste tine, cele lucrate în ascuns de tine se pregătesc spre arătare, precum şi cele lucrate de Mine prin tine se pregătesc spre arătare. Cele lucrate nevăzut de tine vor să se arate acum ca să te şteargă din Cartea Vieţii şi să te osândească mai rău ca pe Lucifer, care a lucrat de la el şi nu de la Mine. (Vezi tema: „Antichrist şi fiara apocaliptică”, n.r.) Vin şi te anunţ cele ce tu nu vezi. Pune, tată, mâna şi întocmeşte-te după chipul şi asemănarea Mea. Dă-te la o parte dinaintea Mea cu chipul tău cioplit şi fă-ţi numaidecât chip după chipul şi asemănarea Mea ca să te închini Mie, Israele, şi să nu te închini ţie, tată. Nu te mai închina ţie, măi fiule, că tot ce vrei tu e închinare la tine, iar tot ce vreau Eu e închinare la Mine. Să nu ucizi pe fratele tău şi să te speli apoi pe mâini ca să nu se cunoască, ci tu să-l înviezi pe cel ucis de tine, că Eu am putere în tine, dar am putere de înviere, nu de ucidere, căci învierea este chipul Meu în tine. Nu asculta de şoapta şarpelui care intră în tine ca să te facă să calci cuvântul ascultării, că dacă tu vei face aşa, va mai muri şi altul lângă tine, aşa cum a murit şi Adam pe lângă Eva. Nu aşa, măi Israele, şi de aceea vin să te povăţuiesc să nu mai fii chip cioplit şi să nu te mai închini lui. Fii întreg la chip şi nu cioplit, căci cine se ciopleşte după voia sa, acela îşi este sieşi dumnezeu, acela se închină la alt dumnezeu. De aceea am venit la tine nu demult şi ţi-am spus: «Vino, tată, în dragostea Mea! Vino, tată, vino! Vino în dragostea Mea, că dragostea Mea în tine, este a Mea, nu este a ta, iar dragostea ta în tine, nu este a Mea, şi este a ta, şi este chip cioplit, măi Israele». Vreau să te scoli, că Eu am zis să te aşezi în chipul Meu şi să dărâmăm cele lucrate de tine nevăzut, şi care sunt, şi care vor să se ridice să mărturisească împotriva ta înaintea Mea şi să te scoată din cartea aceasta. Cele nevăzute ale tale Eu le am înaintea Mea împotriva ta. Ce facem cu ele? Că vine lumina peste cele ce nu se văd. Vor pieri cerurile, şi stihiile toate vor pieri, iar Eu, Lumina 3
  4. Despre chipul cioplit şi semnul crucii cea dintâi, voi fi lumina celor ce nu se văd, a celor lucrate nevăzut, căci dacă Eu am lucrat nevăzut, iată, şi tu ai lucrat nevăzut atâtea lucrări de ale tale şi nu de ale Mele. Îţi aduc aminte de darul pe care ţi l-am dăruit, Israele, darul lucrării pocăinţei. Dacă încă n-ai lucrat întru acest dar de la Mine, grăbeşte-te, tată, şi aleargă să dărâmi dinaintea Mea cele lucrate de tine nevăzut, şi apoi tu vei vedea faţa Mea. Cel ce nu vede faţa Mea, de aceea nu o vede. Acela să desfacă cele ce stau lucrate de el între Mine şi el, iar cel ce nu face aşa, va fi ruşinat în cer şi pe pământ. Ia chipul cel dintâi, copile din Israel, şi nu mai sta cioplit, că Eu am rostit poruncă şi am spus: «Să nu-ţi faci chip cioplit ca să te închini lui». Închină-te Mie şi nu ţie; slujeşte-Mi Mie şi nu ţie dacă vrei să fiu Eu Domnul Dumnezeul tău, că dacă tu slujeşti ţie, atunci se cheamă că tu eşti dumnezeul tău. Nu cumva să crezi şi tu că Eu sunt Dumnezeul celor cu chip cioplit; să nu crezi şi tu ca lumea care-şi are chip cioplit. Eu sunt Dumnezeul celor vii, nu al celor morţi. Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Israele viu, dacă eşti viu şi dacă vei fi viu şi dacă vei învia după chipul Meu cel întreg. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu către poporul creştin, din 23-10-1994 *** O, lume fără de cale, o, omule fără Dumnezeu, vin să te judec şi să-ţi spun să faci pocăinţă înaintea Mea, căci cel ce se pocăieşte vindecându-şi vederea, acela Mă cunoaşte pe Mine în acest cuvânt cu care vin să judec viii şi morţii şi să înviez omul şi să Mă arăt în slavă mare peste pământ, aşa cum scrie în Scripturi. (Vezi tema: „Judecata”, n.r.) Dar mai întâi vin să-l trezesc pe om şi să-l pun să privegheze, ca să nu vin pe neştire cu slava venirii Mele ca Împărat al cerului şi al pământului, al tuturor celor văzute şi nevăzute de om. (Vezi „Slava Domnului”, n.r.) O, lume, care zici că posteşti postul Paştelui şi te duci la biserică plină de podoabele mândriei tale! Ce post posteşti tu, lume care nu faci voia Mea? (Vezi „Despre post şi milostenie” n.r.) Umbli rujată şi fardată şi împopoţonată ca să sminteşti pe cel asemenea ţie. Ţi-ai pus peste tine chip cioplit şi te închini lui, şi te uiţi în oglindă ca să-ţi vezi chipul tău cioplit la care te închini, şi apoi te duci la biserică şi cânţi: „Tatăl nostru, Cel din cer, facă-se voia Ta pe pământ, ca şi în cer“. O, lume, lume, să ştii că voi face voia Mea pe pământ. Să ştii că te voi curăţi de dumnezeii tăi şi îţi voi striga la ureche că Eu sunt Dumnezeu, şi vei căuta să te dai cu tăciuni şi cu cenuşă pe faţă şi pe cap şi vei striga să mori şi nu vei muri, că Eu voi lua moartea de peste tine şi vei fi băgată la albit şi la lămurit ca să pricepi voia Mea, legea Mea cea din cer pe pământ. (Vezi „Focul apocaliptic”, n.r.) Omule, munca Mea cea pierdută! vin din cer cuvânt şi te strig, aşa cum am strigat pe Adam: «Omule, unde eşti?». O, nu te poţi ascunde. Goliciunea ta te vădeşte şi nu poţi învinui pe nimeni. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica întâi a Postului Mare, a ortodoxiei, din 16-03-1997 *** (Cuvântul lui Dumnezeu la Cetatea Sfânta Noul Ierusalim. http://www.noul-ierusalim.ro) 4
  5. Despre chipul cioplit şi semnul crucii (Sublinierile cu caractere îngroşate aparţin redactorului.) (Vezi reportaj Noul Ierusalim . http://video.google.com/videoplay?docid=7606759667060485078 ) *** 2 – Despre semnul crucii … Domnul Iisus Hristos, la orice lucrare a făcut cunoştinţă prin sfânta cruce. De la faţa crucii nu stă diavolul, şi fuge. Daniele, Dumnezeu, când a făcut orice lucrare pe pământ, prin cruce a început. Fiule, când a făcut Dumnezeu pe robul Său, adică pe Adam, crucea a fost ascunsă. Cine a făcut-o? Dumnezeu, că nimic nu s-a făcut fără cruce. A făcut-o ca să fie proorocită prin prooroci. Daniele, şi prietenii Mei de la zidire şi până la vremurile care vă stau în faţă, prin cruce s-au făcut. Dumnezeu Îşi face lucrarea Sa până ajunge cu ea la vedere. … În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin. Fiilor, faceţi crucea bine, că multe cruci ia diavolul de la voi, că nu le faceţi cum le facem Noi. Faceţi crucea: al Tatălui, e fruntea; al Fiului, e pântecul; al Sfântului Duh, e umărul drept, şi amin, e umărul stâng. Are simbol mare. Dacă n-ai făcut crucea aşa, nu e a Mea, nu o recunosc. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu din 13-06-1973 *** … Daniele, mai ai un pic de răbdare, că vine omul Meu, omul ţării Mele (regele Mihai, n.r.), care a părăsit ţara Mea cu multă durere. Aşa, Mă duc să-l ridic, că a fost smerit, tată. Fiilor, când era omul acesta pe scaunul său, era iconiţa pe tot locul, era crucea pe tot locul. De când nu mai e el, s-a desfiinţat crucea de pe tot locul. Mai e câte una ici-colea. Să ştiţi că în vremea sfârşitului crucea se va arăta pe cer. Israele, nu fi popor fără cruce. … Israele tată, în războiul care se face, numai aceia scapă, care au crucea la fereastră, sau numai creştinul care are crucea la gât. Mulţi creştini au crucea la gât, dar au şi pe mândruţa în buzunar, pe poză, sau fumează. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 30-08-1973 *** … Vin timpuri bune, fiilor. Vine şi acela care a venit la tine, şi va pune lacăt la băutură şi va pedepsi femeia cu bărbat iubind alt bărbat. Vine, tată, vine, că la cişmeaua de apă va curge miere şi lapte. Vine şi când numai duhovniceşte se va petrece vremea, de sâmbătă din asfinţit, până luni în răsărit. Vine vremea şi când duminica nu va mai lucra nimeni în ţarina sa. Vine, şi va sta crucea pe masă şi se va închina la ea. Toţi împăraţii care sunt astăzi, nu vor mai fi împăraţi şi va fi unul singur împărat, şi el va hrăni şi va îngriji toate ţările în lung şi în lat. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 20-09-1973 *** … Cu crucea se sfinţesc toate. Crucea va fi semnul judecăţii. Când crucea va fi arătată pe cer, să ştiţi că sunteţi la sfârşit, şi e un mare semn. Ea a fost arătată împăraţilor Constantin 5
  6. Despre chipul cioplit şi semnul crucii şi Elena. De multe ori s-a arătat ea pe cer, dar nu a văzut-o nimeni, şi acum va fi arătată pe cer ca semn că va fi în lume o înfocare mare, cu spume. Creştinii de pe pământul românesc să înalţe crucea, semn ceresc. Amin. Creştinilor, unde vedeţi crucea căzută, fiţi cu îndemn sfânt şi ridicaţi crucea. Creştinii de pe pământ sunt neamul sfintei cruci, şi să ţină mereu la neam. Un creştin care vede crucea căzută, să plângă, că e o crimă între cer şi pământ. Toţi credincioşii au crucea în mână. Copilaşii Mei, deosebiţi-vă de oamenii răi, prin cruce. Oamenii răi poartă la ei cuţit, pumnal, sticluţă şi ţigări. Oamenii buni poartă crucea şi cartea de rugăciuni. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 03-12-1973 *** … Sfântă cruce, fericit şi sfânt chip! Cinstiţi crucea! Unde este crucea căzută, să o ridicaţi, că se sting crucile de pe pământ, căci e pace pământească, dar e război duhovnicesc. Se împlineşte, se împlineşte Apocalipsa, şi să ştiţi că dacă a pierit crucea, aceasta e crucea pruncilor, că a moşilor s-a stricat de către prunci. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 29-03-1974 *** … Fiţi atenţi la cruce, căci lumea face crucea schimonosită. Voi faceţi crucea dreaptă: pe frunte, pe buric, pe umărul drept şi pe cel stâng, căci este păcat strigător la cer să faci crucea schimonosită. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 24-05-1974 *** … Israele tată, bagă de seamă că în locul crucii s-a aşezat un chip spurcat, la care toată suflarea se închină şi îi urează de bine. (Stema comunismului, căruia lumea îi strigă „Să trăiască”, n.r.) Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 26-07-1974 *** … Ţineţi secretul, căci cine face o sfântă cruce sau o sfântă rugăciune, e un lucru de mare preţ, şi în faţa duşmanilor e pericol de moarte. Să fiţi atenţi, că va veni timpul să fiţi pedepsiţi şi pentru cruce şi pentru rugăciune. (În timpul regimului comunist, n.r.) Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 27-11-1974 *** Copiii Mei, faceţi sfânta cruce nu numai când faceţi rugăciunea. Cu crucea veţi birui. Faceţi cruce unde vă culcaţi, faceţi cruce pe pereţi, pe vase, pe masă, la izvoarele de apă, pe cărări, şi chemaţi blagoslovenia, că unde este crucea, diavolul se depărtează. Faceţi cruce. Nu fiţi oameni fără cruce. Crucea sfinţeşte obiectele, sfinţeşte trupurile, sfinţeşte ochii voştri. Crucea e toiagul care-l nimiceşte pe satana. Crucea aduce vindecare. Mii şi sute de sfinte cruci să faceţi la rugăciune, nu numai una sau două. Dacă nu puteţi cu mâna pe cale că vă e frică de oameni, Eu zic să nu vă fie frică de lume. Nu băgaţi lumina într-un obroc. Aveţi grijă de candele. Mirul pune-l în mâncare. Mirul aduce sănătate şi multe alte lucruri bune. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 06-02-1975 *** 6
  7. Despre chipul cioplit şi semnul crucii În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin. Da, aceasta este crucea, podul pe unde vă veţi duce. Cine nu face această cruce, nu are drum spre Mine între Mine şi sine. Acest semn se va arăta în curând în slava sa. Amin. Eu sunt Alfa şi Omega. Am colindat pământul în lung şi în lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat. Eu sunt Domnul în chip curat. Umblu pe pământ şi Mă întâlnesc cu omul şi nu Mă vede. Nu Mă arăt, pentru că nu crede. Eu sunt Alfa şi Omega, cu numele de Iisus. Eu sunt Cel Care am fost răstignit pe cruce pentru tine. Eu sunt, şi în curând Mă voi arăta în toată slava Mea. Veniţi, oile Mele, cu o clipă mai devreme de-a dreapta Mea! Aşa vă voi chema şi când Mă voi arăta. Veniţi, că după Mine nu mai vine nimeni să vă cheme. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 19-02-1975 *** Am fost trimis la ai Mei şi am fost răstignit de ei. Am fost vândut cu un preţ mic. Ai auzit, tată? Să intre în tine fiorul din Mine, să intre în tine Duhul din Mine. Ai auzit? Eu nu M-am lepădat de tine, dar tu te-ai lepădat de Mine. Eu nu M-am lepădat, şi le-am primit pe toate pentru tine. Nimeni nu te iubeşte cum te-am iubit Eu. Eu am dus o cruce grea, dar crucea ta nu este aşa de grea, că pe a Mea a fost greşeala ta, iar pe a ta nu a fost greşeala Mea pe ea. Nu e grea a ta, dar ţi-e ruşine cu ea. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 17-04-1975 *** … Ştiai că sunt cu tine, că de mii de ori am spus că sunt cu tine. Când am grăit, am pus început cu semn sfânt, şi când am sfârşit, tot cu semnul sfânt am sfârşit, şi te-am blagoslovit şi te-am pecetluit cu semnul sfintei cruci. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 28-05-1975 *** … Mai avem un pas şi se pune crucea pe capul tău. Dacă vei avea semnul, nimic nu te va atinge, dar roagă-te la Dumnezeu să ai semnul pe capul tău. Nu vă daţi bătuţi mădularelor, nu lăsaţi să vă biruie poftele! Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 01-06-1975 *** O, tată, nu mai am încredere să-Mi fac prieteni pe pământ, pentru că astăzi e creştin şi peste o clipă e păgân. Mă face mincinos şi tâlhar, Mă face că i-am cerut bani. Oiţele Mele, Eu am venit la voi nu ca să vă fac necredincioşi, ci am venit cu o solie cerească, şi nu am zis: „Eşti obligat să Mă urmezi” , ci am zis: „Ia-ţi crucea şi urmează Mie”. Crucea e viaţa curată, fără păcate. … Am spus mereu: nu faceţi rugăciune fără tămâie, şi am spus: faceţi cruce. … Copilaşul Meu, oiţa Mea, de ce sunt crucile căzute şi şters numele Domnului de pe ele? Oare, nu mai e nici un pictor, nici un tâmplar? Iubitul Meu frate, acesta e semnul cu care vei birui şi cu care vei învinge. Şi vine vremea să te ascunzi de un câine şi te vei adăposti la cruce. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 15-06-1975 *** 7
  8. Despre chipul cioplit şi semnul crucii … Această sfântă cruce este pecetea Duhului Sfânt. Cine s-a pecetluit cu aceasta, nu se mai ia în veac de pe faţa sa, şi la ziua de judecată se va arăta pe faţă şi nu vei putea ascunde semnul acesta, că este semn făcător de minuni. … Poporul Meu, cuvântul acesta e al lui Dumnezeu. Întoarce-te de la plăcere, căci toate câte le petreci pe pământ, le petreci numai prin plăcere. Scrie această profeţie, căci toţi îngerii o scriu spre mărturie. A uitat omul că are asemănare cu Dumnezeu şi că e pecetluit prin Duhul Sfânt, şi de când e omul zidit, nu a fost plăcerea de azi. Aceasta e scrisă în Apocalipsă: o fiară fioroasă, cu multe capete, care atinge şi dărâmă toate stelele de pe cer, (Creştinii, n.r.) şi toate vor cădea. Plăcerea face aceasta. Ţine minte că plăcerea de astăzi aduce fulgerător judecata. … Postiţi. Domnul Iisus Hristos a obligat pe poporul Său să postească, pentru că în vremea ce va veni, postul te va scoate. Lunea, miercurea şi vinerea să mănânci numai de post, dar post uscat. (Fără untdelemn, n.r.) Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 09-10-1975 *** … În curând crucea se va aşeza pe cer. Tot ochiul care va vedea, va vărsa lacrimi amare. Crucea, ca şi Mine, e dispreţuită de lume. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 13-11-1975 *** … Domnul Iisus când a coborât în iad a stat cu picioarele pe cruce. De aceea se spune: crucea este puntea. Prin cruce a scos afară din iad pe cei căzuţi. Copilaşii Mei, multora dintre voi le este ruşine de lume să-şi facă acest semn al crucii. Dacă ţi-e ruşine de cruce, ţie ruşine de Mine. Copilaşii Mei, înainte de sfânta cruce nu se făcea semnul acesta. Acesta este semnul între pământ şi cer, între Vechiul şi între Noul. În vechiul om nu a fost acest semn, şi mulţi când au căzut au crezut şi au trecut de la vechi la nou. Şi mulţi nu au crezut şi au rămas cu cei vechi. Şi de ce cei vechi urăsc pe cei noi? Domnul Iisus nu S-a supărat pe cel ce nu a crezut în venirea Sa. Fiule, cei din vechi cred în Domnul Iisus, dar nu cred în lucrurile ce le-a făcut El şi nu iubesc crucea şi socotesc crucea vrăjmaş al Domnului Iisus şi o urăsc, o scuipă, o batjocoresc, o bârfesc, şi aceasta Domnul învinuieşte. Aceştia din vechiul, pe Maica Domnului o socotesc o femeie ca toate femeile şi o învinuiesc de curvie. Deosebiţi pe aceia din voi şi cinstiţi cu cinste pe Maica Mea. Crucea este puntea cu care vei trece peste toată prăpastia. De aceea zic: nu urâţi, ca să nu fiţi învinuiţi; şi nici nu vă împrieteniţi cu ei, ci deosebiţi-vă precum întunericul de lumină, că mulţi au trecut şi chiar au văzut pe Domnul Iisus şi adevărul sfânt, şi sunt amăgiţi de cei din trecut, şi au trecut la ei. Unii învinuiesc preoţia, alţii învinuiesc crucea, alţii învinuiesc pe Măicuţa Mea, alţii învinuiesc că lucraţi sâmbăta, alţii învinuiesc multe alte lucruri sfinte. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 23-02-1976 *** … Se aude din cer când lumea vă duşmăneşte şi vă porecleşte şi vă ameninţă, şi Dumnezeu plânge când vede pe poporul Său că nu tace şi ridică sabia împotriva celui rău. Nu mai e timpul să ridici sabia. Sabia ta e rugăciunea, şi glonţul tău e postul, şi toiagul tău e cru8
  9. Despre chipul cioplit şi semnul crucii cea, tată. Moise, cu toiagul a despărţit Marea Roşie pe jumătate şi a trecut poporul. Acum, toiagul s-a prefăcut în cruce sfântă, şi dacă ai credinţă, eşti mult mai presus decât Moise cu toiagul. Ia să vezi, tată, numai să vezi. Uită-te bine la cuvântul Meu care este către tine, că se face război între oamenii răi şi între oamenii Mei, şi Eu, Fiul lui Dumnezeu, am să le fiu comandant. Dar nu război ca în vremuri, cum se vorbeşte astăzi falsificând adevărul. Nu aşa se va întâmpla, şi va fi război fără arme şi se vor nimici răii de la sine. Să nu te iei după oamenii răi să te faci prieten cu ei, că vei pieri. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 15-04-1977 *** … Israele, să nu iei în deşert numele lui Dumnezeu, şi nici un lucru de al Său. Copilaşii Mei, unii spun că această cruce nu este adevărată şi nu este sfinţită şi o socotesc ca fiind blestemată. Să vă feriţi de acest lucru spus. Această sfântă cruce a fost şi mai înainte de Domnul Iisus, dar nu a fost blagoslovită, căci se răstigneau pe ea morţii de către legiuitori. Dar prin această cruce Domnul Iisus Hristos a iertat orice păcat, şi prin ea sa zidit un pom cu poame dulci pentru toată lumea. Această sfântă cruce are putere să scoată omul din groapă aşa cum l-a scos pe Daniel din groapa cu lei, cum i-a scos din iad pe moşii şi strămoşii voştri. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 09-05-1977 *** … Sfânta cruce se va arăta înainte de venirea Mea, şi s-a arătat înainte de războaie. Semnele dumnezeieşti, prin cruce se arată. Multe cruci s-au arătat anul acesta, dar nu a văzut decât unul la o mie. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 20-09-1977 *** … Sfânta cruce a adus libertatea la credinţă. De la războiul sfinţilor împăraţi Constantin şi Elena nu au mai fost prigoniţi creştinii, şi a fost pace. Dar de când crucea nu a mai fost cinstită şi de când crucea nu a mai fost mânuită, iată că a început din nou războiul pentru credinţă. Purtaţi crucea sfântă. Mulţi poartă crucea, dar nu poartă crucea sfântă. Crucea trebuie să fie sfinţită prin fapte. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 28-09-1977 *** Înainte de naşterea Mea erai păgân, că nu aveai legea, şi a venit Domnul Iisus ca să lumineze şi să întărească legea strămoşească, dar sunt persoane care nu vor să vină la legea nouă, nu vor, tată, şi trăiesc ca altădată. Că şi Moise dacă trăia şi mai proorocea, venea şi se primenea întru lucrarea Mea. Crezi? Şi atunci tot aşa, pe Moise nu-l credea, şi tot acolo şedea, întru vechimea sa. Tată, vă spune Domnul că acei de atunci se potrivesc, adică se aseamănă cu omul de astăzi care este fără Duhul lui Dumnezeu. Ei zic că sunt cu Mine, dar nu văd bine că Dumnezeu prin sfânta cruce i-a scos din iad pe cei păcătoşi? Dar aceştia din vechime nu cred în lemnul care s-a sfinţit prin Mine, şi îl socotesc că e duşman pentru Dumnezeu. Dar vedeţi cum ei nu pricep? Vă cer vouă: nu fiţi nepricepuţi, că Dumnezeu a spus destul de bine prin prooroci, să înveţi ca să cunoşti vremile ce vin. Ei nu vor să cunoască 9
  10. Despre chipul cioplit şi semnul crucii Apocalipsa. Ei zic că vine Domnul, dar crucea n-o văd. Ei zic că vine Domnul, dar pe Măicuţa Lui n-o iubesc, şi o necinstesc. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 07-01-1978 *** … Cinstiţi crucea. Crucea este viaţa creştinească. Nu aşa cum este în vremea aceasta, că legi crucea de gât cu aţă sau lănţic şi zici că eşti duhovnicesc, dar viaţă nu mai ai. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 03-02-1978 *** … Iubitul Meu popor, ai să porţi în loc de cruce, un topor; ai să porţi în loc de cruce, o secure; ai să porţi în loc de cruce, un semn pe frunte. (Semnul comunismului, n.r.) Şi să ştii că cine îşi va părăsi crucea, va muri; va muri o dată pentru totdeauna. Vai de omul care va fi lipsit de acest semn! … Zicea cineva: „Nu cred eu să nu reuşească fiica mea. Nu cred eu să nu reuşească fiul meu. Sunt foarte deştepţi”. Nu ştiinţa te ridică la treaptă, ci o singură cruce trainică, şi mulţi pentru o singură cruce folosesc multă avere. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 14-07-1978 *** … Fiţi atenţi, căci atât cât vorbesc, multe cuvinte sfinte scapă neprinse în inimile voastre, zidirea lui Dumnezeu. Precum Tatăl i-a spus lui Ioan Botezătorul: «Acesta este Fiul Meu Cel iubit, întru Care am binevoit», tot aşa se spune şi acum: „Acesta este lucrul lui Dumnezeu, pe care a binevoit să-l dea poporului Său ca să se pregătească pentru împărăţia cerească” , căci nu toată credinţa este sfântă şi luată la cunoştinţă, nu toată credinţa vă duce la Dumnezeu. Credinţa sfântă e numai aceea care se sfinţeşte prin Duhul Sfânt şi prin sfânta cruce. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 26-08-1978 *** … Domnul Iisus Hristos nu a dispreţuit lemnul crucii, şi a rămas sfinţit prin Sângele Domnului Iisus Hristos. Şi duhul lui Zaheu a rămas sfinţit prin cuvântul Său când Zaheu a cerut să-L vadă pe Iisus. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 11-09-1978 *** … Un vânt de la apus şi din miazănoapte a adus cu avioanele, a adus cu camioanele, a adus cu trenurile, a adus cu toate sculele de transporturi duhuri necurate, ca să vă nimicească în ţara voastră, în casa voastră. Vezi ce a făcut cel ce a voit să fie stăpân pe România şi prieten cu mulţi? (Ceauşescu, n.r.) Iată, o să intre şi în casele voastre dacă nu sunteţi credincioşi. Crucea ta le va aduce moartea şi nu se vor lipi de casa ta, iar pe cei răi îi va mânca această cruce. Sunteţi rugaţi: goniţi din ţara voastră, goniţi din casa voastră tot ce se aduce spre nimicirea voastră, că toate vor fi nimicite. Aţi auzit? Ţineţi minte aceste cuvinte. Nu mai pierdeţi vremea cu sapa, nu mai pierdeţi vremea cu lopata, nu mai pierdeţi vremea pentru lucruri pământeşti, şi ocupaţi-vă de hrana duhovnicească. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 01-11-1978 10
  11. Despre chipul cioplit şi semnul crucii *** Pe pământ sunt multe feluri de creştini, dar singura turmă este aceea pe care a lăsat-o Domnul Iisus pe pământ, aceea prin cruce. Nu alunga crucea, căci cu ea S-a pogorât în iad şi i-a scos pe ai Săi, şi tot prin ea vei ajunge sfânt, tată. Crucea e vrăjmaşul cel mai înverşunat al duhurilor rele. Crucea îl va îndepărta pe satana din faţa ta. Da, copilaşul Meu, să ştii că va sta în faţa ta oştire fără cruce şi te va judeca, şi dacă nu vei şti credinţa adevărată şi nu o vei purta, să ştii că vei ajunge rău, aşternut sub picioarele duhului rău. Vei sta în faţă cu antichrist şi împăratul va plânge când va vedea că l-a înşelat antichrist. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 19-12-1978 *** … Fiţi atenţi, că veţi avea prilejul să-l vedeţi pe satana în trup şi chiar să vă războiţi cu el piept la piept, dar să ştiţi că Domnul Iisus nu vă va lăsa să fiţi biruiţi. Dar să nu vă puneţi în mintea voastră că puterea e a voastră, ci cu semnul crucii nu-l veţi mai vedea pe satana; dar dacă te vei lupta cu îngâmfare sau cu altă lucrare în afară de Mine, să ştii că te va băga satana sub picioare. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 02-01-1979 *** … Crucea e o armă mută cu care vei lupta şi nu se aude focul cu care vei împuşca. La această cruce piere duşmanul tău, dar poart-o, nu te duce cu ea în păcate, căci crucea se descarcă în locul de păcate. Nu sluji demonului, cu crucea la gât, căci când vei zice: „Piei, satano, din faţa mea!”, nu va pieri, căci crucea e profanată. … Crucea să fie în casa ta ca armă, ca păzitor, ca Dumnezeu. Dacă nu crezi că în acest trup este Domnul Iisus Hristos, pune crucea pe pieptul ei şi vei vedea că e aşa, că dracul fuge de cruce. O, iubitul Meu popor, strigă Dumnezeu din cer. Nu am venit să înşel pe nimeni. Fii credincios. Iubiţi duhovniceasca purtare şi lepădaţi lumeasca purtare. A întâmpinat acest trup locuinţa unui preot fumător. Vai şi amar, ce mai chinuri îngrozitoare pentru că a profanat sfânta lucrare! Părăseşte sfântul altar şi slujba sfântă şi se duce şi fumează. Îl va părăsi lucrarea cea mai de preţ. O va pierde, tată. De aceea, puteţi să daţi bani cu grămada, că nu vă vindecaţi de boli, pentru că doctorul nu mai are putere să te vindece. I s-a luat acel har, prin păcatul său. Nu sunt împotriva preoţiei. Dumnezeu îl cheamă la lumină: lasă întunericul şi vino la lumină! Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 09-08-1979 *** … Creştine, nu e în inima ta ceva care sminteşte? Nu e în casa ta lucru împotriva Mea? Nu ai tu obiecte împotriva Mea? Nu ai tu lucruri ascunse în inima ta? Fiule, nu sluji demonului, cu crucea la gât, şi nu ţine crucea la întuneric. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 29-08-1979 *** Poporul Meu, arma ta e crucea Mea. Poporul Meu, gloria ta e credinţa în lucrarea Mea. 11
  12. Despre chipul cioplit şi semnul crucii Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 16-05-1980 *** … Înarmaţi-vă cu armele postului desăvârşit şi cu acatistul sfintei cruci, şi mâncaţi Psaltirea cu inima şi sufletul fierbinte, că acestea sunt arme cu două tăişuri, care vor tăia în stânga şi în dreapta mrejele potrivnicului ce s-a pus să secere bunul Domnului. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 16-04-1983 *** … De ce nu mai pot să ţin pământul? Ia omul soţie şi stă cu ea un pic şi face copii şi pleacă după alta. O, omule, cu ce te-ai ales? Cu pierzarea ta. Merge femeia la bisericuţă, merge s-o vadă lumea cu ce e îmbrăcată. Merge şi face crucea strâmbă şi umple catastiful lui satana, că preotul care trebuie să-i aducă la cunoştinţă nu face nici el cruce dreaptă. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 03-03-1988 *** … Tată, toţi iubitorii lui satan se pregătesc de arme de tot felul, dar crucea Domnului Iisus Hristos va fi arma biruinţei. Extras din Cuvântul lui Dumnezeu, din 27-04-1989 *** 12

  1. Dragă autorule
   Medicul când operează la fel ca și dentistul când lucrează în gura pacientului nu-și pune mască chirurgicală ca semn de supunere față de noua Ordine mondială , ci pentru a nu transmite flora comensală adică germeni patogeni ce se află în gura și nasul sau ce ar putea crea mari probleme unor oameni cu o imunitate mai mică decât a lui.
   Masca are mai multe straturi, prin inspirație virușii și bacteriile rămân pe stratul exterior iar omul atingând acest strat exterior adică punându-și masca dînd jos masca riscă să contamineze mâna iar ulterior să se contamineze pe sine sau pe alții.
   Masca ar trebui schimbată când se umezește și nu ar trebui ținută mai mult de opt ore. Evident că puterea vizibila nu poate știi ce fel de mască are omul pe chip deci legile sunt morminte văruite.
   Purtarea necorespunzătoare a măștilor și a mănușilor creează un fals sens de siguranță ce poate fi primejdios pentru societate . e ca și cum unul cu o mașină mare nu mai ține seama de regulile de circulație și de cele sociale și merge în mod periculos fiind sigur că el având mașina mai tare decât a altora va supraviețui măcar dintr-un accident pe când ar putea face multe victime cu modul lui de conducere stil kamikaze.
   Da simulacrul măști chirurgicale este malefic dar căutarea corectă a acestor instrumente de prevenire a contaminării poate micșora numărul zilnic de spitalizări .
   Da simulacrul măști chirurgicale este malefic dar căutarea corectă a acestor instrumente de prevenire a contaminării poate micșora numărul zilnic de spitalizări .
   Mult poate rugăciunea .

   1. Masca aceea de hartie creponata o fi buna pt bacterii, dar pentru virusuri niciodata. Sa fim seriosi, virul nici nu se vede decat la microscop electronic. Ca sa te pazesti de virusuri ar trebui sa mergi imbracat in cosmonaut pe strada.

 2. Eu nu am bani de aruncat și chef de plătit amenzi la caralii punct.
  Se fac controale inopinate în mijloacele de transport în comun.
  Dacă te-a prins ala ești amendă pe loc.
  Nimănui nu-i place masca din motive mai mult decât evidente.
  Dar decât sa ajungi să te cerți cu milițienii și apoi la tribunal sa anulezi amenda mai bine te lipsești.
  Eventual când e mai liber în jurul tău în tren.autobuz.tramvai.metrou o mai dai jos. Cabd se aglomerează din nou o pui la loc.

 3. Mulțumită coronavirusului, lumea este acum pregătită și amorsată pentru Anticrist și semnul fiarei
  Dincolo de acest lucru, cipurile RFID vor funcționa ca dispozitive de urmărire pentru a monitoriza momentul în care angajații sosesc și pleacă de la muncă, precum și ceea ce fac pe parcursul zilelor lor. Este ultimul în spionaj și supraveghere, adus de tine de Big Tech și Big Government.
  https://www.naturalnews.com/2020-07-22-implantable-microchips-injected-into-state-employees.html

    1. In situația dificila de acum in loc sa se aștepte anul pentru validarea și vaccinarea populației ,să se demareze cu vaccinurile cu valabilitate de 6 luni pentru stoparea extinderilor.Specialistii să se impună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.